|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
18.10.2012 9:19:32   
Verolina
Babby, cekaj, pa ti nisi dobila?
Zasto ne vadis betu?

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 926
18.10.2012 9:20:56   
Verolina
Nitro, sad ti gledam graf, ja mislim da je tebi O bila 22dc.
Jesi merila danas?

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 927
18.10.2012 9:54:23   
Nensi*
Kako se bese salje poziv prijateljima na ff sajtu? Sve sam zaboravila,a i ceo sajt su izmenili...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 928
18.10.2012 10:00:29   
daca77
Draga Nensi, zajedno smo ovde boravile pre 3god....Saljem veliki user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 929
18.10.2012 10:05:07   
Nensi*
Daco user posted image user posted image user posted image
Kako stoje stvari kod tebe? Nisam dugo bila na forumu.
Jel se secas kako se salje zahtev prijateljima? Kuma ne moze da se registruje tamo...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 930
18.10.2012 10:06:38   
Hajnalka
dobro jutro curke

user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 931
18.10.2012 10:08:49   
jole82
Hajnalka put ka vrhu se nastavlja user posted image
Vucem te da graf pozeleni od mukeuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Hajnalka)
Direktna veza do poruke: 932
18.10.2012 10:10:22   
Leptiric123
Devojke jel ova tabela ona sa rr što se može skinuti? kako je popunjavate?

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 933
18.10.2012 10:14:53   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Devojke jel ova tabela ona sa rr što se može skinuti? kako je popunjavate?

Nije,ovo ti je sajt www.fertilityfriend.com

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 934
18.10.2012 10:15:05   
Sonreir

IZVORNA PORUKA: Nensi*

Kako se bese salje poziv prijateljima na ff sajtu? Sve sam zaboravila,a i ceo sajt su izmenili...

Nensiiiiiiiiiiiiii user posted image Jako mi je drago sto te vidimmmmmm user posted image To sto si dosla ovde znaci nesto? user posted image I ja sam svratila pre 2 nedelje i onda su me zarazile sa trudnickim simptomima, tako da od sledeceg meseca radim na projektu druga beba user posted image Kako je V.? I ja sam videla da je izmenjen ff sajt, tako da se sada ni ja tamo ne snalazim, ali mozda pocnem da merim T od sledeceg meseca. Probacu da nadjem kako se salje poziv user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 935
18.10.2012 10:18:08   
Sonreir
Baby, uradi test ako vec nisi u mogucnosti da uradis betu user posted image Koliko sam ja shvatila tebi je kao krenula M ali nije ona redovna vec samo nesto brljavi?
Hajn, super graf, ode ti nama u prvo tromesecje za par dana user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 936
18.10.2012 10:21:18   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Sonreir

IZVORNA PORUKA: Nensi*

Nensiiiiiiiiiiiiii user posted image Jako mi je drago sto te vidimmmmmm user posted image To sto si dosla ovde znaci nesto? user posted image I ja sam svratila pre 2 nedelje i onda su me zarazile sa trudnickim simptomima, tako da od sledeceg meseca radim na projektu druga beba user posted image Kako je V.? I ja sam videla da je izmenjen ff sajt, tako da se sada ni ja tamo ne snalazim, ali mozda pocnem da merim T od sledeceg meseca. Probacu da nadjem kako se salje poziv user posted image

Aaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
Bas mi je drago da si tu user posted image
Mi jos ne planiramo drugu bebu,nego kumi treba a ne moze da se registruje.
Kako nam je drugar? Dugo se nismo cule...

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 937
18.10.2012 10:22:41   
J@n@
Hajnalka, samo nastavi da budes hot i neka graf pozeleni a testic pokaze user posted image !Navijam!user posted image !

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 938
18.10.2012 10:24:31   
Leptiric123
Nensi hvala user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 939
18.10.2012 10:24:53   
Nitrogirl
Verolina, i ja mislim isto :-) Ali imam prekid, kao sto vidis, u trenutku nervoze odlucila sam da ne mjerim t vise, htjela sam da se malo oslobodim pritiska.....dal je bila O, kad ce biti i sl, ali posle par dana osjetim da sam bas topla, ajde kao da izmjerim i neplanirano nastavim :-) Kako god, ostavicu do vikenda da vidim kako se krece, pa cu provjeriti jesmo li ovog puta bili usjesniji.

Evo danasnjeg

user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 940
18.10.2012 10:25:15   
Nensi*
Sonreir imas pp user posted image

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 941
18.10.2012 10:34:02   
Verolina
Nitro, ama sjajan ti je graf. Bolji nisam videla u skorije vreme.user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 942
18.10.2012 10:44:59   
Nitrogirl
Uh....nadam se do neba :-) I sama pomisao na to nagoni mi osmjeh na lice ali....ne smijem da se nadam previse....

Hvala ti puno, punouser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 943
18.10.2012 10:48:16   
Verolina
Ma tebi je garant O bila 22dc. Jer pazi, tacno se vidi dvodimenzionalnost u grafu. Ja bih na tvom mestu kupila testic da saceka nedelju, na primer. Ali meni nekako se cini da je to to. Navijam jako jakouser posted image

Direktna veza do poruke: 944
18.10.2012 12:04:45   
Sonreir
Nitro, prepisujem od Verke user posted image I ja mislim da ti je O bila 22dc, samo sto nisi merila svaki dan pa ti je zato FF mozda odredio netacno O i zato ti je isprekidana linija. Ako je onako kako ti Verka i ja kazemo onda ti je vec 15dpo i test moza da pokaze da li ima trudnoce. Ipak, ako si strpljiva, sacekaj 14dpo i od ovoga kada to je FF obelezio O, znaci zapiski nam jedan testic u nedelju ujutru user posted image

Direktna veza do poruke: 945
18.10.2012 12:14:16   
Bebana17
Nitro, mozes testic vec danas da radis, jer ce biti user posted image  i to debele, sigurni smo svi!

Ja za ovaj mesec opet zavrsavam (ovog puta malko ranije, dobicu za vikend na 11-12 dan po ovulaciji, naravno sve zbog sugavog progesterona).

Evo ga i grafic, i nemojte molim vas da pisete kako je to mozda implantacijski pad, jer nije, meni je temperatura pala jer cu dobiti za dan dva, vec sam pocela kao luda da idem u vc, od prostaglandina koji se kod mene luci u vecim kolicinama kad treba da dobijem, pa deluje i na creva user posted image , i stomak me boli onako kako uvek boli kad treba da dobijem (iza mene su 25 godina iskustva) tako da se nadam vecoj sreci sledeceg meseca.

user posted image

Ljubim vas sve, i navijam za ostatak ekipe user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 946
18.10.2012 12:18:31   
Sonreir
Graf ti je ok, jasno se vidi kada ti je O, i to je ono sto je super, a posto znas sebe i svoj ciklus necu ti pisati nista vise od toga. Imaj na umu da su simptomi pms-a slicni simptomima trudnoce pa se ponasaj u skladu sa tim dok ne krene M. Ako ipak dobijes, nema vaza, veuj u sledeci mesec.
Ja pocinjem da merim T od sledeceg ciklusa, a od sutra pa narednih 4 dana ocekujem M user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 947
18.10.2012 12:44:31   
Bebana17
Sonreier user posted image , neka nam bude plodonosno u sledecem mesecu user posted image , ja sam stalno na bazalnoj, pa cemo zajedno da navijamo za sve nas user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 948
18.10.2012 12:45:09   
Bebana17
Sonre, ja ti pogresno napisala ime user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 949
18.10.2012 12:50:07   
Verolina
Sutra mi je 4dc i od sutra krecem sa grafom.user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here