|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
19.10.2012 9:28:56   
babby
nitro kad radis testic da navijamo bar tvoj nek budeuser posted image kad je moj prazan

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1001
19.10.2012 9:36:41   
Nitrogirl
Pa mislila sam da ga kupim danas, posle posla, pa sjutra ujutru da uradim ali....strah me....sve nesto odlazem, ok je temp ali ja i dalje mislim da ce pasti i strah me da cu se ponovo razocarati :-( 1.novembra ce biti tacno 2 godine od kada pokusavamo....

Da li ces raditi betu? Mozda bi dobro bilo da odes do gin, bar da znas na cemu si, ovaj tvoj graf je jako cudan :-)

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1002
19.10.2012 9:37:27   
Nitrogirl
Imas li drugih simptoma user posted image ?

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 1003
19.10.2012 9:42:18   
babby
neznam ni sama sta da radim a od simptoma nista konkretnouser posted image a kod tebe

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 1004
19.10.2012 9:50:31   
Verolina
Kako, bre, nije pozitivan test?user posted image Ja sam sad u soku. Je l' moguce da je tebi O bila 24dc? Bilo kako bilo treba da izvadis betu.
Hajnalk, Nitrouser posted image
Evo mog Frankenstajnauser posted image
user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1005
19.10.2012 9:56:55   
J@n@
Verolina,user posted image !user posted image !

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1006
19.10.2012 9:58:17   
Verolina
J@J@user posted image , moj graf ima ime-zove se Frankenstajn, a svaki put posle O kad T malo skoci ja mu sve tepam-Frenkiuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1007
19.10.2012 10:04:54   
mamica3
da vas pozdravim i ovdje i usput priupitam kakva T treba biti poslije O do sljedeće user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1008
19.10.2012 10:05:42   
Meisje
oo verka pocelo jeuser posted image
pa mozes lepo da mu stavis naziv,tu gde pose plavim slovima fertilityfriend.com imas opciju da upises sta zelis!

Mamice od 36.6 pa na gore,ali moras da znas kakva ti je pre O

< Poruku je uredio Meisje -- 19.10.2012 10:08:47 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1009
19.10.2012 10:05:54   
Verolina
Mamice, kod svake zene je drukcije. Ako nisi merila od pocetka ciklusa nista ti ne mogu pomoci.

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 1010
19.10.2012 10:07:30   
Verolina
Kako Mei?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1011
19.10.2012 10:09:02   
mamica3
Hvala Verolina,ja sam stalno topla,il jednostavnije udaraju me toplotni valovi,nekad pomislim da sam počela ulazit u klimaks mada bi stvarno bilo bas rano,al kako sam specifična u svemu ni to me nebi iznenadilo

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1012
19.10.2012 10:29:12   
Meisje
Udjes u cycle list,pa onda add chard label ispod svakog grafa to pise...

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 1013
19.10.2012 10:50:21   
Verolina
Uspela sam Meiuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1014
19.10.2012 10:56:50   
Meisje
Хехехе,сад ће бити прави!!!user posted image Зваћемо га зеленкоuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1015
19.10.2012 11:07:51   
lalojedac
baby,nitro navijam,user posted image baby i ja mislim da uradis betu,nemoj kao ja da cekas...mada ja sam osecala da nije user posted image zato nisam ni radila,izgleda da je tacno da u sebi osetis kad jesi user posted image ,zato navijam za vas dve a naravno i za sve druge devojke,uskoro cu i ja kaciti gra,jos uvek je rano,tek je 5dc ali sam sva na iglama da i ovaj put ne omasim O,zato ste mi vi preko potrebne i ima sve do jedne da mi tumacite graf a ja cu da udaram xuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1016
19.10.2012 11:16:30   
babby
joj lalo nemas pojma kako se plasim i te bete

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1017
19.10.2012 11:52:31   
lalojedac
babby to znam,veruj mi,tj. pretpostavljam...ili sacekaj par dana paopet testic,nikad se ne znamuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1018
19.10.2012 12:24:06   
Sonreir
Baby, a da li je moguce da ti je O bila kasnije npr. 19dc ili mozda jos kasnije? user posted image Pa ti onda ovo nije bila M nego implantacijsko krvarenje user posted image

Verka, tj. Franki mrdni se sa mrtve tacke user posted image

Nitro, navijamo user posted image

Hajn, lepa temp. i jos lepsi simptomi user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 19.10.2012 12:25:13 >

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1019
19.10.2012 12:49:39   
Verolina
Sonreir, ritam f-cionisanja mog Frenkija je jako stabilanuser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1020
19.10.2012 13:01:44   
babby
Sonreir moguce je i ja mislim da je tada bila Vero.user posted image za frenkija

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1021
19.10.2012 13:07:24   
Verolina
Babby, daj danasnji graf. Ja iz sveg srca i dalje verujem da si trudna. user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1022
19.10.2012 13:12:40   
babby
da ga nestavljam ponovo na prethodnoj strani je

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1023
19.10.2012 13:19:35   
Verolina
Aha, videla.
babby, jesi li drzala test dovoljno dugo. Sigurna da na njemu apsolutno nema nista.
Ja ne mogu da objasnim tvoj graf sa drugom stvari sem sa trudnocom. Moglo je da se desi da ti se prepumpala cista, ali ja odlicno znam kako to izgleda, a tvoj graf nije takav. Je l' jos imas spoting?

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1024
19.10.2012 13:22:59   
Sonreir
Baby je cudo, vidis da joj ni prosli put kada je dobila M (pogledaj 1dc na grafu) nije pala T user posted image A koliko se to dugo drzi test? Ja kontala da ga umocim, par sekundi i gotovo user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 19.10.2012 13:23:47 >

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here