Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 7:36:07
|
|
|
|
daca77
|
Bebana, zabranice mi pristu ff, ako ova moja T ovako nastavi Moja krenula lagano sa ...sutra ce mi biti sve jasno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 7:41:58
|
|
|
|
17 joka
|
Daco, ovog puta si i nema niskih T i vestice zo zaboravi za godinu dana jako mila
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 8:18:50
|
|
|
|
babby
|
hvala vam svima na lepim recima, iskreno da nije ovog divnog foruma pola stvari nebih znala a inace jutros je bolje ali ja dobijam na 29-30 dana treba izdrzati da bar zakasni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 8:35:09
|
|
|
|
daca77
|
babby, navijam jakoo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 8:38:23
|
|
|
|
babby
|
daco a tvoj grafic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 9:27:48
|
|
|
|
daca77
|
babby, nezanimljiv je
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 9:38:54
|
|
|
|
babby
|
pa nisam sigurna ali meni izgleda kao da ti je bila o.6 dana jel bude tako rano kod tebe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 11:51:26
|
|
|
|
Verolina
|
Babby, Daco, grafovi su fenomenalni. Puj puj
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 11:54:31
|
|
|
|
daca77
|
Verka, ja nisam zadovoljna-krenula blago da pada
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 11:56:40
|
|
|
|
Verolina
|
Daj, daco, nemoj me z......., pa moja je pala 10dpo za 6 podeoka pa ja ispadoh trudna. Ja vam kazem, zanimljivo je, donekle tacno, ali samo donekle. Ne shvatajte grafove bas preterano ozbiljno.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 11:59:25
|
|
|
|
daca77
|
Verka, ali tvoja T je opet otisla gore...videcemo, ja se sada ne nadam uopste, jer nemam simptome.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 12:39:55
|
|
|
|
Verolina
|
Ni ja nemam simptome, sem sto me s vremena na vreme prereze stomak. I cesce piskim. kod nekih zena prosto simptomi dodju malo kasnije, a kod nekih ne dodju uopste. Ne oslanjaj se na to. Digni glavu u veruj jako, a ja te vuceeeeeeem jos jace.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 15:45:36
|
|
|
|
milenatea
|
evo ga moj raste sta mislite?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 18:15:33
|
|
|
|
Verolina
|
Hm...cekaj jos dva dana da vidimo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 18:59:07
|
|
|
|
milenatea
|
dzabe merim dok mi ne daju terapiju. al' ajde. videcemo sta ce biti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 20:52:57
|
|
|
|
Jole84
|
Milenice češće mućkaj Daco,Baby
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.12.2012 23:13:37
|
|
|
|
milenatea
|
ma uspavao se sinoc bio na putu pa umoran muckamo cesce inace nego smo ovih dana zatajili, znam da nece od vazduha , al` nece ni bez ovulacije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.12.2012 8:17:31
|
|
|
|
babby
|
kod mene stigla zasad svetlo braon ali to je to
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.12.2012 8:20:28
|
|
|
|
Verolina
|
Cekaj, bre, mozda uopste nije vestica. Ne bi bilo lose da odes danas na UZ da ti vide stanje na jajnicima i sluzokozi materice.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.12.2012 8:21:52
|
|
|
|
daca77
|
Slazem se sa Verkom, babby...T ti je bas visoka. Moja ne mrda
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.12.2012 8:29:25
|
|
|
|
Verolina
|
A daaaaaaaaj, Daco, samo mi reci cemu tuznic? Je l' bi mozda htela da padne na 35.8? Pocni da se smejes!!!!!!! Graf ti je odlican. I kad ces da radis test?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.12.2012 8:30:52
|
|
|
|
ivekpivek
|
evo mog ludog grafa nema jos o koliko vidim a nerazumjem se bas u ovo ,meni jutros nekakva muka i onda mi jos veca muka od same pomisli da mi je mukaa ,jutros sam nesto blesava ,al sad ozbiljno koliko je siguran ovaj graf koliko mu se moze vjerovati ja sam prije neki dan vidila iscjedak bjelanjce ,neznam sta vise da mislim sto vise neocrtava o ,bas lud graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.12.2012 8:33:51
|
|
|
|
daca77
|
Verka, rano je za test...tek za vikend, ako nema. A sto sam jutros bila srecna, jer ne radimi izmerim u isto vreme i ona T 36,8...a onda ponovo spavam i nakon 2 h izmerim a ono 37,2C ...ali, ostaje da sacekam 2-3 dana.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.12.2012 8:36:04
|
|
|
|
babby
|
meni uvek padne na dan kad bas krene nazalost... no navijamo za dacu i za Ed
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.12.2012 8:41:06
|
|
|
|
ivekpivek
|
moze li meni neko odg na sta lici moj graf
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?