Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.12.2012 19:24:34
|
|
|
|
Shishica
|
Jole Uvek vesela. Falite puno u glavnim temama..tj. glavnim za mene Jako bih volela da dodjete u teme sto pre i mislim na vas stalno, ali eto ne kuckam ovde.. Ljubim vas puuuuno!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 8:14:36
|
|
|
|
daca77
|
Shi, navika je cudo Meracice, gde ste? Evo mog danasnjeg grafa ...u sredu-cetvrtak znacu o cemu se radi...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 8:15:51
|
|
|
|
jole82
|
Vruce daco vruce Navijam i vuuuuceemmmm
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 8:26:25
|
|
|
|
ivekpivek
|
evo mog jutros ,sta se ovdje desava ja neznam al vidim nema jos o a ja se bas trudim da sve pokrijem bar svaki drugi dan mada mislim da bi trebala biti brzo ,narucila sam trakice nikako da dodu pa da i tako gledam ,ovo je sigurno kasna o ciklusi su mi 30-35 a zadnji mj bila 37d ,sta se ima ovdje za reci zna li ko sonreir il maslacak il ostale .....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 8:28:37
|
|
|
|
Verolina
|
Ivek, mogu samo da ti kazem da O jos nije bilo, ali niko ne moze da predvidi kad ce je biti. Ti muckaj, ja vuceeem
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 8:29:16
|
|
|
|
Verolina
|
Daco, graf bas obecava Mozda je i tvojoj bebi, kao i mojoj, sudjeno da bude "desnicar"
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 8:33:36
|
|
|
|
ivekpivek
|
hvala draga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 8:38:36
|
|
|
|
daca77
|
Ivek, Verka ti je vec odgovorila...ostani vredna i neces promasiti O. Verka, videcemo...naredni dani su presudni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 8:41:44
|
|
|
|
ivekpivek
|
ma sta vrijedna vise izludi onog jadnog m ,kaze koja si ti uspaljenica a nezna da se ja trudim da ubodem plodne dane
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 8:49:52
|
|
|
|
babby
|
moja pala niststa ni ovog meseca
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 8:57:41
|
|
|
|
jole82
|
Babby ne mora da znaci...nije se spustla u podrum..pa 37 je ..ne moze stalno da bude gore gore...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 9:02:11
|
|
|
|
Verolina
|
Da, Babby, pogledaj samo moj ludi graf. Progesteron mi probio gornju granicu, a ja i dalje ima T 36.8
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 9:05:35
|
|
|
|
mala.bebica
|
Dobro jutro drage bazalke evo da okacim i moj graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 9:12:12
|
|
|
|
Verolina
|
bebice, tebi ce o jako skoro, danas ili u naredna dva-tri dana. muckaj na dva dana razmaka. Meni je doca tako rekao i uspelo je.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 9:19:10
|
|
|
|
mala.bebica
|
Vero juce je bilo malo kao belanca pa smo muckali, danas je bilo malo vise belanca pa ajde danas da preskocimo znaci sutra x ? mozda se i neko cudo desi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 9:21:38
|
|
|
|
babby
|
bilo bi dobro da bude tako mada meni 27dc uvek krece da pada ali sta je tu je
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 9:24:42
|
|
|
|
mala.bebica
|
Babby, Vera ima da te izvuce jakoooo bices ti sledeca
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 9:57:14
|
|
|
|
mala.bebica
|
desilo se to cudo, zvali su me za vto
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 10:08:27
|
|
|
|
milenatea
|
" target="_blank">http:// evo ga moj. da nemam pcos i da je sve ok sada bi rasla, sredina se blizi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 11:52:54
|
|
|
|
Verolina
|
Milenice, ne treba jos da raste Na koliko dana dobijas?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 12:00:49
|
|
|
|
daca77
|
babby, lep ti je graf...tvoja T je lepa, visoka, bez obzira na ogroman minus napolju. Navijam da pozeleni milenatea, baci se na muckanje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 13:12:46
|
|
|
|
milenatea
|
Verka, na 28,30 ponekad, retko, na 35,40 dana. znaci pocece da raste Dacika, od veceras muckamo cesto imali smo majstore i svekija u kuci 2 nedelje sada smo sami
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 18:42:02
|
|
|
|
Bebana17
|
Verka, sve čestitke, uživaj u trudnoći, i mazi stomačić Baby, graf ti je super, nemoj da se bedačiš, pa nije pala ispod crte, nije ni blizu crte. Daco, i tvoj grafic je bas lepuškast, samo ff ne može da ga skonta, baš si ga zbunila Ja neću ni da kačim onu sramotu od mog grafa, temperatura je grozna, ovih dana očekujem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 19:03:57
|
|
|
|
Sonreir
|
Milena, Ivek, u akciju, nisu vam jos bile O, tako da pokrivajte naredne dane Baby, mozda jos uvek nije sve izgubljeno, sacekaj neki dan, i Verki je pala temp pa je ipak trudna Meni je O bila juce tako da cu kaciti graf za neki dan kad krene da bude zanimljivije
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.12.2012 20:37:48
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir Baby, mozda jos uvek nije sve izgubljeno, sacekaj neki dan, i Verki je pala temp pa je ipak trudna I ne samo da je pala, drzi se na 36.8 (samo) iako mi je progesteron probio gornju granicu. tako da, zene moje, merite, ali se ne oslanjajte bas 100 posto na graf.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?