Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.1.2013 12:05:57
|
|
|
|
Jole84
|
Ah ta ovulejšn,doći će nam glave
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.1.2013 12:50:23
|
|
|
|
mala.bebica
|
oticicu obavezno kod dr. nego u ponedeljak mislim da ne rade , kad sam radela test tad me bolelo stomak kao da dobijem , a sad me neboli. plasim se da nije neka cista, mada nisam imala do sad, ili pa ako je pcos u pitanje pa da ne krene da izostaje m, 15.01 imam zakazano u NF za vto pa videcemo i tamo sta ce da mi kazu.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.1.2013 11:38:43
|
|
|
|
mala.bebica
|
kod mene nema nista novo... sutra idem kod dr. a nemamo x
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.1.2013 11:45:16
|
|
|
|
Maslacak15
|
mala bebice, Najverovatniji secenario je po meni da nije bilo ovulacije pre 33 dana ciklusa. To je ono sto sam ti rekla, da sa temperaturama 36, 3 i 36,2 tesko da si u lutealnoj fazi. Zato je i linija isprekidana. SOftware nije siguran u tu ovulaciju kad je oznacio , posebno sto prvih 10 dana nisi merila temperaturu. Od 33 eg dana temperature su malo vise, bar 36,5 tu je vec verovatnije da je ovulacije bilo. Ali to onda znaci da ti je danas tek 12 dan posle ovulacije. Znaci mozda si radila prerano test, i vestica bi trebalo da (ne)stigne za par dana. Drizim ti fige. Srecan Bozic!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.1.2013 12:54:08
|
|
|
|
mala.bebica
|
Maslacak Srecan i tebi Bozic zelim ti puno zdravlja ako kazes da je ovulacija 33eg onda mi nismo imali x taj ceo period.... sto bi znacelo da nema nista od a i T nije visoka da bi bila . oticicu sutra kod dr pa videcemo sta ce da mi kaze. a jos nesto lepo bar za mene udarili smo x sad pa sta bude nek bude. pozz za sve
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.1.2013 12:58:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ako je bila ranije, tad kad je oznaceno, morala si do sada da dobijes ili da budes trudna. Ili ako nisi trudna da je u pitanju lutealna cista ali one su uzasno retke, narocito na duze staze od par dana. Jabih pre rekla da ovulacije nije bilo ili je bilo znatno kasnije po temperaturi. Videces sta ce cika doktor da kaze. U prinicpu i zene sa jako dugim ciklusima i kasnim ovulacijama mogu lako da zatrudne samo moraju da ubodu kad je. Imamo i skoriji primer Leptirka Zelim ti brze u Novoj godini mala bebice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.1.2013 18:54:48
|
|
|
|
lady_b
|
Evo i ja sam primjer 39.dan ciklusa mi je bila ovulacija.. Tako da nemojte stajati sa muckanjem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.1.2013 22:46:27
|
|
|
|
mala.bebica
|
Maslacak, bila si u pravo, O je bila 33eg, kasno sam ovulirala no eto ko bi znao, ja sam se sve nadala ovulacija do 18-19 dan. a ovaj mesec bas slabo smo muckali. no kako god danas je bilo muckanje popodne i uvece sam dobila. uopste nisam osetila bol - mozda je od virka sta sam pila, pa sredila se menstrualna bol. e sad kako da racunam danas kao prvi dan ili sutra? ma da dobila sam oko 21h. A obicno dobijam ujutro kad ustanem. ma sve mi se nesto poremetilo. a jutros je bila 36.4 T,
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.1.2013 8:20:35
|
|
|
|
babby
|
Maslacak ako svracas jedno pitanje za tebe danas mi je 5 dan od popijene poslednje ciklo inace uvek dobijem najkasnije 4dan posle posl.tab. inace na dan kada sam trebala da d. imala 2 puta utoku dana sveeetlo roze jako malo i to je to
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.1.2013 8:29:00
|
|
|
|
Verolina
|
Babby, dobar ti je graf
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.1.2013 9:02:55
|
|
|
|
daca77
|
babby, a zasto pijes ciklo?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.1.2013 9:06:40
|
|
|
|
babby
|
zbog regulisanja ciklusa i super reagujem na njih inace
< Poruku je uredio babby -- 8.1.2013 9:07:41 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.1.2013 9:24:12
|
|
|
|
Maslacak15
|
babby draga, Pa ne znam. Ja stvarno mislim da bi mogla ponovo na ultrazvuk i odredjivanje hormona. DA vidis sta se desava. Ovako je tesko. Imas taj ucestali spotting koji moze i ne mora nesto da znaci. A mislim i dalje da temperatura kod tebe iako graf ne izgleda lose nije bas tako pouzdana. Izmedju ostalog pijes i ciklo. Ako se ne varam a mozda gresim tu postoje dve vrste tableta, prve se piju prvi deo ciklusa i sadrze estradiol a druge u drugoj fazi i sadrze progesteron? Samo ta cinjenica moze da utice da registruijes shift u temperaturi koji vidis. Treba da kontrolises kakve su uopste ovulacije... Pozdravljam te puno.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.1.2013 9:26:37
|
|
|
|
babby
|
Maslacak draga hvala puno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.1.2013 13:43:18
|
|
|
|
Sonreir
|
mala bebice, sada bar znas na cemu si i naucila si nesto pametno iz ovog ciklusa - treba imati redovne odnose tokom celog ciklusa, a ne samo tokom plodnih dana baby, cini mi se da kod tebe ovog puta nije trudnoca iako ti je temp iznad crte, iako bih jako volela da gresim. Milena, Jolence i ostale bazalke ajde dajte grafove pa da neki pozeleni vec u januaru, nesto ste mi utihnule Ja nisam merila temp skoro 10 dana, ali sam ipak ulovila O tako da mi je danas 3dpo, i naravno nadam se zelenjenju do kraja meseca Meni je O uvek na 15-16dc ali je ovog meseca poranila na 13dc, mozda moja nestrpljiva bebica zuri da se zakaci da ne muci mamu da dugo ceka
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.1.2013 13:47:00
|
|
|
|
babby
|
Soni znam da nema nista od jedino mi je problem dal da racunam ovaj sp.kao ciklus jer od 5 dana treba da pijem ciklo ,sacekacu par dana pa kod dr ako nista ne bude u medjuvremenu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.1.2013 13:53:29
|
|
|
|
Sonreir
|
Ja mislim da se spoting ne smatra ciklusom mozda i gresim, neka me neko ispravi, ali mislim da je 1dc onda kada krene krvarenje kakvo obicno i imas kada dobijes M.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.1.2013 16:06:43
|
|
|
|
mala.bebica
|
ja sam oznacila danas kao 1dc mada juce oko 21h dobila. nisam imala bolove samo malo jutros, ali zato imam obilno. planiram da nastavim sa virka samo da sacekam da mi zavrsi ili mogu i sad da pijem?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.1.2013 7:45:49
|
|
|
|
daca77
|
Meracice, gde ste? Mene nema i vi ste bas zatajile
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.1.2013 9:31:15
|
|
|
|
Ed83
|
Dobro jutro, bazalkee :)... Evo i mene i mog grafa.... Oko 11-og bi trebalo da je O (ako se ne pomeri).. http://postimage.org/image/z2a1a2wc7/ Son, navijam da pozeleni ovog meseca ;) Daco, a gde je tvoj graf? Ostale bazalice, da vas ne imenujem, sigurno cu neku zaboraviti, zelim vam ugodan dan i ugodno muckanje, naravno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.1.2013 10:04:41
|
|
|
|
babby
|
kod mene t. pala a od ni traga cak i bolove u donjem delu stomaka vise nema
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.1.2013 12:14:40
|
|
|
|
ivekpivek
|
zene gdje ste,ja ima 2dana imam temp svi u kuci prehladeni tako da sad nemjerim temp,,pozzz
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.1.2013 17:27:06
|
|
|
|
17 joka
|
da vam svima poyelene grafovi
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 8:10:05
|
|
|
|
babby
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 9:05:58
|
|
|
|
daca77
|
Babby, super grafic A jesi li radila test?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?