Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.10.2012 10:35:42
|
|
|
|
Sonreir
|
Meni je danas 30dc i temp mi je 36,9
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.10.2012 10:38:15
|
|
|
|
babby
|
bravo Son.kada radis testic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.10.2012 10:42:57
|
|
|
|
Sonreir
|
Ne znam kada cu ga raditi, nekako sam hladna, ako je bebica tu, nece ona nikuda kad god ja da radim test Ne znam i zbog toga sto su mi prosla 2 ciklusa bila na 28 dana, a pre toga su mi setali i do 32 dana tako da cekam....
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.10.2012 11:51:15
|
|
|
|
Meisje
|
Son pametno,samo opusteno Navijam jako za sve bazalke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.10.2012 12:24:02
|
|
|
|
Hajnalka
|
ajde curke pridruzujte mi se
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 7:39:57
|
|
|
|
daca77
|
Meracice, evo mog grafa O je poranila
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 7:45:25
|
|
|
|
Verolina
|
Super ti je graf Daco. Evo mog ...Frenki se ohladio
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 7:57:02
|
|
|
|
daca77
|
Verka, hladis se...to znaci da se spremis za veliko muckanje A ja planiram da nakon 7dana od O, uradim progesteron. Ne znam da li da odradim u cetvrtak ili petak?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 7:58:11
|
|
|
|
Verolina
|
Uradi u petak.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 8:31:01
|
|
|
|
babby
|
ja danas radim betu ako pre toga ne capnem...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 8:33:09
|
|
|
|
daca77
|
babby, navijam jakooo Graf bas obecava
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 8:34:50
|
|
|
|
jole82
|
Daco jel sam ti rekla da je O 10 dc Bitno je da je ima i da ste je bas bas pokrili Cekamo sa tobom I molim bez tuznica ZVerka Frenki se mrdnuo sa mrtve tacke Baby cekamo i navijamo
< Poruku je uredio jole82 -- 22.10.2012 8:35:41 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 8:42:05
|
|
|
|
daca77
|
Potrudili smo se da sve pokrijemo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 9:18:25
|
|
|
|
Verolina
|
Babby, jedva cekam da vidim tu betu. navijam da bude trocifrena. Jole, frenki je resio da se razmrda i umije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 9:21:21
|
|
|
|
Verolina
|
Babby, vrlo je moguce da je tebi O bila 22dc. A mozda cak i 26dc. Ako si trudna, onda je morala biti tada i to objasnjava negativan test i spoting. ima li jos spotinga (izvini, ja k''o papagaj, samo jedno te isto pitanje postavljam )
< Poruku je uredio Verolina -- 22.10.2012 9:22:39 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 9:27:08
|
|
|
|
babby
|
draga Verka jako malo u toku d ana ne tako puno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 9:30:36
|
|
|
|
Verolina
|
Kad vadis krv? Jedva cekam razresenje misterije.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 10:16:52
|
|
|
|
mamica3
|
da vas pozdravim i ovdje,verka šta vam je spoting,pitam jer pokušavam shvatiti vaše pojmove ima ih puno a ja nemam pojma sta znače,naučila sam neke al želim i ostale,jer od vas se svašta može nauciti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 10:26:15
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Babby drzim placeve da bude sto visa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 10:29:52
|
|
|
|
J@n@
|
Dacka,samo "lupaj" X-ice i nabaci !Navijaaam jaaakooo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 10:33:12
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: mamica3 da vas pozdravim i ovdje,verka šta vam je spoting,pitam jer pokušavam shvatiti vaše pojmove ima ih puno a ja nemam pojma sta znače,naučila sam neke al želim i ostale,jer od vas se svašta može nauciti Spoting ti je blago krvarenje (tackasto) ili sekret braon ili ruzicaste boje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 10:34:24
|
|
|
|
nemam nick
|
Bazalke moje, evo i mene konacno. Prvo da cestitam tebi draga Hajnalka Jako me obradovao tvoj graf. Zelim ti svu srecu. Babby za tebe i dalje navijam i zelim ti da pozelenis Par dana sam bila na putu i nisam imala pristup internetu pa evo podnosim izvjestaj naknadno U cetvrtak sam se ohladila i vjestica je stigla. Sta je tu je. Idemo u nove radne pobjede
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 10:35:06
|
|
|
|
mamica3
|
hvala ti,naučila sam još nešto..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 10:35:53
|
|
|
|
Verolina
|
Nemam nick, nadam se da si se lepo provela. Idemo u novi krug. Moj Frankenstajn voli mnogo grafova drugara
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.10.2012 10:38:02
|
|
|
|
nemam nick
|
Vero uvodimo i trecu smjenu ako treba
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?