Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 13:23:02
|
|
|
|
Hajnalk@
|
nejurim O, 28 dc mi je juce T 36.7 a danas 37.0 sa 12 DPo zato pitam dali utice jer je danas porasla
< Poruku je uredio Hajnalk@ -- 21.9.2012 13:29:22 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 13:24:13
|
|
|
|
lalojedac
|
evo od jutros i nista mi nije jasno!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 13:26:54
|
|
|
|
lalojedac
|
bebana a ja te razumela da ti je krenula na 10dpo,e pa nemoj tako,ne prizivaj nista,meri T i uzivaj,mora da bude lepih vesti i od nas starih cekalica tako da otvarajte sezonu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 13:32:41
|
|
|
|
Bebana17
|
Lalice, dobro si ti mene razumela, krenulo je ono smedjkasto krvarenje, obelezila sam ga u grafu kao spotic (kao u svakom mom ciklusu sto mi se javlja 10-11 dpo, od nedostatka progesterona), tako da znam sta mi sleduje, dobro si ti sve shvatila, odlican pet Salu na stranu, mislim da je to problem kod mene, ali nijedan doktor ne smatra da to treba leciti. A ja vec ludim od toga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 13:34:03
|
|
|
|
Bebana17
|
A po tvom graficu bih rekla da je ovulacija zaista bila 16. septembra, a ovo sto se sad desava ne zelim ni da kazem na sta lici da ne ureknem (pu,pu...)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 13:42:44
|
|
|
|
lalojedac
|
e bebana sad si me obradovala!!! navijam da ti ne dodje a i promeni dr,to znaci treba da ti ukljuce nesto od terapije. jajo a ja se brinem sto mi je pala ovako i sta je sad i tripujem se da cu doboti 5dpo daj Boze bebana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 18:39:22
|
|
|
|
Bebana17
|
Hajnalk, daj Boze da ti je porasla i da ostane takva, ja mislim da kasnije ustajanje utice, ali mozda ne u tolikoj meri (da bude veca za 0,3 stepena u odnosu na juce). Videces sutra kakva ce da bude, sve ce da ti se kaze samo, sada mozes samo da pretpostavljas.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.9.2012 7:32:13
|
|
|
|
lalojedac
|
samo da javim T mi je 36.8 a sad odoh..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.9.2012 18:21:41
|
|
|
|
buba m
|
Evo mog grafa. Danas 15dpo temperatura visoka kao i do sad a simptpmi samo pms!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.9.2012 18:38:04
|
|
|
|
buba m
|
Izvinjavam se, ovaj je ispravan. 15dpo BT 37,0.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.9.2012 22:20:49
|
|
|
|
lalojedac
|
jutros mi je niska 36.6 i imala sam tackicu krvi ali sam preterala sa igranjem i to na stiklama.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 7:41:17
|
|
|
|
daca77
|
bubo, navijam jakooo ...divan ti je graf lalo, to nista ne mora da znaci...i za tebe navijam Kod mene je bljak situacija ...u pitanju su 2 stvari-ili nije bilo folikula ili je bio, ali se pretvorio u cistu Problem je sto ne znam kad da ocekujem
< Poruku je uredio daca77 -- 24.9.2012 7:50:06 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 7:54:32
|
|
|
|
jole82
|
Ne verujem da je cista...jer zuto telo (sa cistom ili bez), koje nastaje posle O, proizvodi progesteron, od kojeg je T visoka... Mozda je anovulatoran ciklus...nisam pametna ipak... To je ono sto ja znam...mislim da sam u pravu za cistu...mozda Maslacak ima objasnjenje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 7:57:22
|
|
|
|
daca77
|
Nadam se da jesi, jole...cinjenica je da zadnjih god.iz meseca u mesec imam folikul i kasnije cistu...ipak su jajnici zasluzili odmor ...jedino me zbunjuje M.baby koji je pokazivao paprat i plodne dane 17dc, a nesto manje i 11dc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 8:01:13
|
|
|
|
jole82
|
E to jeste za MB...al opet tek si pocela da ga koristis...neke vidis kazu da im je tacan, druge opet da nema veze sta pokazuje... Mislim da je T validnija..za sad zaboravi mb jer si ga prvi put koristila.. A da odes na uz, mozda dobijes neki odgovor?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 8:03:21
|
|
|
|
daca77
|
Da, jole...ovo je 1.ciklus kako ga koristim... Ako ne dodje ove nedelje, moracu da uradim UZ.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 8:11:09
|
|
|
|
lalojedac
|
dobro jutro zene! ja sam slogirana,nenaspavana i sve to i merila sam T posto sam se ispricala sa muzem tako da je jako niska,ispod crte mi je,pala na 36.5,danas je 8dpo ili 7,nemam pojma,nista ovaj put mnogo je niska,cela druga faza mi je niska:-(
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 9:06:01
|
|
|
|
Bebana17
|
Dobro jutro, zenice, ja juce uvece dobila, pa krecem u novi krug. Bubo, samo prasi i dalje, barem da neko od nas ovog meseca bude Ostale zene, sta je bre ovo, niko se bas nije proslavio; Daco, ovo tvoje mi lici na anovulatorne grafice sa sajta, definitivno covek da ne zna kada ce dobiti... Lalo, tvoje temperature su cudne, mozda imas manjak progesterona (pa se odmah odrazi na temperaturu)..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 9:36:15
|
|
|
|
Maslacak15
|
daco generacijo ne lici na zalost da je bilo ovulacije Barem sa grafa ne moze da se kaze za sada. Moze cista da bude i tzv folikularna znaci da ne dodje do ovulacije. Onda se ne proizvodi progesteron. Vidi kako se odvija situacija do kraja nedelje pa bi mogla stvarno na ultrazvuk. Puno te pozdravljam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 9:40:39
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, hvala puno na odgovoru...iskreno, plasim se da idem na UZ-ranije su mi grafovi bili skolski, a imala sam cistu...a sada ko zna sta je u pitanju?! Bebana, bas mi je zao ...samo se vrtimo u krug
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 11:14:06
|
|
|
|
Meisje
|
Бебана,Дацо
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 11:17:13
|
|
|
|
daca77
|
Mei,
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 11:20:30
|
|
|
|
Meisje
|
Дацо идемо ми по наше модерне бебе
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 11:26:56
|
|
|
|
daca77
|
Mei, ocigledno da nam je to neizbezno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 11:30:15
|
|
|
|
Meisje
|
Ма ја немам стрпљења више!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Bas me zanima..jelena038Koliko ljudi oko vas je potpuno izgubilo kompas, sistem vrednosti i osecaj za realnost?niko (
9%)
malo njih (
14%)
polovina (
9%)
vecina (
40%)
skoro svi (
9%)
niko vise nije normalan (
20%)
Ukupan broj glasova: 103Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!