|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
19.10.2012 13:29:10   
Verolina
E, pa nije bas tako. Secam se da je Malenac nekoga terala da vadi test iz korpe za otpatke i ta zena je trudna, samo ne znam tacno ko je bio u pitanju. U tim prvim danima se drzi po nekoliko minuta

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1026
19.10.2012 13:29:39   
Verolina
umocis ga na par sekundi, ali nekada je potrebno duze da se ocita.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1027
19.10.2012 13:30:07   
Sonreir
Oglupavila sam ... to je sigurno siguran simptom trudnoce user posted image

Edit:
A onda je ok, ja sam kontala da si rekla da treba da ga drzi umocen par minuta user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 19.10.2012 13:31:27 >

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1028
19.10.2012 13:35:38   
J@n@
Verolina,user posted image !Jedva cekam da tvoj Frenkiuser posted image pozeleni!
Sonreir,user posted image !

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1029
19.10.2012 13:38:30   
Verolina
I ja user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1030
19.10.2012 13:39:13   
babby
idem da brknem u korpu user posted image pa ponovo ja drzala par sekundi

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1031
19.10.2012 13:40:51   
Verolina
Drzi se 10-15sec.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1032
19.10.2012 15:10:00   
Sonreir
Kako objasnjavas to sto je baby 1dc na grafu imala temp. 37,1 user posted image Ja ne objasnjavam nikako, a i mozak mi odumire user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1033
19.10.2012 15:37:13   
Verolina
Nekom T padne tek nakon dobijanja ciklusa. Ali ona nije dobila ciklus u tome je fazon. Nesto joj mrljavi k'o spoting.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1034
20.10.2012 7:15:42   
Nitrogirl

user posted image

user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1035
20.10.2012 7:58:21   
Hajnalka
user posted image

nitro nemoj da si tuzna sledeci mesec je tvoj draga

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 1036
20.10.2012 8:12:18   
babby
nitro draga mozda jos nije gotovo nije pala ispod.hajn tvoj je divan a kod mene istouser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1037
20.10.2012 8:49:43   
Verolina
Hajnalka, cestitam na trudnociuser posted image
Ha ha ha...jesam li ja to uhvatila mustuluk..Bravo bravouser posted image user posted image user posted image user posted image
Evo i mog Frenkijauser posted image
user posted image

Nitro, samo opusteno, sledeci mesec je tvoj.
Babby, ja sam frapirana tvojim grafom.user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1038
20.10.2012 8:53:15   
babby
hajn pa ja tek sad vidim zelen jeuser posted image user posted image user posted image verka sto se tice mog grafa i ja sam zbunjena

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1039
20.10.2012 8:54:19   
Zell
Hajnalka cestitam user posted image user posted image ajmo bazalke jos nekoj da pozeleni graf user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1040
20.10.2012 8:54:21   
Verolina
Babby, zasto ne vadis betu zence?

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1041
20.10.2012 8:59:29   
babby
mislim da cu u ponedeljak ako do tad ne padne

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1042
20.10.2012 9:11:15   
Nitrogirl
Hajnalka cestitam od srcauser posted image user posted image

Babby da nemas ti mozda PCO?

Ma ne, to je to, ovako je bilo i proslog mjeseca, dpo mi je 16 dana i poslednjeg samo naglo padne, jos nema M, ustala sam u 7 da uradim test ali kad sam vidjela temp, odustala. Sta da radim, bice kad treba da bude....malo iscrpljujuje jer se iznova i iznova nadam, do poslednjeg trenutka, ali.....

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1043
20.10.2012 9:22:08   
babby
nemam PCO ali sta znam...user posted image

Direktna veza do poruke: 1044
20.10.2012 9:28:41   
Meisje
Hajnalka cestitamuser posted image
Verka opasan ti frenkiuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1045
20.10.2012 9:40:12   
Nitrogirl
Devojke, da vas pitam nesto :-)

Da li T koja najavljuje M treba i tokom dana da ostane niska?
Sad sam ponovo izmjerila T jer me bas boli glava i skocila je na 36.7. Znam, hvatam se za slamku, ali eto, da pitamuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1046
20.10.2012 9:43:38   
Verolina
T tokom dana ti i nije bas relevantna. mada, imala sam dve drugarice sa RR-a kojima je T dva dana pred dobijanje naglo pala ispod crte, a onda skocila i bile su trudne. Tako da, dokle god ne dodje ima nade. Videces sutra.

Direktna veza do poruke: 1047
20.10.2012 10:26:03   
17 joka
Hajnalka, mila Čestitam još jednom
ma bila sam 100% sigurna da siuser posted image

bas se radujemuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1048
20.10.2012 10:38:23   
Sonreir
Hajn, cestitam ti mila, jako mi je drago zbog tebe, sumnjiva si mi bila od samog pocetka user posted image
Baby, uradi betu ako se nastavi ovakva situaacija ili idi kod dr. Ako ti je O bila kasnije onda mozda zbog toga kasni user posted image Ipak, navijam da je ipak trudnoca user posted image
Nitro, ako si vec pratila ciklus ovako i poznajes sebe, onda je oguce da ti stize M zbog tog pada temp. Naravno, ima slucajeva gde je odmah sutra skocila i da je to bila trudnoca, pa ti sada veruj u sta god zelis user posted image
Verka, pile moje drago, molim te lepo da se mrdnes sa te mrtve tacke (ili obuj za noc termo carape) user posted image Tvoj graf ce imati samo 3 vrednosti 36,4 pre O, 36,6 posle O i 36,9 za trudnocu user posted image

(odgovor članu Hajnalka)
Direktna veza do poruke: 1049
20.10.2012 11:02:53   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Sonreir

Verka, pile moje drago, molim te lepo da se mrdnes sa te mrtve tacke (ili obuj za noc termo carape) user posted image Tvoj graf ce imati samo 3 vrednosti 36,4 pre O, 36,6 posle O i 36,9 za trudnocu user posted image

H aha ha ha...ne diraj mi Frenkija. Vidis da je njemu lepo sa 36.4user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here