Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 7:31:38
|
|
|
|
daca77
|
Ja sam se jutros bas razocarala , jer mi je T pala. Taman mi juce ff obelezio O, koja se poklapa i sa sekretom i sa maybe baby testom, a ono jutros
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 8:50:09
|
|
|
|
jole82
|
Daco ako si sve lepo merila (sto verujem da jesi) mozda ti je O danas?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 9:02:24
|
|
|
|
daca77
|
Ne znam, jole ... Ali mi nije jasno zasto je maybe baby pokazivao paprat u cwtvrtak vece, petak i subotu ?!
< Poruku je uredio daca77 -- 17.9.2012 9:06:35 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 9:25:54
|
|
|
|
jole82
|
Nemam pojma...jesi ga i ranije koristila...cujem da neke devojke ne mogu da se pouzdaju bas u njega?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 9:26:49
|
|
|
|
babby
|
meni juce konacno stigla ali mi t.nije pala kao i obicno nego naprotiv juce jos skocila pa sam mislila da ce danas da padne kad isto visoka ssta moze biti uzrok
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 9:30:36
|
|
|
|
daca77
|
jole, ovo mi je 1.ciklus u kome ga koristim ...a taman sam pomislila da je sve ok, jer roze sekret, pad T i jos paprat na mb je ukazivao na O u cetvrtak. videcemo kakva ce T biti sutra, ali kad ubacim neku vecu vrednost za sutra, ff ne odustaje od O u cetvrtak babby, ne znam koji je razlog povisene T...meni se samo par x to desilo.
< Poruku je uredio daca77 -- 17.9.2012 9:31:20 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 9:35:38
|
|
|
|
jole82
|
Onda ce to "sutra" pokazati sve...mozda i jeste bila u cetvrtak, al eto jutros ko zna zasto ti je niza babby..daj joj vremena da padne..ne mora odmah da padne skroz, al vidis da je pocela da pada...Meni je cak 2dc znala i da skace i da bude cak visa nego u lutealnoj fazi...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 9:39:10
|
|
|
|
Shishica
|
Daco, ja sam primetila, dok sam merila temperaturu, da stvarno ima veze sa tim je li zahladnelo.. mozda si se otkrila, bio otvoren prozor, odmah se i ti malo ohladis.. Ja sam koristila MB kao devojka (sad sam kao zenica ) i mislim da dobro obavlja svoje.. Gde nam je druga Jole?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 9:48:29
|
|
|
|
babby
|
moze biti jole mada inace taj dan kad stigne ide dole videcemo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 9:53:00
|
|
|
|
jole82
|
babby videces suta... ne moze svaki ciklus inace da bude isti... A ja navijam da sledeci put i ne ode ni malo dole, nego ostane visoko Shi kako si mi ti? A druga Jole ili ti Jare, je nesto pominjala da nece uplacivati internet 15 dana...valjda? pa je zato nema
< Poruku je uredio jole82 -- 17.9.2012 9:54:03 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 10:06:55
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, drage Cinjenica je d sm se juce i nocas bas smrzla, ali videcemo...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 10:23:33
|
|
|
|
Shishica
|
Evo Jole zivi se.. tesko nesto podnosim trudnocu, ali bice lakse kroz koju nedelju.. Eto Daco, vidis!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 10:27:51
|
|
|
|
daca77
|
Shi, hvala puno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 12:37:23
|
|
|
|
mamica3
|
da vas pozdravim i ovdje...puno srece i trudilicama i trudnicama...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 19:41:40
|
|
|
|
Zell
|
Daco nama se poklopio ciklus ovaj mesec u dan meracice navijam btw, jel ti to imas VIP membership?
< Poruku je uredio Zell -- 17.9.2012 19:42:41 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 21:21:50
|
|
|
|
lalojedac
|
cao zene,evo i mog ali ja sam mislila da je O danas ali nista mi nije ff obelezio
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 21:24:56
|
|
|
|
_Maki_
|
Lalo, potrebno je da temperatura bude iznad cover line-a tri dana zaredom da bi ti FF obeležio ovulaciju.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 21:27:55
|
|
|
|
_Maki_
|
A evo i mog grafa:
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 21:37:16
|
|
|
|
Bebana17
|
Maki, navijam za grafic , ti i ja smo tu negde, ja trenutno 6 dpo. Ala ste vi naciljali ovulaciju, svaka cast! Ja se uvek unervozim, pa onda muckam svaki dan, a to se do sada nije pokazalo kao najpametnije u nasem slucaju.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 21:47:12
|
|
|
|
_Maki_
|
Hvala puno Bebana , nadam se da će vam ovo biti dobitni mesec. Pratim ovulaciju LH tračicama, pošto mm nema baš sjajan spermogram, pa da ne trošimo spermiće u prazno. Bazalna temperatura mi više služi za statistiku ciklusa, pošto ona pokaže ovulaciju tek kada prođe. Ako nemaš PCOS možeš da pokušaš, meni uvek pokažu ovulaciju u dan, preko interneta su stvarno jeftine.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.9.2012 21:47:55
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala maki
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.9.2012 7:45:50
|
|
|
|
daca77
|
Maki, Lalo navijam za pozitivne grafice Zell, ocekujem lepe vesti i od tebe Moja T i dalje pada, ali kada ubacim za sutra visoku T, ff i dalje obelezava O 11dc, a ovo racuna kao implatacioni DIP ...samo da nije cista, a ostao moze
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.9.2012 9:32:33
|
|
|
|
J@n@
|
Daco,draga,navijam da ovog puta bude ! Lalo,Maki, !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.9.2012 13:11:51
|
|
|
|
buba m
|
Ја imam jedno pitanje: koliko dana nakon ovulacije skoči temperatura? Bila sam u petak 07.09. na UZ i doktor mi rekao da mi je folikul 23mm i da može pući svaki čas tog dana. Mi mućkali u petak uveče i dva dana pre toga. Međutim BT mi skočila tek u ponedeljak. Tad sam ponovo bila na UZ i ustanovljeno je da se O dogodila. Jel moguće da sam je promašila?
< Poruku je uredio buba m -- 18.9.2012 13:12:41 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.9.2012 13:39:31
|
|
|
|
daca77
|
bubo, to je sve individualno...cinjenica je da kada T skoci, O je prosla. Ali, citala sam da je od O do skoka T potrebno par dana...ipak je sve to komplikovano... Navijam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Kada najranije povesti bebu na more?madammebeba na morumoze mladja beba od 6 meseci (
33%)
starija beba od 6 meseci (
26%)
kad napuni 12 meseci (
14%)
zavisi od bebe do bebe (
27%)
Ukupan broj glasova: 92Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!