|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
6.12.2012 11:57:59   
milenatea
evo ga moj " target="_blank">http://user posted image

< Poruku je uredio milenatea -- 6.12.2012 12:01:12 >

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2051
6.12.2012 13:18:01   
mala.bebica
Son gde je tvoj graf? jel meris?

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2052
6.12.2012 13:21:52   
Sonreir
Merim BT, pijem virak i imam odnose svaki drugi dan user posted image Plodni dani su mi u toku, puno plodne sluzi (to je od virka) i mislim da ce O biti za 2-3 dana. Cekam da prodje O pa cu staviti graf, za sada se ne desava nista zanimljivo.

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2053
6.12.2012 19:13:40   
mala.bebica
Son kako pijes taj Virak? i zbog cega ako nije tajna ili pisi mi na pp user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2054
6.12.2012 21:17:28   
milenatea
jel ovo znaci da imam ovulaciju, kazite mi nemam pojma o bazalnojuser posted image

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2055
6.12.2012 21:37:05   
Sonreir
Ne, O ti je kada temp pocne da ti raste, ali to je obicno od sredine ciklusa. Ipak uvek ima izuzetaka posto sve mi razlicite, ali mozes pogledati ostale grafove i onda ces skontati kako FF obelezava O. Npr. u prvom delu ciklusa ce ti temp biti do 36,6, i onda ce preci na temp do 37, znaci nece se vracati temp na nivo iz prvog dela ciklusa sve dok ti ne stigne M. Ja mislim da ti je jos uvek rano za O. Da li su ti redovni ciklusi na 28 dana?
Bebice, imas temu o virku KLIK

< Poruku je uredio Sonreir -- 6.12.2012 21:40:03 >

Direktna veza do poruke: 2056
7.12.2012 6:49:04   
Verolina
Dobro jutro. Op opuser posted image
user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2057
7.12.2012 6:58:22   
Cindarella
Jeeej,kada pada testic? Jel su nestale flekice?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2058
7.12.2012 7:00:23   
Verolina
Flekica nema. Danas radim betu.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 2059
7.12.2012 7:01:17   
Cindarella
Navijam jako!user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2060
7.12.2012 7:02:52   
Verolina

IZVORNA PORUKA: milenatea

jel ovo znaci da imam ovulaciju, kazite mi nemam pojma o bazalnojuser posted image

Moglo bi da bude. Ako T krene da ti raste jos dan dva to je to. Ako ne, bice negde sredinom ciklusa. Samo ti meri, a ja cu ti komentarisati.
Cinduser posted image

Direktna veza do poruke: 2061
7.12.2012 7:49:17   
daca77
Verka, pu pu...ali, divan ti je grafuser posted image
Navijam jakooo za visoku betuuser posted image
Moj graf izgleda ovako
user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2062
7.12.2012 10:48:54   
ivekpivek
user posted image evo jutros mog ,zna li iko blizi li se O user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2063
7.12.2012 11:12:05   
milenatea
verkaaa, tebi rasteeeeeeeeeeeee, pu pu pu user posted image user posted image user posted image
DRZIM PALCEVEEEEEEEEEEEEEEE ( izvin`te zbog velikih slova moram izraziti adekvatno osecanjeuser posted image )
meni pada user posted image
" target="_blank">http://user posted image

sta znace plavi a sta beli kruzici?

son, ne imam pcos, draga, nekad su na 28 nekad na 30 nekad na 50user posted image

< Poruku je uredio milenatea -- 7.12.2012 11:18:05 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2064
7.12.2012 11:46:13   
Sonreir
Verka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne umem adekvatno da se izrazim user posted image Cekamo te sa lepim vestima user posted image
Milena, taj beli kruzic je kada ne meris temp u isto vreme (jer FF tolerise +- pola sata od onog vremena u koje pocnes da meris) i beli je kruzic kada obeleyis da si bolesna, prehladjena, kada imas groznicu ili tako nesto sto bi ti uticalo na temp. Lepo ti je rekla Verka ti samo meri redovno pa cemo ti mi komentarisati, jer kod PCOS i zato sto ti je prvo merenje ne mozemo ti nista unapred reci. Ako imas uslova X-aj se svaki drugi dan tako sigurno neces nista promasiti kad god da ti je O user posted image

Direktna veza do poruke: 2065
7.12.2012 12:24:13   
babby
Verkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2066
7.12.2012 12:28:27   
Sonreir
Ivek, koliko dana ti traju ciklusi? Ako nastavi da ti raste temp onda ce ti FF obeleziti O na juce ili danas, zavisi od toga kako ti budu rasle temp. Videcemo za 2-3 dana, pokrivaj jos veceras i sutra X, pa tako neces nista promasiti user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2067
7.12.2012 13:12:30   
ivekpivek
sonreir ciklusi su mi 30-35dana ali prosli mjesec sam dobila 37dc ,neznam sta da mislim keksacu se pa sta budeuser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2068
7.12.2012 13:36:58   
Leptiric123
Da vas pitam jedno glupo pitanje...dal je moguće da mi svaki dan od podneva na dalje skoči T...i tako oko 37 - 37,1 drži...a ujutru mi je oko 36,6 - 36,7...? I svaki dan isto...:/

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2069
7.12.2012 14:05:20   
Maslacak15
Leptirko,
ne samo da je moguce, nego je svima takouser posted image Temperatura se penje tokom dana. Popodne je uvek visa nego ujutro. Normalno je da zene u lutealnoj fazi koje ujutro imaju 36,7 36,8 36.9 predvece izmere cesto preko 37. To samo znaci da verovatno jesu ovulirala ( ne znam kad) ali otkako su ti temperature povisene.....
Evo i sa wiki, ona sve zna da vidis kako se normalno temperatura menja tokom dana. I pre ovulacije je tako, samo su temperature nize, ujutro budu 36, 3 a uvece 36,7 ( samo primer).

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Body_Temp_Variation.png

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 2070
7.12.2012 14:10:19   
Leptiric123
Ej pa to sam i primetila...obično mi je oko 36 do najviše 36,4 - 36,5...a nekada me ta mala drži danima kao da tinja...ja sve mislila da sam bolesna od nečega hehehehe user posted image to mi daje nadu da je bila O...pa samo to mi je najbitnije, a ako se zakačila i user posted image presrećna ću biti...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2071
7.12.2012 14:39:19   
milenatea
Sonreir, draga, hvala, ali ni prvih nekoliko dana nisam merila u isto vremeuser posted image , cim se probudim pruziim ruku uzmem toplomer i izmerim ali ne mogu da navijam sat da se budim u isto vreme
ja sam nekako ubedjena da nemam ovulacije dok ne da dr neki lekiic, jer cekam da stigne rezultat insulinemije.
mericu pa sta bude.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2072
7.12.2012 16:16:57   
Jole84
Milenice počela si,jupiii user posted image
trebalo bi u isto vreme,izmeri T pa nastavi da dremaš,ja tako radim user posted image
Verka divnog li grafa,jedva čekam lepe vesti user posted image user posted image
Sani graf na videlo,pohvali se iksićima user posted image user posted image
Ed,Baby navijam jakoooo user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 7.12.2012 16:18:17 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 2073
7.12.2012 18:00:43   
milenatea
jolence, videcu da pocnem da se budim :). ljubim te

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2074
7.12.2012 20:22:12   
mala.bebica
Milenatea navi alarm izmeri t pa nastavi da spavas. tako ti je najbolji .user posted image
Verka jel si uradila testic ajde draga cekamo user posted image
Son pokusacu da nadjem taj caj pa da pijem valjda ce poboljsam to zutotelo jer ga nemam, dolazi jednom u 3-5 mes, bas retko kad.
a jel znate i neki caj za zapusene kanale .

Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here