|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
18.10.2012 13:11:32   
Sonreir
Sta ce nam tvoj graf, ti si ionako popila svu pamet ovog sveta, nismo ti potrebni mi laici user posted image Salim se, naravno, jedva cekam da vidim kako funkcionise i to tvoj telo...mislim da ces biti pravi rebus user posted image
Nego sad ozbiljno... sta mislis koliko ce uticati na T to sto mi se sin nekada nocu budi, pa ustajem da mu dam vode, ili da ga pokrijem, ili ujutru oko 7-8 da ga prenesem kod mene u veliki krevet pa onda nastavak spavanja itd user posted image Mislim da ce sve to imati nekog uticaja, ali valjda ne jako puno user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 951
18.10.2012 13:13:18   
Anoniman
Neće, ja ću da ti kažem. user posted image

(odgovor članu Sonreir)
  Direktna veza do poruke: 952
18.10.2012 13:15:46   
daca77
Bebana, user posted image
Verka, resila si da postanes meracica?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 953
18.10.2012 13:17:11   
Sonreir

IZVORNA PORUKA: Tash

Neće, ja ću da ti kažem. user posted image

A da, ti to iz svog iskustva user posted image Onda cu probati od ovg ciklusa tj. kad dobijem za neki dan user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 954
18.10.2012 13:20:42   
Anoniman
Ja nikada nisam legala na vreme, i ustajala sam milion puta. Tačno se sećam da sam pitala dal će to uticati, i zaklela bih se da si mi ti rekla da neće. user posted image Mrzi me da tražim. 

(odgovor članu Sonreir)
  Direktna veza do poruke: 955
18.10.2012 13:22:26   
Sonreir
Eto, sad si ti meni rekla user posted image Sta ucini trudnoca od mene, nekada sam bila pametnija user posted image I ja nekako kontam da ne bi trebalo previse da smeta jer ako je to neciji uobicajeni ritam onda je to ok user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 956
18.10.2012 13:26:17   
Anoniman
Da, tačno tako smo zaključile onomad. Ako je to ono što radiš svaku noć, a radiš, onda je to jednostavno to.
Sećaš se da sam ja pisala da mi toplomer pišti, i da sam pitala mogu li odšetati do WC da merim temp, jer ako to npr snižava temp (ta šetnja od 3 koraka), onda ako to uradim svako jutro na identičan način, temp će se svako jutro menjati za isto, i imaću realan graf. Za to ste mi rekle da ne radim, i nisam, ali ja i dalje mislim da bi slika bila realna, ako se radi na zaista identičan način svako jutro. Isto važi i za noćno ustajanje.

Zašto nema teme Bazalna temp II deo, meni baš ta tema treba? user posted image

(odgovor članu Sonreir)
  Direktna veza do poruke: 957
18.10.2012 13:30:29   
Sonreir
Sada se secam... I moj toplomer pisti pa cu ga nabiti u jastuk user posted image Ne znam zasto je nema, i ja sam pre neki dan htela nesto da vidim pa mi se ucinilo kao da fale neke stare teme user posted image Htela sam da nadjem koji dc sam radila test kada sam prvi put bila trudna user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 18.10.2012 13:31:17 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 958
18.10.2012 13:49:40   
babby
ma meni krenulo bas ono puno i braon i crveno ali je bilo samo 1 dan i tada je bio onaj pad t. mislila sam to je to user posted image neverujem da jeuser posted image nije nesto puno visoka t.ali sutra cu da pi..pi. jedan testic iako mrzim da ih vidim

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 959
18.10.2012 13:50:19   
Meisje

IZVORNA PORUKA: Bebana17

Nitro, mozes testic vec danas da radis, jer ce biti user posted image  i to debele, sigurni smo svi!

Ja za ovaj mesec opet zavrsavam (ovog puta malko ranije, dobicu za vikend na 11-12 dan po ovulaciji, naravno sve zbog sugavog progesterona).

Evo ga i grafic, i nemojte molim vas da pisete kako je to mozda implantacijski pad, jer nije, meni je temperatura pala jer cu dobiti za dan dva, vec sam pocela kao luda da idem u vc, od prostaglandina koji se kod mene luci u vecim kolicinama kad treba da dobijem, pa deluje i na creva user posted image , i stomak me boli onako kako uvek boli kad treba da dobijem (iza mene su 25 godina iskustva) tako da se nadam vecoj sreci sledeceg meseca.

user posted image

Ljubim vas sve, i navijam za ostatak ekipe user posted image

Бебана нисам знала да ти имаш проблема са прогестероном,сећам се да ти је лутеална увек била суперuser posted image
А да узимаш утрогестан?user posted image Држим фиге да се врати горе а ти се љути колико хоћешuser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 960
18.10.2012 13:52:48   
babby
nitro super ti je grafuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 961
18.10.2012 14:05:40   
Sonreir
Baby, uradi testic ako ti je vec nesto sumnjivo user posted image tako ces bar znati na cemu si pa ako se psihicki rasteretis i nisi trudna onda ce ti bar i M krenuti kako treba, a ko si trudna, begaj na betu pa kod dr-a user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 962
18.10.2012 14:50:03   
babby
ma jedino mi cudno sto mi t. ne pada neznam iz kog razloga moze da ude povisena a da nije trudnoca

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 963
18.10.2012 15:02:45   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Sonreir

Sta ce nam tvoj graf, ti si ionako popila svu pamet ovog sveta, nismo ti potrebni mi laici user posted image Salim se, naravno, jedva cekam da vidim kako funkcionise i to tvoj telo...mislim da ces biti pravi rebus user posted image

Osh ti malo batina, a?user posted image user posted image
Joooooooj, neces verovati kako ja f-cionisem-k'o kvaran svemirki broduser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 964
18.10.2012 15:03:17   
Verolina

IZVORNA PORUKA: daca77

Daaaaaaaa, posle godinu i po dana ponovo.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 965
18.10.2012 15:06:38   
Verolina

IZVORNA PORUKA: babby

ma meni krenulo bas ono puno i braon i crveno ali je bilo samo 1 dan i tada je bio onaj pad t. mislila sam to je to user posted image neverujem da jeuser posted image nije nesto puno visoka t.ali sutra cu da pi..pi. jedan testic iako mrzim da ih vidim

Ajd sad se popiskiuser posted image
Daaaaaajjjj, da nas neko obradujeuser posted image
kakvo ti je bilo to crveno-krv sveza ii onako gusta kao ono braon? Oprosti na deskripcijiuser posted image ako ti je bila gusta kao ono braon vrlo je moguc da je implantacija.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 966
18.10.2012 15:08:42   
Verolina

IZVORNA PORUKA: babby

ma jedino mi cudno sto mi t. ne pada neznam iz kog razloga moze da ude povisena a da nije trudnoca

Pa ti jos nisi dobila koliko ja vidim.
Navijam navijamuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 967
18.10.2012 15:10:43   
J@n@
Babby,pridruzujem se navijanju!!!!Test na sunce!user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 968
18.10.2012 15:11:47   
Sonreir
Ma, od tebe moze sveeee, pa i batine user posted image
Umesto sto fajtamo jedna drugu ajde da doFatimo ovu BABY pa da je nasadimo na taj testic vec jednom user posted image Od muke cu se ja popiskiti na test user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 969
18.10.2012 15:13:54   
Sonreir

IZVORNA PORUKA: Verolina

Povratak otpisanih user posted image To sto si merila dok ja nisam pratila se ne vazi user posted image Donecu ti ja srecu, videces user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 970
18.10.2012 15:14:42   
Verolina
Ej, meni ona stvarno mirise na trudnicu. Mogao bi da joj bude tako produzen ciklus da ima cistu, ali ona nema cistican graf, ima lep skolski graf. Ajde baby nad WC solju blago nama, pa posle u prodavnicu da kupis jednu dunjuuser posted image user posted image
Inace, u svakom postu zaboravim da napisem da Hajnalk obecava...jako obecava.user posted image

Pitam se samo kakva li ce moja T biti u ovom ciklusu-krv k'o u Frankenstajnauser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 971
18.10.2012 15:15:40   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Sonreir

IZVORNA PORUKA: Verolina

Povratak otpisanih user posted image To sto si merila dok ja nisam pratila se ne vazi user posted image Donecu ti ja srecu, videces user posted image

Zbog tebe sam i dosla na ovaj forum, red je da katapultiranje u napupele stomake ti i izvrsisuser posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 972
18.10.2012 15:22:03   
Sonreir
Pa izgleda da si me ti i dozvala na RR s obzirom da me nije bilo sigurno jedno 2 godine user posted image Bice mi zadovoljstvo da te isutiram, izgleda da sam zato i dosla user posted image
Dobro da si mi kaZla da ne letim tvojim kvarnim brodom user posted image ma sta se sekiras, Frankestajn je poznat koliko vec generacija tako da opstaje, pa nisi ni ti daleko user posted image Bas jedva cekam tvoj graf (taj jedan je dovoljan) da ne bih jako dugo cekala da te sutnem user posted image I meni cudno mirisu i baby, i Hajn, ili neka rade test ili neka se kupaju user posted image A ja sam se okupala sinoc pa zato sad vise ne mirisem i nemam simptoma user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 973
18.10.2012 15:23:47   
Verolina
Po tom tvom kriterijumu ja bih rekla da baby vec zaudarauser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 974
18.10.2012 15:27:47   
babby
pa prvo braon bas braon pa tamno crveno pomesano sa braon user posted image 1 ceo dan bas puno i posle nista povrememo svetlo braon

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here