Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.9.2012 8:26:57
|
|
|
|
lalojedac
|
evo... ovo je od sad kad sam izmerila u isto vreme kao juce,jos uvek sam u krevetu a ono prvo je bilo jos u 7 kad sam se prvi put probudila i kad unesem tu T onda mi izbrise O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.9.2012 8:28:38
|
|
|
|
daca77
|
lalo, navijam da sutra skoci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.9.2012 8:38:04
|
|
|
|
jole82
|
I ja navijam da skoci...ali lalo moras u isto vreme (pola sata gore-dole) i to ne kad si se vec razbudila ili nesto radila, bez obzira ako lezis jos 3 sata u krevetu...nego cim se probudis, odmah toplomer pod jezik i tu T upisuj... To ako ti danas obrise O nema veze....sutra ako skoci vratice ti najverovatnije O 16dc...ili kako se bude dalje razvijala situacija..mozda ti je danas O..vreme ce pokazati...Nemoj da upisujes namestene T, jer ako ti je danas O ispasce ti posle da ti kasni, a u stvari da joj jos nije vreme...ako me razumes... Al ja navijam da je to samo danas pad (sto je i moguce shodno i nagloj vrem. promeni) i da ti vestica i ne dodje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.9.2012 8:52:45
|
|
|
|
lalojedac
|
vazi jole,ajde vuci. ovih dana necu moci u isto vreme zbog tih svadbi,mora ustajanje u 6.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.9.2012 10:35:37
|
|
|
|
Maslacak15
|
Lalo draga u pravu je Jole, Jako je bitno da temperaturu izmeris odmah cim otvoris oci. Pre ustajanja! Idealno bi bilo u isto vreme ali ako ne moze sta da se radi. Ali je vaznije uvek posle budjenja, nego da cekas pola sata budna da bi bilo u isto vreme... To je onda varanje na pravilima. I samo stvara zabunu. Vrlo se brzo temperatura menja u budnom stanju. Puno te pozdravljam i zelim uspeha i u leskovcu !!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.9.2012 11:34:02
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala maslacak u tom slucaju je 36.3 i O je izbrisana a mi smo slucajno muckali nocas,pa nikad se ne zna,inace biolog ne radi vikendom pa moramo radnog dana na zamrzavanje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.9.2012 18:48:56
|
|
|
|
lalojedac
|
ne kapiram sto mi je odjednom pala T,taman sam ukapirala baAlnu i lepo i uredno bila O i mi sve ispoštovali i uboli kad ona odjednom ode dole,sutra ću videti kakvo je stanje ali ako ostane niska to znači još nije bila ovulacija a ja inače na 36.3 uvek dobijem?????
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.9.2012 22:13:58
|
|
|
|
lalojedac
|
evo ga danasnji...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 7:48:10
|
|
|
|
daca77
|
Meracice, gde ste? M.baby vise ne pokazuje paprat, krvarenja nije bilo popodne i jutros, a u toku dana cemo videti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 7:51:20
|
|
|
|
lalojedac
|
evo me daco..meni je jutros 36.5 tako da je obelezio O ipak 16 sep ali sam ispod crte,to znaci vec da se ne nadam????
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 8:01:55
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, nikad se ne zna...ja tek nema sta da ocekujem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 8:23:46
|
|
|
|
lalojedac
|
joj dokle cemo ovako??? nekad prosto gubim volju,umorna sam od svega..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 8:33:05
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, mene to odavno nije uhvatilo, a sinoc jeste...a danas sam opet ona stara cekalica
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 9:58:38
|
|
|
|
jole82
|
lalo nema veze ako jedan dan ode T i ispod crte (posebno u prvih 5 dana), pocece da se penje, ako je bilo O... daco mozda je ipak bila O u sredu...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 10:05:31
|
|
|
|
daca77
|
jole, moguce...saznacemo za par dana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 10:29:53
|
|
|
|
Zell
|
evo i mog jos nista od O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 10:31:42
|
|
|
|
daca77
|
Zell, sta se desava sa ovim nasim grafovima? Poludele T
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 10:34:09
|
|
|
|
Zell
|
ma nemam pojma O mi je vec vise od dve godine izmedju 13 i 16 dc nek mi bude i annovulatorni ovaj samo da stigne u oktobru da konacno odem na IUI....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 11:45:13
|
|
|
|
Bebana17
|
Dobar dan, drage moje. Daco, Zell, sta se to desava sa vasim graficima? Meni je vec krenuo ciklus na 10 dpo, sta da kazem... , do uvece ce ozbiljno da krene, stomak krece da me boli, ma uzas... Temperatura je malo zaostala, sutra ce da dropi, toliko od ovog ciklusa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 12:17:38
|
|
|
|
daca77
|
Bebana, lep ti je graf...a i nije stigla...ne prizivaj je. Ja navijam jakoo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 12:36:14
|
|
|
|
Hajnalk@
|
drage imam jedno mozda glupo pitanje bt merim cim se probudim uglavno u isto vreme,nego sam danas malo zaspala pa sam T izmerila jedno 4 sata kasnije jel to utice na T ili?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 12:38:59
|
|
|
|
buba m
|
Istekla mi trajal verzija. Šta sad da radim? Krenula da upišem T od jutros kad ono ne da mi. smor! Inače, jutros mi opet bila 37,0 , 13dpo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 13:12:43
|
|
|
|
lalojedac
|
buba duso pa ti si trudna! i videces da je tako a onda da bacis prasinu na mene sto sam ti naslutila a tu je i daca! ih kad me zaprasite ima da budu blizanci!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 13:16:29
|
|
|
|
Bebana17
|
Dacolina moja, pa ne prizivam ja , ali sta cu kad osecam da je vec zakucala na moja vrata... posle ovoliko cekanja i nadanja i razocarenja, mislim da jednog lepog dana kada uspem da ostanem trudna, necu moci da poverujem u to. Bubo, ma prasi ti nas, ja vec vidim tvoje , slavimo sa tobom i pre nego sto ugledas, to je trudnicka temperatura na 13 dpo, sigurna sam!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.9.2012 13:18:27
|
|
|
|
Bebana17
|
Hajnalk, ja mislim da utice na temperaturu kad meris, jer mora da se meri u isto vreme. Ako ne juris ovulaciju nije ti ni bitno kolika je danas, a ako juris, onda je bitna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Ime za dečakaAdminKoje vam se ime više svidja:Danijel (
5%)
Martin (
6%)
Filip (
33%)
Damjan (
52%)
Marin (
4%)
Ukupan broj glasova: 129Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!