Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 10:23:42
|
|
|
|
Bebana17
|
Ja sam zavrsila sa ovim ciklusom. Idemo u nove pobede Navijam za ostale bazalke, da barem neko ugleda i grafic pozeleni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 10:26:16
|
|
|
|
daca77
|
Bebana, a jel' to tebi stigla ? T ti nije pala...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 10:34:33
|
|
|
|
Ed83
|
Dobro jutro, bazalicee.... Evo prijavljujem se i ja sa skakutavim grafom, mish ga njegov.... http://postimage.org/image/ayeau6i1n/ Bas mi cudno da mi obelezio O sa ovakvim temperaturama.... Mislim, znam da mi je bila O bas kad mi je i on obelezio (LH testovi), ali bas cudna T.... Ko ce ga znati.... Son, navijam.... Babby, nadam se da je ovo dobitni graf, i posle 9 godina covek moze da se nada i ko zna mozda su se bas sad sve kockice poklopile.... Ostale bazalke, drzim figeeee..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 10:41:41
|
|
|
|
daca77
|
Ed, samo neka nastavi sa skakutanjem navise
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 10:55:52
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco, jeste mi stigla a temperatura je ostala na 36.6 ali danas je pala na 36,3. Nije pala najverovatnije zbog ciklo proginove što sam pila, jer čekam na postupak vto (jer mi je do sada uvek redovno padala pre dobijanja ).
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 11:01:49
|
|
|
|
daca77
|
E bez veze I ja sam pila Orgametril, zavrsila u petak, ali nema...T je i dalje 37,1C.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 11:03:48
|
|
|
|
Verolina
|
Au, bre, Bebana, pa kako lep graf. Tuga me uhvati kad vidim da nije dobitni
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 13:09:35
|
|
|
|
milenatea
|
i sta sada da mislim, cemu da se nadam legla sam u 4 u 8 merila. to nije merodavno, jel da? i pila dve case rose vino
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 13:35:31
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Danas mi je T skocila na 37.1 juce bila 36.7,Jel to tako kad stize?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 13:45:18
|
|
|
|
17 joka
|
Milenice mislim da ovaj pad T uzrok toga sto se nisi dovoljno odmorila videces sutra kako se T penje sigurno Vojvodjanko T ne skace pred vesticu vec pada tako da
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 13:51:23
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ju nisgm znala.Imam jos 3-4 dana do tako da ne sumnjam da ce pasti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 13:56:23
|
|
|
|
icika26
|
dva dana mi je t 37 a treba da dobijem 16 og da li postoji mogucnost kad imate tem 37 jel imate osecaj da ste bolesni tj zima itd
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 14:08:41
|
|
|
|
17 joka
|
U redu je da osecas da si toplija nego inace, ali da ti je hladno i ostalo moze biti da si se prehladila
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 14:13:07
|
|
|
|
mala.bebica
|
ja samo da vas pozdravim, merim T, za neki dan cu da okacim graf, pijem i virak Bebana kad imas kons za vto? ja idem 15og
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 14:20:01
|
|
|
|
Jole84
|
Milenice može da se desi da ti je od lude noći Videćeš sutra kakvo je stanje Vojvođanko,samo nek raste Bebana baš mi žao Edice navijam jako
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 14:27:25
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Pijem i ja virak a pijem i femisam mozda mi je zato T tolika,Od juce pijem i lekic za tsh.Jole videcemo sutra vam stavljam grafic uspela sam da ubelezim sa telefona
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 14:31:30
|
|
|
|
17 joka
|
Bebana navijam ja za VTO ako ne bude nista pre mala bebice za utorak da sto pre udjete u postupak
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 19:11:01
|
|
|
|
Sonreir
|
Ed, navijam jako Vojvodjanko, ti nemas graf? Izvini, dosadna sam ali ovako je teze pratiti stanje Milenice, mozda je od kratkog spavanja, ali lupi jedan X i veceras da slucajno ne omasis O Bebana, tako lep graf Nemoj odustajati Bice bebe makar i preko VTO. mala bebice, drzim palceve u utorak Meni je FF ostavio O na 15dc, a ja mu i dalje ne verujem Pomeri mi O na 13dc kada promenim metod izracunavanja O ili
< Poruku je uredio Sonreir -- 13.1.2013 19:12:05 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 19:26:10
|
|
|
|
milenatea
|
Son, sve jedno kad je bila pokrivena je , mada ovom cudu bas i ne pridajem toliko vaznosti, jer je merodavniji uz, dr je rekla da je u petak najkasnije u subotu pukao folikul i ja sam tada muckala. a malopre je mm otiso do svojih pa na put tako da muckanja nema 4 dana
< Poruku je uredio milenatea -- 13.1.2013 19:27:23 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 19:30:49
|
|
|
|
Sonreir
|
Milence, i ja bih vise verovala UZ nego FF. Vaznije je sto si muckala kada je dr rekla nego kada je FF rekao Ma moja O ne samo sto je pokrivena nego vec imam i trudnicke simptome
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 20:33:03
|
|
|
|
mamica3
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 20:36:13
|
|
|
|
milenatea
|
hehehehe, samo neka se nastave simptomi i da nas obradujes
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 20:44:05
|
|
|
|
bubibubi
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Vojvodjanko T ne skace pred vesticu vec pada tako da Moze li malo pojasnjenje? Naime, bila sam u uverenju da T pada onaj dan kad treba da krene ?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 20:47:10
|
|
|
|
milenatea
|
bubi, pada na dan ovulacije, i onda pocinje da raste. cim ponovo padne dolazi M, a ako ne pada onda je trudnoca u pitanju nadam se da si me razumela
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 20:50:23
|
|
|
|
bubibubi
|
Jesam milentea. Hvala ti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
selidbaVVVVimamo 1 dete i planiramo i drugo (mozda i trece)... Yivimo u manjem stanu na super lokaciji i sad imamo mogucnost da uzmemo veci stan. Za koju opciju biste se u ovoj situaciji opredelile?ne znam (
14%)
Veci stan na periferiji (
13%)
Kuca na periferiji (
51%)
Veci stan bez lifta na super lokaciji ( mozda ce biti nezgodno zbog problema s kicmom i nosenja kolica) (
14%)
Ostala bih u malom stanu i izdavala drugi (
8%)
Ukupan broj glasova: 120Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!