|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
20.9.2012 8:26:57   
lalojedac
evo...user posted image

ovo je od sad kad sam izmerila u isto vreme kao juce,jos uvek sam u krevetu a ono prvo je bilo jos u 7 kad sam se prvi put probudila i kad unesem tu T onda mi izbrise Ouser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 426
20.9.2012 8:28:38   
daca77
lalo, navijam da sutra skociuser posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 427
20.9.2012 8:38:04   
jole82
I ja navijam da skoci...ali lalo moras u isto vreme (pola sata gore-dole) i to ne kad si se vec razbudila ili nesto radila, bez obzira ako lezis jos 3 sata u krevetu...nego cim se probudis, odmah toplomer pod jezik i tu T upisuj...
To ako ti danas obrise O nema veze....sutra ako skoci vratice ti najverovatnije O 16dc...ili kako se bude dalje razvijala situacija..mozda ti je danas O..vreme ce pokazati...Nemoj da upisujes namestene T, jer ako ti je danas O ispasce ti posle da ti kasni, a u stvari da joj jos nije vreme...ako me razumes...
Al ja navijam da je to samo danas pad (sto je i moguce shodno i nagloj vrem. promeni) i da ti vestica i ne dodje user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 428
20.9.2012 8:52:45   
lalojedac
vazi jole,ajde vuci. ovih dana necu moci u isto vreme zbog tih svadbi,mora ustajanje u 6.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 429
20.9.2012 10:35:37   
Maslacak15
Lalo draga u pravu je Jole,

Jako je bitno da temperaturu izmeris odmah cim otvoris oci. Pre ustajanja! Idealno bi bilo u isto vreme ali ako ne moze sta da se radi. Ali je vaznije uvek posle budjenja, nego da cekas pola sata budna da bi bilo u isto vreme... To je onda varanje na pravilima.user posted image I samo stvara zabunu. Vrlo se brzo temperatura menja u budnom stanju. Puno te pozdravljam i zelim uspeha i u leskovcu !!!!!

Direktna veza do poruke: 430
20.9.2012 11:34:02   
lalojedac
hvala maslacak u tom slucaju je 36.3 i O je izbrisana a mi smo slucajno muckali nocas,pa nikad se ne zna,inace biolog ne radi vikendom pa moramo radnog dana na zamrzavanje.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 431
20.9.2012 18:48:56   
lalojedac
ne kapiram sto mi je odjednom pala T,taman sam ukapirala baAlnu i lepo i uredno bila O i mi sve ispoštovali i uboli kad ona odjednom ode dole,sutra ću videti kakvo je stanje ali ako ostane niska to znači još nije bila ovulacija a ja inače na 36.3 uvek dobijem?????

Direktna veza do poruke: 432
20.9.2012 22:13:58   
lalojedac
evo ga danasnji...user posted image

Direktna veza do poruke: 433
21.9.2012 7:48:10   
daca77
Meracice, gde ste?
M.baby vise ne pokazuje paprat, krvarenja nije bilo popodne i jutros, a u toku dana cemo videtiuser posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 434
21.9.2012 7:51:20   
lalojedac
evo me daco..meni je jutros 36.5 tako da je obelezio O ipak 16 sep ali sam ispod crte,to znaci vec da se ne nadam????

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 435
21.9.2012 8:01:55   
daca77
Lalo, nikad se ne zna...ja tek nema sta da ocekujemuser posted image

Direktna veza do poruke: 436
21.9.2012 8:23:46   
lalojedac
joj dokle cemo ovako??? nekad prosto gubim volju,umorna sam od svega..user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 437
21.9.2012 8:33:05   
daca77
Lalo, mene to odavno nije uhvatilo, a sinoc jeste...a danas sam opet ona stara cekalicauser posted image

Direktna veza do poruke: 438
21.9.2012 9:58:38   
jole82
lalo nema veze ako jedan dan ode T i ispod crte (posebno u prvih 5 dana), pocece da se penje, ako je bilo O...
daco mozda je ipak bila O u sredu...

Enyoj the silence!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 439
21.9.2012 10:05:31   
daca77
jole, moguce...saznacemo za par danauser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 440
21.9.2012 10:29:53   
Zell
evo i mog jos nista od O
user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 441
21.9.2012 10:31:42   
daca77
Zell, sta se desava sa ovim nasim grafovima? Poludele Tuser posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 442
21.9.2012 10:34:09   
Zell
ma nemam pojma O mi je vec vise od dve godine izmedju 13 i 16 dc user posted image nek mi bude i annovulatorni ovaj samo da user posted image stigne u oktobru da konacno odem na IUI....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 443
21.9.2012 11:45:13   
Bebana17
user posted image

Dobar dan, drage moje. Daco, Zell, sta se to desava sa vasim graficima?
Meni je vec krenuo ciklus na 10 dpo, sta da kazem...user posted image , do uvece ce ozbiljno da krene, stomak krece da me boli, ma uzas... Temperatura je malo zaostala, sutra ce da dropi, toliko od ovog ciklusauser posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 444
21.9.2012 12:17:38   
daca77
Bebana, lep ti je graf...a i user posted image nije stigla...ne prizivaj je.
Ja navijam jakoouser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 445
21.9.2012 12:36:14   
Hajnalk@
drage imam jedno mozda glupo pitanje
bt merim cim se probudim uglavno u isto vreme,nego sam danas malo zaspala pa sam T izmerila jedno 4 sata kasnije
jel to utice na T ili?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 446
21.9.2012 12:38:59   
buba m
Istekla mi trajal verzija. Šta sad da radim? Krenula da upišem T od jutros kad ono ne da mi. smor!
Inače, jutros mi opet bila 37,0 , 13dpo.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 447
21.9.2012 13:12:43   
lalojedac
buba duso pa ti si trudna! i videces da je tako a onda da bacis prasinu na mene sto sam ti naslutila a tu je i daca! ih kad me zaprasite ima da budu blizanci!user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 448
21.9.2012 13:16:29   
Bebana17
Dacolina moja, pa ne prizivam ja user posted image , ali sta cu kad osecam da je vec zakucala na moja vrata... posle ovoliko cekanja i nadanja i razocarenja, mislim da jednog lepog dana kada uspem da ostanem trudna, necu moci da poverujem u to.

Bubo, ma prasi ti nas, ja vec vidim tvoje user posted image , slavimo sa tobom i pre nego sto ugledas, to je trudnicka temperatura na 13 dpo, sigurna sam! user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 449
21.9.2012 13:18:27   
Bebana17
Hajnalk, ja mislim da utice na temperaturu kad meris, jer mora da se meri u isto vreme. Ako ne juris ovulaciju nije ti ni bitno kolika je danas, a ako juris, onda je bitna.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Materinstvo

Da li Vas je strah od saznanja da ćete uskoro biti mama? Imate li sumnju - da li ću sve postići, primetiti, odregovati kako treba ...?

Ne,sigurna sam u sebe i svoje sposobnosti (44%)

Nisam razmišljala o tomeNe (5%)

Pomalo... (13%)

Samo ponekad kad se baš udubim u razmišljanje (13%)

Da, strah me je... (12%)

Preplašena sam ali se radujem svemu! (12%)

Ukupan broj glasova: 91

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here