Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.9.2012 15:55:35
|
|
|
|
Bebana17
|
Maki, koristim i ja lh trakice, preko interneta porucujem, ali uvek se nesto bojim da cu preskociti taj pik lh-a i da cu promasiti ovulaciju, pa nateram muza da prosipamo sper.. kad ne treba, i mi imamo losiji spermogram, ali ne odustajemo. A 27.09. imam zakazanu drugostepenu u narodnom frontu pa cu da vidim sta ce da mi kazu. Ako me odbiju, ima nekom glava da leti!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.9.2012 19:32:00
|
|
|
|
_Maki_
|
Bebana, uz malo prakse male su šanse da proputuš ovulaciju sa LH tračicama. Ja radim 2x dnevno od 12dc, test bude pozitivan dan pred ovulaciju bez obzira kada ga radila (prvi jutarnji urin, kasno uveče), čak i ne pazim da ne unosim tečnost par sati. Bazalna mi uvek potvrdi ovulaciju na isti dan. Mada, LH tračice nisu pouzadne svima. Puno sreće na komisiji, nadam se da će sve super proći. A ako se prirodno desi i pre, još bolje Iskreno, mi mesecima gađamo ovulaciju, a ništa se ne dešava, iako je neko vreme dijagnoza bila normospermia. Tu jednostavno nešto nije u redu, i mislim da se loš spermogram teško popravlja u slučaju kada nije pronađen konkretan uzrok problema. Tako da je i nama VTO realna opcija, ali ćemo prvo pokušati sa inseminacijom. Do tada se zanimam sa bazalnom temperaturom, čisto da imam osećaj da nešto radim po tom pitanju, a možda statistika bude korisna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 7:35:18
|
|
|
|
daca77
|
Moja t je bljak ...samo molim Boga da nije neka cista. M.baby je juce pokazivao malo paprati, a vec danas ne
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 8:11:37
|
|
|
|
madamme
|
bila si aktivna, kad je trebalo, pa kako hoce...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 8:22:03
|
|
|
|
daca77
|
madamme, jesam I 11dc sam bila vredna, kada su bili svi simptomi prisutni, pa kako hoce
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 11:42:05
|
|
|
|
lalojedac
|
evo nas...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 11:44:43
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, sve lepo pokriveno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 11:47:57
|
|
|
|
madamme
|
lalo, ja ovoliko plusica imam godinje!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 13:35:36
|
|
|
|
buba m
|
Ja sam htela da okačim svoj graf ali ne znam kako! Sutra mi ističe ova probna verzija. Da li neko zna kako da je produžim,nadam se da mi neće pogubiti sve podatke.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 13:42:46
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: buba m http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php Evo linka! Ne umem drugačije. Ako vas ne mrzi bacite pogled није добро,ја кад кликнем отвори ми се мој граф!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 13:43:15
|
|
|
|
daca77
|
bubo, ne vidi se... Snimi graf u svoj racunar, a onda idi na dodaj.rs, kopiraj kod i prilepi ovde.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 13:52:40
|
|
|
|
buba m
|
chartgraph_module.png Nadam se da će sad biti ok Mi smo mućkali tri dana po dva puta na dan posle smo se umorili pa smo pravili pauzu. Nisam ubeležila jer nije bilo bitno za O, bilo je za našu dušu!
< Poruku je uredio buba m -- 19.9.2012 13:55:58 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 14:05:05
|
|
|
|
madamme
|
buba, pa ovo je super graf!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 14:06:23
|
|
|
|
17 joka
|
to sam i ja rekla da nas obradujes sa vreme je
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 14:11:03
|
|
|
|
daca77
|
bubo, graf ti je prelep Navijam da pozeleni za koji dan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 14:15:39
|
|
|
|
buba m
|
Mislila sam u petak da uradim test. Jel rano?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 15:04:09
|
|
|
|
lalojedac
|
buba navijam,stvarno graf obecava,ajde da budu lepe vesti pa da nas vuces,ja ima da se nacekam,jos 10 dana,ali Bozja volja,kako bude
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.9.2012 18:49:27
|
|
|
|
Bebana17
|
Dobro vece, evo i mene. Bubo, grafic je fenomenalan, ovog meseca ce biti , ne zvala se ja Bebana Navijam jako, jako
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.9.2012 7:31:56
|
|
|
|
daca77
|
Bebana, i tvoj je graf divan Evo i mene, posle jucerasnjeg krvarenja
< Poruku je uredio daca77 -- 20.9.2012 7:32:31 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.9.2012 7:34:12
|
|
|
|
jole82
|
Daco mozda je ipak juce bila O?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.9.2012 7:35:44
|
|
|
|
daca77
|
jole, moguce...ja inace 1x koristim M.baby i 11dc je pokazivao paprat, ali strasno sitno, sinoc i jutros je bilo bas krupno...celo vidno polje je bilo u papratima
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.9.2012 7:40:58
|
|
|
|
jole82
|
Moze biti, moze biti... Izgleda da ti se O pomerila i sve je lepo "pokriveno" Vuuuucem i prashshshim naaaajjace
< Poruku je uredio jole82 -- 20.9.2012 7:43:59 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.9.2012 8:03:01
|
|
|
|
lalojedac
|
evo me!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.9.2012 8:05:57
|
|
|
|
jole82
|
E dobro je ...ja se zabrinula gde si Kaci graf...to sto ti je 5 dpo pala T nema nikakve veze..sutra ce da skoci (ev. prekosutra)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Kasicegagana83Koju ste cvrstu hranu prvo uvele vasim bebama?povrce (
39%)
voce (
41%)
zitarice (
20%)
Ukupan broj glasova: 328Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!