Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 9:19:32
|
|
|
|
Verolina
|
Babby, cekaj, pa ti nisi dobila? Zasto ne vadis betu?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 9:20:56
|
|
|
|
Verolina
|
Nitro, sad ti gledam graf, ja mislim da je tebi O bila 22dc. Jesi merila danas?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 9:54:23
|
|
|
|
Nensi*
|
Kako se bese salje poziv prijateljima na ff sajtu? Sve sam zaboravila,a i ceo sajt su izmenili...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:00:29
|
|
|
|
daca77
|
Draga Nensi, zajedno smo ovde boravile pre 3god....Saljem veliki
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:05:07
|
|
|
|
Nensi*
|
Daco Kako stoje stvari kod tebe? Nisam dugo bila na forumu. Jel se secas kako se salje zahtev prijateljima? Kuma ne moze da se registruje tamo...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:06:38
|
|
|
|
Hajnalka
|
dobro jutro curke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:08:49
|
|
|
|
jole82
|
Hajnalka put ka vrhu se nastavlja Vucem te da graf pozeleni od muke
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:10:22
|
|
|
|
Leptiric123
|
Devojke jel ova tabela ona sa rr što se može skinuti? kako je popunjavate?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:14:53
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Devojke jel ova tabela ona sa rr što se može skinuti? kako je popunjavate? Nije,ovo ti je sajt www.fertilityfriend.com
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:15:05
|
|
|
|
Sonreir
|
IZVORNA PORUKA: Nensi* Kako se bese salje poziv prijateljima na ff sajtu? Sve sam zaboravila,a i ceo sajt su izmenili... Nensiiiiiiiiiiiiii Jako mi je drago sto te vidimmmmmm To sto si dosla ovde znaci nesto? I ja sam svratila pre 2 nedelje i onda su me zarazile sa trudnickim simptomima, tako da od sledeceg meseca radim na projektu druga beba Kako je V.? I ja sam videla da je izmenjen ff sajt, tako da se sada ni ja tamo ne snalazim, ali mozda pocnem da merim T od sledeceg meseca. Probacu da nadjem kako se salje poziv
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:18:08
|
|
|
|
Sonreir
|
Baby, uradi test ako vec nisi u mogucnosti da uradis betu Koliko sam ja shvatila tebi je kao krenula M ali nije ona redovna vec samo nesto brljavi? Hajn, super graf, ode ti nama u prvo tromesecje za par dana
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:21:18
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir IZVORNA PORUKA: Nensi* Kako se bese salje poziv prijateljima na ff sajtu? Sve sam zaboravila,a i ceo sajt su izmenili... Nensiiiiiiiiiiiiii Jako mi je drago sto te vidimmmmmm To sto si dosla ovde znaci nesto? I ja sam svratila pre 2 nedelje i onda su me zarazile sa trudnickim simptomima, tako da od sledeceg meseca radim na projektu druga beba Kako je V.? I ja sam videla da je izmenjen ff sajt, tako da se sada ni ja tamo ne snalazim, ali mozda pocnem da merim T od sledeceg meseca. Probacu da nadjem kako se salje poziv Aaaaaaaaaaa Bas mi je drago da si tu Mi jos ne planiramo drugu bebu,nego kumi treba a ne moze da se registruje. Kako nam je drugar? Dugo se nismo cule...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:22:41
|
|
|
|
J@n@
|
Hajnalka, samo nastavi da budes hot i neka graf pozeleni a testic pokaze !Navijam! !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:24:31
|
|
|
|
Leptiric123
|
Nensi hvala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:24:53
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Verolina, i ja mislim isto :-) Ali imam prekid, kao sto vidis, u trenutku nervoze odlucila sam da ne mjerim t vise, htjela sam da se malo oslobodim pritiska.....dal je bila O, kad ce biti i sl, ali posle par dana osjetim da sam bas topla, ajde kao da izmjerim i neplanirano nastavim :-) Kako god, ostavicu do vikenda da vidim kako se krece, pa cu provjeriti jesmo li ovog puta bili usjesniji. Evo danasnjeg
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:25:15
|
|
|
|
Nensi*
|
Sonreir imas pp
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:34:02
|
|
|
|
Verolina
|
Nitro, ama sjajan ti je graf. Bolji nisam videla u skorije vreme.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:44:59
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Uh....nadam se do neba :-) I sama pomisao na to nagoni mi osmjeh na lice ali....ne smijem da se nadam previse.... Hvala ti puno, puno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 10:48:16
|
|
|
|
Verolina
|
Ma tebi je garant O bila 22dc. Jer pazi, tacno se vidi dvodimenzionalnost u grafu. Ja bih na tvom mestu kupila testic da saceka nedelju, na primer. Ali meni nekako se cini da je to to. Navijam jako jako
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 12:04:45
|
|
|
|
Sonreir
|
Nitro, prepisujem od Verke I ja mislim da ti je O bila 22dc, samo sto nisi merila svaki dan pa ti je zato FF mozda odredio netacno O i zato ti je isprekidana linija. Ako je onako kako ti Verka i ja kazemo onda ti je vec 15dpo i test moza da pokaze da li ima trudnoce. Ipak, ako si strpljiva, sacekaj 14dpo i od ovoga kada to je FF obelezio O, znaci zapiski nam jedan testic u nedelju ujutru
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 12:14:16
|
|
|
|
Bebana17
|
Nitro, mozes testic vec danas da radis, jer ce biti i to debele, sigurni smo svi! Ja za ovaj mesec opet zavrsavam (ovog puta malko ranije, dobicu za vikend na 11-12 dan po ovulaciji, naravno sve zbog sugavog progesterona). Evo ga i grafic, i nemojte molim vas da pisete kako je to mozda implantacijski pad, jer nije, meni je temperatura pala jer cu dobiti za dan dva, vec sam pocela kao luda da idem u vc, od prostaglandina koji se kod mene luci u vecim kolicinama kad treba da dobijem, pa deluje i na creva , i stomak me boli onako kako uvek boli kad treba da dobijem (iza mene su 25 godina iskustva) tako da se nadam vecoj sreci sledeceg meseca. Ljubim vas sve, i navijam za ostatak ekipe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 12:18:31
|
|
|
|
Sonreir
|
Graf ti je ok, jasno se vidi kada ti je O, i to je ono sto je super, a posto znas sebe i svoj ciklus necu ti pisati nista vise od toga. Imaj na umu da su simptomi pms-a slicni simptomima trudnoce pa se ponasaj u skladu sa tim dok ne krene M. Ako ipak dobijes, nema vaza, veuj u sledeci mesec. Ja pocinjem da merim T od sledeceg ciklusa, a od sutra pa narednih 4 dana ocekujem M
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 12:44:31
|
|
|
|
Bebana17
|
Sonreier , neka nam bude plodonosno u sledecem mesecu , ja sam stalno na bazalnoj, pa cemo zajedno da navijamo za sve nas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 12:45:09
|
|
|
|
Bebana17
|
Sonre, ja ti pogresno napisala ime
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 12:50:07
|
|
|
|
Verolina
|
Sutra mi je 4dc i od sutra krecem sa grafom.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?