Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.9.2012 12:23:15
|
|
|
|
lalojedac
|
evo mog..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.9.2012 7:52:00
|
|
|
|
Zell
|
evo i mog nesrecnog grafa: nemam pojma kad da ocekujem navijam za sve meracice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.9.2012 8:13:18
|
|
|
|
daca77
|
Zelll, u istoj smo situaciji... Ali, od jutros bradavice bole ili sam ja to umislila
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.9.2012 10:26:25
|
|
|
|
lalojedac
|
cao zene,ja sam vam mrtva umorna,legla u tri a ustala u 8,a igrala celo vece,noge su mi kao cevapi a T mi je stasna i imam neku sukrvicu od jutros,iskreno preterala sam ovih dana ali resila sam da se opustim,fizicki sam preterala ali sta je tu je...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.9.2012 11:39:27
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, bas si se ohladila...moguce je i od nespavanja...videces narednih dana kako ce se razvijati situacija. Navijam za jedan lep skok
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.9.2012 18:59:51
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala daco,odo ja u minus, videcu,danas je 10 dpo i jutros sam imala neki braon iscedak i mislila sam da je vestica kad ono nista nema. dr mi kaze da sam preterala sa djuskanjem a da je T pala mozda zbog umora ili implatacije,videce se za par dana!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.9.2012 7:48:21
|
|
|
|
daca77
|
Samo da vam javim...T je neznatno porasla u odnosu na jucerasnju.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 27.9.2012 7:15:56
|
|
|
|
_Maki_
|
'bro jutro Ja se sa ovim grafikom verovatno odjavljujem za ovaj mesec. Dobiću sigurno sutra, test sam radila danas (14dpo), negativan : Držim fige za ostale meračice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 27.9.2012 7:25:11
|
|
|
|
daca77
|
Maki, a jos uvek je T visoka Meni je konacno krenula sa rastom-da li zahvaljujuci progesteronu ili visokim letnjim T, ne znam?! Ja cu ipak racunati O od 17dc, kada se javilo krvarenje i paprat.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 27.9.2012 8:47:07
|
|
|
|
Zell
|
Daco, sta n am se desava ovaj ciklus? Ja sam pomislila da ce biti anovulatorni pa ce mozda i ranije kad mi jutros obelezio O... sad jos 10 dana!!!! Daco, sto pijes progesteron? Doktor ti je prepisao?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 27.9.2012 8:56:39
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco draga popravlja se situacija Da mozda je bila 17. og. Ali sad je vec izvesno da je proteklih dana bila sigrno Drzim fige za najbolji rasplet
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 27.9.2012 9:07:51
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, vrsnjakinjo moja...od pre 2 dana su pocele grudi da bole i znala sam da ce skociti T...e sad, koliko dana ce biti visoka, to vec ne znam Zell, nasi grafici su isti...bez obzira sto si ti na severu, a ja na jugu zemlje A ne uzimam progesteron...odakle ti to?
< Poruku je uredio daca77 -- 27.9.2012 9:08:43 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 27.9.2012 12:55:09
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco, Zell, konacno ovulacija, navijam da grafici pozelene! Maki, nadam se da T nece pasti, uvek postoji nada da je bilo rano za testic. Ja ga uradim vec 11-12 dpo, da znam na cemu sam, nekako mi bude lakse. Meni tek 4 dan ciklusa, jos nije interesantno, pa ne kacim graf.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 27.9.2012 13:04:45
|
|
|
|
masa masa
|
Iygleda da nam se svima nesto poremetilo u ciklusu, meni prvo na ff pokazli O 15 dan ciklusa u medjuvremenu jedamn dan sam imala pad i sad opet skok i ff mi registovao O 20 dan.To nesto nije u redu sa grafom
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.9.2012 7:40:58
|
|
|
|
daca77
|
Meracice, gde ste? Jos danas cu okaciti graf i onda pravim pauzu...da vam ne dosadjujem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.9.2012 8:51:31
|
|
|
|
jole82
|
Daco gde sad da ne kacis vise, kad je ovako lepo skocila... Ja redovno motrim
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.9.2012 8:57:12
|
|
|
|
daca77
|
Draga jole, posto motris , kada mi je bila O, po grafu? Napominjem, da sam 17 i 18 dc imala blago krvarenje, bolove i paprati puuuno na M.baby.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.9.2012 9:11:19
|
|
|
|
jole82
|
Pa graf pokazuje sta pokazuje...Meni je uvek bio takav "skok" posle O...popne se za malo i onda mi taj dan obelezi O..bas kao tebi na ovom grafu...Nisam nikad koristila ni maybe ni lh trakice, al po cervikalnom mukusu i boluckanju jajnika uvek mi se pre cinilo da O taj dan kad je najniza T, a ne sutradan kad je obelezi...jer na taj dan "skoka", kad i obelezi O uglavnom budem suva ko barut, a za dan dva Cm bude stiky ili creamy...Tako da ne znam jel bas tacan taj dan "skoka"...ja sam vise racunala dan pre... Znam da to je cudno sto je ovako kasno O, jer tebi je uvek bila 11-13 dan... A ne malo puta mi se desavalo da bude eggwhite recimo 16-17 dan, a O obelezi bas 21 dan... Ne znam...organizmi su razliciti i ne treba se uporedjivati...ja ti samo prenosim moje dvogodisnje merenje...na zalost ili na srecu, nisam merila kad sam ostala trudna, al znam da je tad O bila 14 dan, jer sam 17 dc bila na uz, pa mi je rekao doca...a to mi se i poklopilo sa cm...kog je tad bilo za izvoz...a ovako uglavnom wet, retko eggwhite... Ja bi je dakle racunala 21, ev. 22 dan...jer sad tek bas lepo skace..tako danas ti je tek 4-5 dpo...mora jos da se ceka..taj deo je smor, al znas da navijam
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.9.2012 9:12:37
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco to ni milicija ne zna kad ti je bila O Bila je sigurno to je najvaznije. Iskreno malo je izrazen ovaj pad 21 i 22 dana. Sumnjam da si posle ovulacije dva dana uzastopce imala temperaturu 36.3. Ali nije nemoguce. Bila je ili 18 og ili 22 dana Uh al sam ti pomogla Ali dobro si pokrivena X icima tako da cekamo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.9.2012 9:25:43
|
|
|
|
daca77
|
Jole, Maslacak, divne ste Nesto se nisam bas potrudila X 21 i 22dc ...ali, dobro. Cekam i pokusacu da vas ne gnjavim puno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.9.2012 9:29:21
|
|
|
|
Zell
|
Bitno da je iznad crte Daco! Meni danas opet 36.4 vec treci dan zaredom
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.9.2012 9:31:04
|
|
|
|
jole82
|
Taman posla da nas davis Pa koga ces, ako ne zaludne trudnjace...ustvari ja sam zaludna , Maslacak ima za kim da juri po kuci... Al pokrila si 20dc..vreme ce pokazati...kao i uvek..a mi smo tu
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.9.2012 9:31:42
|
|
|
|
daca77
|
Zell, pa dobra je T Ja sam malo toplija ...mozda i zbog vremena, jer ovde je kod mene po 35 C. Jole, samo vi prasite i vucite
< Poruku je uredio daca77 -- 28.9.2012 9:33:24 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.9.2012 10:42:57
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco pokrili ste 20 og OK je to Tako da u svim scenarijumima mozes da se nadas. A i mi sa tobom. Ajde vrsnjakinjo da nas obradujes
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.9.2012 10:50:50
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, vrnjakinjo...izgleda da samo ja ovde obrukah generaciju...Kada biste mogle, izbacile bi ste me
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
letovanjekada biste birali mesto za letovanje, sa bebom od 10 meseci, gde bi ste pre otisli:
Tasos (
49%)
Hanioti (
34%)
Parga (
17%)
Ukupan broj glasova: 169Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!