Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 13:11:32
|
|
|
|
Sonreir
|
Sta ce nam tvoj graf, ti si ionako popila svu pamet ovog sveta, nismo ti potrebni mi laici Salim se, naravno, jedva cekam da vidim kako funkcionise i to tvoj telo...mislim da ces biti pravi rebus Nego sad ozbiljno... sta mislis koliko ce uticati na T to sto mi se sin nekada nocu budi, pa ustajem da mu dam vode, ili da ga pokrijem, ili ujutru oko 7-8 da ga prenesem kod mene u veliki krevet pa onda nastavak spavanja itd Mislim da ce sve to imati nekog uticaja, ali valjda ne jako puno
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 13:13:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Neće, ja ću da ti kažem.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 13:15:46
|
|
|
|
daca77
|
Bebana, Verka, resila si da postanes meracica?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 13:17:11
|
|
|
|
Sonreir
|
IZVORNA PORUKA: Tash Neće, ja ću da ti kažem. A da, ti to iz svog iskustva Onda cu probati od ovg ciklusa tj. kad dobijem za neki dan
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 13:20:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nikada nisam legala na vreme, i ustajala sam milion puta. Tačno se sećam da sam pitala dal će to uticati, i zaklela bih se da si mi ti rekla da neće. Mrzi me da tražim.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 13:22:26
|
|
|
|
Sonreir
|
Eto, sad si ti meni rekla Sta ucini trudnoca od mene, nekada sam bila pametnija I ja nekako kontam da ne bi trebalo previse da smeta jer ako je to neciji uobicajeni ritam onda je to ok
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 13:26:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, tačno tako smo zaključile onomad. Ako je to ono što radiš svaku noć, a radiš, onda je to jednostavno to. Sećaš se da sam ja pisala da mi toplomer pišti, i da sam pitala mogu li odšetati do WC da merim temp, jer ako to npr snižava temp (ta šetnja od 3 koraka), onda ako to uradim svako jutro na identičan način, temp će se svako jutro menjati za isto, i imaću realan graf. Za to ste mi rekle da ne radim, i nisam, ali ja i dalje mislim da bi slika bila realna, ako se radi na zaista identičan način svako jutro. Isto važi i za noćno ustajanje. Zašto nema teme Bazalna temp II deo, meni baš ta tema treba?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 13:30:29
|
|
|
|
Sonreir
|
Sada se secam... I moj toplomer pisti pa cu ga nabiti u jastuk Ne znam zasto je nema, i ja sam pre neki dan htela nesto da vidim pa mi se ucinilo kao da fale neke stare teme Htela sam da nadjem koji dc sam radila test kada sam prvi put bila trudna
< Poruku je uredio Sonreir -- 18.10.2012 13:31:17 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 13:49:40
|
|
|
|
babby
|
ma meni krenulo bas ono puno i braon i crveno ali je bilo samo 1 dan i tada je bio onaj pad t. mislila sam to je to neverujem da je nije nesto puno visoka t.ali sutra cu da pi..pi. jedan testic iako mrzim da ih vidim
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 13:50:19
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: Bebana17 Nitro, mozes testic vec danas da radis, jer ce biti i to debele, sigurni smo svi! Ja za ovaj mesec opet zavrsavam (ovog puta malko ranije, dobicu za vikend na 11-12 dan po ovulaciji, naravno sve zbog sugavog progesterona). Evo ga i grafic, i nemojte molim vas da pisete kako je to mozda implantacijski pad, jer nije, meni je temperatura pala jer cu dobiti za dan dva, vec sam pocela kao luda da idem u vc, od prostaglandina koji se kod mene luci u vecim kolicinama kad treba da dobijem, pa deluje i na creva , i stomak me boli onako kako uvek boli kad treba da dobijem (iza mene su 25 godina iskustva) tako da se nadam vecoj sreci sledeceg meseca. Ljubim vas sve, i navijam za ostatak ekipe Бебана нисам знала да ти имаш проблема са прогестероном,сећам се да ти је лутеална увек била супер А да узимаш утрогестан? Држим фиге да се врати горе а ти се љути колико хоћеш
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 13:52:48
|
|
|
|
babby
|
nitro super ti je graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 14:05:40
|
|
|
|
Sonreir
|
Baby, uradi testic ako ti je vec nesto sumnjivo tako ces bar znati na cemu si pa ako se psihicki rasteretis i nisi trudna onda ce ti bar i M krenuti kako treba, a ko si trudna, begaj na betu pa kod dr-a
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 14:50:03
|
|
|
|
babby
|
ma jedino mi cudno sto mi t. ne pada neznam iz kog razloga moze da ude povisena a da nije trudnoca
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:02:45
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir Sta ce nam tvoj graf, ti si ionako popila svu pamet ovog sveta, nismo ti potrebni mi laici Salim se, naravno, jedva cekam da vidim kako funkcionise i to tvoj telo...mislim da ces biti pravi rebus Osh ti malo batina, a? Joooooooj, neces verovati kako ja f-cionisem-k'o kvaran svemirki brod
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:03:17
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Bebana, Verka, resila si da postanes meracica? Daaaaaaaa, posle godinu i po dana ponovo.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:06:38
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: babby ma meni krenulo bas ono puno i braon i crveno ali je bilo samo 1 dan i tada je bio onaj pad t. mislila sam to je to neverujem da je nije nesto puno visoka t.ali sutra cu da pi..pi. jedan testic iako mrzim da ih vidim Ajd sad se popiski Daaaaaajjjj, da nas neko obraduje kakvo ti je bilo to crveno-krv sveza ii onako gusta kao ono braon? Oprosti na deskripciji ako ti je bila gusta kao ono braon vrlo je moguc da je implantacija.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:08:42
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: babby ma jedino mi cudno sto mi t. ne pada neznam iz kog razloga moze da ude povisena a da nije trudnoca Pa ti jos nisi dobila koliko ja vidim. Navijam navijam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:10:43
|
|
|
|
J@n@
|
Babby,pridruzujem se navijanju!!!!Test na sunce!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:11:47
|
|
|
|
Sonreir
|
Ma, od tebe moze sveeee, pa i batine Umesto sto fajtamo jedna drugu ajde da doFatimo ovu BABY pa da je nasadimo na taj testic vec jednom Od muke cu se ja popiskiti na test
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:13:54
|
|
|
|
Sonreir
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: daca77 Bebana, Verka, resila si da postanes meracica? Daaaaaaaa, posle godinu i po dana ponovo. Povratak otpisanih To sto si merila dok ja nisam pratila se ne vazi Donecu ti ja srecu, videces
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:14:42
|
|
|
|
Verolina
|
Ej, meni ona stvarno mirise na trudnicu. Mogao bi da joj bude tako produzen ciklus da ima cistu, ali ona nema cistican graf, ima lep skolski graf. Ajde baby nad WC solju blago nama, pa posle u prodavnicu da kupis jednu dunju Inace, u svakom postu zaboravim da napisem da Hajnalk obecava...jako obecava. Pitam se samo kakva li ce moja T biti u ovom ciklusu-krv k'o u Frankenstajna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:15:40
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: daca77 Bebana, Verka, resila si da postanes meracica? Daaaaaaaa, posle godinu i po dana ponovo. Povratak otpisanih To sto si merila dok ja nisam pratila se ne vazi Donecu ti ja srecu, videces Zbog tebe sam i dosla na ovaj forum, red je da katapultiranje u napupele stomake ti i izvrsis
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:22:03
|
|
|
|
Sonreir
|
Pa izgleda da si me ti i dozvala na RR s obzirom da me nije bilo sigurno jedno 2 godine Bice mi zadovoljstvo da te isutiram, izgleda da sam zato i dosla Dobro da si mi kaZla da ne letim tvojim kvarnim brodom ma sta se sekiras, Frankestajn je poznat koliko vec generacija tako da opstaje, pa nisi ni ti daleko Bas jedva cekam tvoj graf (taj jedan je dovoljan) da ne bih jako dugo cekala da te sutnem I meni cudno mirisu i baby, i Hajn, ili neka rade test ili neka se kupaju A ja sam se okupala sinoc pa zato sad vise ne mirisem i nemam simptoma
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:23:47
|
|
|
|
Verolina
|
Po tom tvom kriterijumu ja bih rekla da baby vec zaudara
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:27:47
|
|
|
|
babby
|
pa prvo braon bas braon pa tamno crveno pomesano sa braon 1 ceo dan bas puno i posle nista povrememo svetlo braon
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?