|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
5.12.2012 10:12:40   
daca77
Kakvog li je kvaliteta bila, djavo bi ga znaouser posted image ...videcemo...
Juce mi se pojavilo jedva roze boje sekret...mada, toliko se plasim spottinga da picinje da mi se prividja ruzicast wc papir.user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2026
5.12.2012 10:17:39   
Verolina
Da. Ni ja ne volim spotinge. I ja ga imam vec dva dana. Ali samo u dva navrata i po tackicu. Nadam se da ce da prestane.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2027
5.12.2012 10:21:00   
nemam nick
babby tu sam ja, tvoja vatrena navijačica user posted image
evo mog danasnjeg, nemam pojma sta se dogadja user posted image

user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2028
5.12.2012 10:36:07   
babby
ED super je graf,Verka rekoh ja da nije gotovo dok ne stigneuser posted image Nemam nick mozda bude kasna ovulacija ovog meseca meni je u oktobro mislim bila 25 dc

(odgovor članu nemam nick)
Direktna veza do poruke: 2029
5.12.2012 10:37:03   
Verolina
Nemam nick, ako sutra skoci, onda je danas ovulacija.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2030
5.12.2012 21:36:02   
ninanica
Mogu li iskusne bazalke da kazu ovom duduku
kada odprilike pada T pred M?user posted image
Vec sam pisala da mi je danas dan 14dpo,a T mi je 37,3..

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2031
5.12.2012 21:39:09   
Sonreir
Jutarnja temp ti je 37,3?
Temp moze da padne par dana pred M, moze pasti na dan M, a moze i da krene M pa tek onda da padne M user posted image Ova tvoja temp za sada govori samo to da si u lutealnoj fazi i moze da znaci trudnocu, ali niko ti ne moze pouzdano reci da je to trudnoca. Tek 18 dana povisenih temp (od O) i izostanak M ti mogu reci da je 95% trudnoca. Ipak, mislim da ti ni to nista ne znaci jer ces do 18dpo verovatno uraditi test user posted image Sve u svemu, tvoja temp obecava user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 5.12.2012 21:43:30 >

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu ninanica)
Direktna veza do poruke: 2032
5.12.2012 21:51:40   
ninanica
Ne jutarnja...Posle par sati mirovanja sad mi je tolika.
Nikad nisam pratila bazalnu,pa reko` da proverim kod vas
da li se bar odprilike zna kada pada T pred M.
Da proreknem sebi da li ce user posted image
doci ili ne..user posted image

Znaci moze biti,a i ne mora..Hvala na informacijama!user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2033
5.12.2012 22:14:42   
ivekpivek
user posted image lici li ovaj moj graf na ista kako jos nema o ,jel on sam pozeleni kad se o pojavi ,neznam sta da mislim ,mada mi je ovaj ovaj mj dobila 37dc kad bi trebala biti o ,ma ja muckam user posted image pa kad bude

(odgovor članu ninanica)
Direktna veza do poruke: 2034
5.12.2012 22:22:49   
ivekpivek
sam dobila ovaj mj 37dc ,,vise neznam sta pisem ,nadut mi je malo stomak i imam iscjedak rastezljivi ,kao bjelanjak user posted image ,cini mi se ,mogla bi ovo biti o ja mislim ,valjda sam ubola user posted image ,nadam se

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2035
5.12.2012 22:29:33   
Verolina
treba ti jos dan-dva rasta T da ti FF obelezi O verovatno danas.

Direktna veza do poruke: 2036
6.12.2012 8:00:44   
ivekpivek
user posted image evo mog jutros izgleda da ce biti kasna o kod mene jos nema o ,sta sad da mislim kad je spala malo temp .mada sam je mjerila sat vremena prije nego mjerim moze li to ista znaciti maloprije mjerim u vrijeme kao sto obicno mjerim 36.6. ,,znaci povecala se ,zna li mi ko malo pojasniti stvarno nemam iskustva nemam pojma ,ovo udara na psihu user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2037
6.12.2012 8:17:54   
Verolina
Ivek, jos nije bila o.
Nista od mene ovog meseca. Najverovatnije ce sutra da stigne na 13dpo. (28dc). U jednu ruku sam zadovoljna zato sto znam koju strategiju valja primeniti-pregnil do 10dpo daje impulse, a pre iscezavanja pregnila doping progesteronom, pa valjda cemo neki mesec i ubosti. Stampacu Zokiju graf da i sam vidi i da svoje misljenje. Sa druge strane, iskreno, malo sam se ponadala. Ali nije mi prvi put, tako da cu preziveti.
user posted image

Direktna veza do poruke: 2038
6.12.2012 8:51:32   
daca77
Verka, jos nije sve gotovo...ne predaj se odmahuser posted image
I meni krenuo spotting, ponovouser posted image ...bolje da nije proradio ovaj uspavani jajnik, jer evo kako mi pravi probleme.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2039
6.12.2012 9:03:12   
Verolina
Ma ne predajem se jauser posted image Trudna sam do samog kraja.user posted image
Daco, ti moras da nadjes razlog tom spotingu.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2040
6.12.2012 9:06:49   
babby
Verka mozda ipak nije sve gotovo mozda sutra skoci goooore kod mene zasd o.k ali nema sanse da mi tako ostane do 29dcuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2041
6.12.2012 9:33:37   
Verolina
Babby, divan graf.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2042
6.12.2012 10:08:43   
Ed83
Babby, odusevljena sam tvojim grafom, da Bog da da pozeleni user posted image

Verka, draga, nije jos stigla M, znaci sve je moguce.

Moja temperatura stagnira, jel' to normalno? A radi mi termometar, sinoc sam merila temp bila je 37.1... A moze biti da ujutru ne radi a uvece da proradi :))... Ko ce mu ga znat'

http://postimage.org/image/e2cf8qsfl/

Ljubneeeem vas sve redom.... Imam posla preko glave, pih :(

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2043
6.12.2012 10:09:17   
Verolina
Ed, extra grafuser posted image

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 2044
6.12.2012 10:16:41   
mala.bebica
user posted image

ovih dana je O bice x user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2045
6.12.2012 10:38:17   
daca77
Verka, samo je veliki problem naci uzrokuser posted image
Ed, babby navijam jakoouser posted image
bebice, baci se na muckanjeuser posted image

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2046
6.12.2012 10:43:08   
Verolina

IZVORNA PORUKA: daca77

Ne za pravog lekara.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2047
6.12.2012 10:44:56   
nemam nick
Babby, Ed drzim fige i navijam jako, jako user posted image
Verolina nema predaje user posted image kod mene bas onako kako si ti rekla da bi moglo biti, tt jutros porasla, tako da ce vjerovatno pokazati za dan-dva da je O bila juce. Ja bas juce nisam iksirala user posted image Znam da je dovoljan i onaj X dan prije, ali strah me jer mi se to dogodilo i prosli mjesec da sam muckala dan prije O i rezultata nije bilo. Toliko se naganjamo ja i ta moja ovulejšn user posted image

user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2048
6.12.2012 10:47:37   
daca77

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: daca77

Ne za pravog lekara.

Cekam da tebe sredi Zoki, a onda eto i mene kod njegauser posted image
N.nick, sve je pokriveno lepo...ne opterecuje se timeuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2049
6.12.2012 10:59:43   
Sonreir
Baby, Ed, super su vam grafovi user posted image Drzim palceve da pozelene za par dana user posted image
NN, dovoljno je toliko odnosa koliko si imala, nemoj brinuti user posted image , a to sto nije nista bilo proslog meseca sigurno nje zbog broja odnosa user posted image
Verka, i ja sam se ponadala sa tobom kao sto si i ti sa mnom proslog meseca, ali jaca si ti od toga. Mislim da si puno napredovala u ovom ciklusu zato sto si skoro potpuno utvrdila kako ti telo funkcionise i sta mu nedostaje, a i sama znas da je to velika stvar. Natempirace tebe Zoki vrlo brzo user posted image
Daco, promeni lekara ili idi kod jos nekog, taj tvoj spoting te bas muci, a mora postojati neki nacin da se to resi user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here