Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 10:37:15
|
|
|
|
babby
|
nisam Daco 9 god.ih radim ovog puta cu da sacekam jos malo da kasni pa sledece nedelje idem na ultrazvuk pa se nadam da ako nesto ima da se mozda vidi mada neverujem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 11:31:54
|
|
|
|
milenatea
|
ja merim, necu jos postavljati graf drzim vam palceve, meracice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 11:41:59
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ja sam preskocila par dana jer mi je komp odnet,ali juce sam izmerila 36.8 a jutros 36.2 kako to?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 11:48:00
|
|
|
|
babby
|
vojvodjanka mozda ce ovulacija
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 14:00:26
|
|
|
|
bubica_mala
|
Devojke evo i ja da se oglasim sa mojom misterioznom ovulacijom ovo je graf od prošlog meseca, i ovakvi su uglavnom bili do sada, i otišla sam kod doktorke i krenuli sa folikulometrijom, ovaj ciklus graf izgleda ovako a ovulacija je bila najerovatnije 15 dan, jer sam bila na uz 12.dana i video se folikul, a 16.dana ga nije više bilo... Dobijam na 30ak dana... Da li je neka imala sličnu situaciju, da joj bazalna skače nekako čudno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 14:04:40
|
|
|
|
daca77
|
bubice, O je bila mozda 13dc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 14:09:57
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
IZVORNA PORUKA: babby vojvodjanka mozda ce ovulacija baby ne verujem jer mi je danas 24 dc racunam da cu da dobijem oko16. kasno je
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 14:17:39
|
|
|
|
bubica_mala
|
Baš nemam pojma, nešto mi je niska temp, al ko zna, sad me sve zbunjuje Bila sam ubedjena da je O 22dc, kad ono ćorak... sledeći mesec vadim hormone da vidim šta se tu dešava... i doktorka je po mom opisu skoka temp 22dc mislila da je u pitanju kasna ovulacija i skraćena progesteronska faza...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 14:58:33
|
|
|
|
Sonreir
|
Bubice, ja bih verovala UZ ako ti je vec dr rekla da je O bila 15dc bez obzira sto graf to ne potvrdjuje. Gledajuci tvoj graf iz prethodnog meseca mislim da ti je kratka lutealna faza (od O do sledece M) Vojvodjanka, da li imas graf ili meris temp samo ovako? Pad tem na tako nisko ukoliko traje samo jedan dan moze biti implantacioni pad Baby, cuda su ipak moguca, mozda je ovo neko tvoje malo cudo Ako ides kod dr i ne stize M onda ces mozda dobiti uput za betu pa ces resiti nedoumicu Devojke, pomagajte mi! Meni je FF odredio O na 13dc i to mi je bilo ok, a danas mi je pomerio na 15dc, sta vi mislite kad mi je bila O?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 15:03:48
|
|
|
|
bubica_mala
|
Verovatno ću i sledeći mesec raditi folikulometriju, pa ću opet ispratiti šta se dešava, a imaću i rezultate hormona... Sonreir ja bih rekla da ti je O bila definitivno 13dc, mislim da je FF malko prolupao
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 15:04:49
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Nemam pristup grafu jer mi komp nije kuci vec par dana,dva zadnja sam merila a jos imam osecaj jutros kad mi je bila niza T nego juce da sam toplija bila sam ubedjena,videcemo sutra
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 15:11:42
|
|
|
|
Sonreir
|
Bubice, i ja mislim da FF gresi ali nema veze, ostavicu ga tako. Mozda je obelezio 15dc jer mi je u prethodna 2 ciklusa O bila 15-16dc, pa mozda zbog toga, ne znam. Kako god bilo, 13dc je pokriven, a za 15dc ima zaliha, pa ce biti onako kako je sudjeno. Ja bih na tvom mestu vide verovala folikulometriji nego FF, jer je FF obican program koji moze da pogresi - npr. kod mene je slucaj da ako na 13dc upisem da sam imala paprat na mikroskopu onda mi vrati O na 13dc, a to samo znaci da ne radi samo na principu temp. Vojvodjanko, stavi graf cim stignes do kompa pa cemo moci lakse da komentarisemo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 15:32:23
|
|
|
|
bubica_mala
|
Ni ja ne verujem FF, al mi je očigledan skok temperature svaki mesec bio oko 22dc, tako da to sve zbunjuje, al pre ću da verujem dr šta kaže... Ja u FF unosim samo temp i iksiće :) da ga ne zbunjujem mnogo, pa neka sam procenjuje :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 16:20:27
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: bubica_mala Baš nemam pojma, nešto mi je niska temp, al ko zna, sad me sve zbunjuje Bila sam ubedjena da je O 22dc, kad ono ćorak... sledeći mesec vadim hormone da vidim šta se tu dešava... i doktorka je po mom opisu skoka temp 22dc mislila da je u pitanju kasna ovulacija i skraćena progesteronska faza... Pa je l' ti videla zuto telo? Koliki ti je bio folikul pre prskanja?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 16:21:15
|
|
|
|
Verolina
|
Son, bila ti je 13dc.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 17:25:28
|
|
|
|
babby
|
Son i ja mislim da ti je o bila 13 dc, a ja nebih ni betu radila uvek je mala , a bubice ipak je pre ultrazvuk u pravu nego f.f
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 19:33:00
|
|
|
|
maksmin
|
evo i mog grafa, prvi put mi se desilo da mi ff oznaci ovulaciju, pa sam ceo dan prilicno iznenadjena. e, sad mislim da mi je rano za ovulaciju, posto imam duze cikluse, ali ko zna...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.1.2013 22:41:31
|
|
|
|
bubica_mala
|
Nije mi spominjala žuto telo, samo da su jajnici normalne gradje... A folikul je bio 20mm 12dc...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.1.2013 9:03:27
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
36.8 pa 36.2 pa jutros 36.7 ,jel moguce da je tako zato sto ocekujem vesticu sesnaestog?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.1.2013 10:55:37
|
|
|
|
milenatea
|
evo mog, ali na pocetku ciklusa nisam upisivala x, sto i nije toliko vazno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.1.2013 11:01:14
|
|
|
|
Verolina
|
Ja bih rekla da je pukao folikul
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.1.2013 13:26:01
|
|
|
|
milenatea
|
jupiiii i muckali smo, ali me nista ne boli nemam osecaj da ne ziga kao proslog meseca. overicemo veceras. mnogo sam Happy
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.1.2013 16:00:41
|
|
|
|
daca77
|
milenatea, odlican skok
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.1.2013 16:25:11
|
|
|
|
Jole84
|
Meračice moje meni nešto baš skakuće ovih dana,nije li cista neka sunce jooooj
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.1.2013 20:08:47
|
|
|
|
Sonreir
|
Jolence, nedostajala siii Valjda nije cista, sunce li joj njeno Znaces vise u drugom delu ciklusa ako se nastavi ovakvo skakutanje temp, a nadam se da nece Baby, sta se desava, navijam za tebe Milence, ulovila si O A sad sledi tezi deo, cekanje Vojvodjanka, moguce je, napisala sam ti juce, pad temp na jedan dan moze biti implantacioni pad. Nego stavi graf pa da bolje vidimo celokupnu situaciju Maksmin, ako su ti dugi ciklusi onda ce FF mozda pomeriti O posle nekoliko dana Ne preostaje ti nista drugo osim redovnih odnosa. Meni je FF ostavio O obelezenu na 15dc, sortu li mu njegovu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?