Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 9:28:56
|
|
|
|
babby
|
nitro kad radis testic da navijamo bar tvoj nek bude kad je moj prazan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 9:36:41
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Pa mislila sam da ga kupim danas, posle posla, pa sjutra ujutru da uradim ali....strah me....sve nesto odlazem, ok je temp ali ja i dalje mislim da ce pasti i strah me da cu se ponovo razocarati :-( 1.novembra ce biti tacno 2 godine od kada pokusavamo.... Da li ces raditi betu? Mozda bi dobro bilo da odes do gin, bar da znas na cemu si, ovaj tvoj graf je jako cudan :-)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 9:37:27
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Imas li drugih simptoma ?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 9:42:18
|
|
|
|
babby
|
neznam ni sama sta da radim a od simptoma nista konkretno a kod tebe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 9:50:31
|
|
|
|
Verolina
|
Kako, bre, nije pozitivan test? Ja sam sad u soku. Je l' moguce da je tebi O bila 24dc? Bilo kako bilo treba da izvadis betu. Hajnalk, Nitro Evo mog Frankenstajna
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 9:56:55
|
|
|
|
J@n@
|
Verolina, ! !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 9:58:17
|
|
|
|
Verolina
|
J@J@ , moj graf ima ime-zove se Frankenstajn, a svaki put posle O kad T malo skoci ja mu sve tepam-Frenki
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 10:04:54
|
|
|
|
mamica3
|
da vas pozdravim i ovdje i usput priupitam kakva T treba biti poslije O do sljedeće
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 10:05:42
|
|
|
|
Meisje
|
oo verka pocelo je pa mozes lepo da mu stavis naziv,tu gde pose plavim slovima fertilityfriend.com imas opciju da upises sta zelis! Mamice od 36.6 pa na gore,ali moras da znas kakva ti je pre O
< Poruku je uredio Meisje -- 19.10.2012 10:08:47 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 10:05:54
|
|
|
|
Verolina
|
Mamice, kod svake zene je drukcije. Ako nisi merila od pocetka ciklusa nista ti ne mogu pomoci.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 10:07:30
|
|
|
|
Verolina
|
Kako Mei?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 10:09:02
|
|
|
|
mamica3
|
Hvala Verolina,ja sam stalno topla,il jednostavnije udaraju me toplotni valovi,nekad pomislim da sam počela ulazit u klimaks mada bi stvarno bilo bas rano,al kako sam specifična u svemu ni to me nebi iznenadilo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 10:29:12
|
|
|
|
Meisje
|
Udjes u cycle list,pa onda add chard label ispod svakog grafa to pise...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 10:50:21
|
|
|
|
Verolina
|
Uspela sam Mei
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 10:56:50
|
|
|
|
Meisje
|
Хехехе,сад ће бити прави!!! Зваћемо га зеленко
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 11:07:51
|
|
|
|
lalojedac
|
baby,nitro navijam, baby i ja mislim da uradis betu,nemoj kao ja da cekas...mada ja sam osecala da nije zato nisam ni radila,izgleda da je tacno da u sebi osetis kad jesi ,zato navijam za vas dve a naravno i za sve druge devojke,uskoro cu i ja kaciti gra,jos uvek je rano,tek je 5dc ali sam sva na iglama da i ovaj put ne omasim O,zato ste mi vi preko potrebne i ima sve do jedne da mi tumacite graf a ja cu da udaram x
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 11:16:30
|
|
|
|
babby
|
joj lalo nemas pojma kako se plasim i te bete
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 11:52:31
|
|
|
|
lalojedac
|
babby to znam,veruj mi,tj. pretpostavljam...ili sacekaj par dana paopet testic,nikad se ne znam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 12:24:06
|
|
|
|
Sonreir
|
Baby, a da li je moguce da ti je O bila kasnije npr. 19dc ili mozda jos kasnije? Pa ti onda ovo nije bila M nego implantacijsko krvarenje Verka, tj. Franki mrdni se sa mrtve tacke Nitro, navijamo Hajn, lepa temp. i jos lepsi simptomi
< Poruku je uredio Sonreir -- 19.10.2012 12:25:13 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 12:49:39
|
|
|
|
Verolina
|
Sonreir, ritam f-cionisanja mog Frenkija je jako stabilan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 13:01:44
|
|
|
|
babby
|
Sonreir moguce je i ja mislim da je tada bila Vero. za frenkija
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 13:07:24
|
|
|
|
Verolina
|
Babby, daj danasnji graf. Ja iz sveg srca i dalje verujem da si trudna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 13:12:40
|
|
|
|
babby
|
da ga nestavljam ponovo na prethodnoj strani je
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 13:19:35
|
|
|
|
Verolina
|
Aha, videla. babby, jesi li drzala test dovoljno dugo. Sigurna da na njemu apsolutno nema nista. Ja ne mogu da objasnim tvoj graf sa drugom stvari sem sa trudnocom. Moglo je da se desi da ti se prepumpala cista, ali ja odlicno znam kako to izgleda, a tvoj graf nije takav. Je l' jos imas spoting?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 13:22:59
|
|
|
|
Sonreir
|
Baby je cudo, vidis da joj ni prosli put kada je dobila M (pogledaj 1dc na grafu) nije pala T A koliko se to dugo drzi test? Ja kontala da ga umocim, par sekundi i gotovo
< Poruku je uredio Sonreir -- 19.10.2012 13:23:47 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?