Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:28:37
|
|
|
|
Sonreir
|
Mozda se naljutila Uvredile smo trudnicu, sutra ce nam izaci cmicak na oko Baby, izvinjavamo se, vrati se sa tim popiskanim testom
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:30:21
|
|
|
|
babby
|
kad uradim testic sta god bude bilo prvo cu vama ovde da sapnem mozda ujutru il da sacekam nedelju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:39:48
|
|
|
|
Sonreir
|
Ubi me ova baby Eto jos jednog sigurnog simptoma trudnoce - smirenost po pitanju radjenja testa Sad kad se malo prisetim , i ja kad sam bila trudna nisam htela dugooo da radim test
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:41:06
|
|
|
|
babby
|
ako nista i nebude na testu bar sam na trenutak sa vama
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:43:30
|
|
|
|
Hajnalka
|
hehehe eto babby zaudaramo mogle bi zajedno raditi u nedelju testice(ako nestigne dotle)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:45:10
|
|
|
|
Sonreir
|
Idem, a ti nastavi da je ubedjujes, pa jos cu ja od muke uraditi taj test
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:46:18
|
|
|
|
babby
|
hajn tvoj grafic je super bas lepo ide gore
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:52:58
|
|
|
|
Jole84
|
Baby,Nitro,Hajnalka navijam jakooo Evo mog,zove se "U poteri za ovulacijom"
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 15:59:19
|
|
|
|
jole82
|
I bre Jare Znala sam da ce da bude skokic..na 0.1 stepeni sam i mislila juce...al ne napisah, sto mu gromova... ...na to sam mislila..mozda je danaske O A sutra ripi na 36.4....
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 16:01:31
|
|
|
|
Jole84
|
Pajo vidiš da sam vredna,nemoj me patošeš Nešto mi se čini da je rano,sutra ću da preskočim pa ću prekosutra da zaskočim
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 16:03:38
|
|
|
|
Meisje
|
Јоле твој је у терању Сад ће она да скочи
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 16:06:28
|
|
|
|
jole82
|
Mozda to i nije losa ideja...mozda i nije danas O..pa da imas zalihe Al iako je O cini mi se da ce sporo da se popne..a tu ni ff ne zna sta da kaze...tako da danas i prekosutra bi trebalo da pokriju... Nisam bas toliko vidovita...al ipak...drzim se "onih" datuma Odoh da se spermam..pa brisem na kontrolu
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 16:07:48
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: babby pa prvo braon bas braon pa tamno crveno pomesano sa braon 1 ceo dan bas puno i posle nista povrememo svetlo braon To nije ciklus draga moja. Ajde prelepotice, ako bas neces danas, sutra na sis pis obavezno
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 16:08:44
|
|
|
|
Jole84
|
Mei Jole javni se kad se vratiš s kontrole
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 16:09:16
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Јоле твој је у терању Aaaaaaaaammmmmm Dje si Zen ucitelju? Hajnalka, smrdi vam trag na trudnocu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.10.2012 16:11:06
|
|
|
|
jole82
|
Posle idem u zujku Javljam se sutra...pisacu u trecem, pa svrni... *pisacu sa s, ne sa š...da me neko ne istumaci naopako Sve vas vucem i prasim...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 6:38:13
|
|
|
|
Hajnalka
|
dobro jutro curke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 8:00:04
|
|
|
|
babby
|
e pa radila sam testic i nema nista ali mi je t otisla gore hajn tvoj je super
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 8:04:03
|
|
|
|
daca77
|
Hajnalka, odlicna T babby, a kako je test negativan, a graf ovako izgleda? Uradi betu, jer je ovo zaista odlicna T. Ja jurim O ...MB pokazuje po koju paprat, ima pomalo belanceta, pa cemo videti
< Poruku je uredio daca77 -- 19.10.2012 8:05:23 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 8:12:09
|
|
|
|
babby
|
daco blizu je o ti samo udaraj x i bice a kod mene neznam da sacekam jos koji dan pa da ponovim testic ako ne padne t
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 8:27:32
|
|
|
|
J@n@
|
Daco,samo samo X do X pa opet X i X i X pa X,X,XX i ! Babby,imam nekoliko pitanja za tebe:koliko ti kasni?Da li su ti inace uredni ciklusi?Mozda bi beta bila najbolje resenje!
< Poruku je uredio J@n@ -- 19.10.2012 8:30:13 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 8:29:06
|
|
|
|
daca77
|
babby, navijam da ostane ovako visoko J@no, ima da pljuste x-ici
< Poruku je uredio daca77 -- 19.10.2012 8:35:24 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 8:43:31
|
|
|
|
babby
|
Jano m.je kao stigla 31 dana taman kao i obicno cak sam je i ali je bila samo 1 dan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 9:17:12
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Dobro jutro!! Hajnalka, Babby da li imate neke propratne simptome? Ja sam u vom periodu, pred M, obicno jako naduta, ovog puta nista, strasno me bole grudi, imam malo jace grceve, ali nista strasno, i lice mi je uzasno, gomila malih sitnih bubuljica.....obicno se pojavi jedna koja oznaci dolazak M :-) Ajde...navijam da sve tri slavimo ovog mjeseca :-)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 9:20:04
|
|
|
|
J@n@
|
Dacka, ! Nitro,Hajnalka,Babby,ostanite hot i neka graf pozeleni a testovi !Navijam jakooo!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?