|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
11.1.2013 10:37:15   
babby
nisam Daco 9 god.ih radim ovog puta cu da sacekam jos malo da kasni pa sledece nedelje idem na ultrazvuk pa se nadam da ako nesto ima da se mozda vidi mada neverujem

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2551
11.1.2013 11:31:54   
milenatea
ja merim, necu jos postavljati graf
drzim vam palceve, meracice user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2552
11.1.2013 11:41:59   
vojvodjanka87
Ja sam preskocila par dana jer mi je komp odnet,ali juce sam izmerila 36.8 a jutros 36.2 kako to?

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2553
11.1.2013 11:48:00   
babby
vojvodjanka mozda ce ovulacija

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 2554
11.1.2013 14:00:26   
bubica_mala
Devojke evo i ja da se oglasim sa mojom misterioznom ovulacijom user posted image
user posted image
ovo je graf od prošlog meseca, i ovakvi su uglavnom bili do sada, i otišla sam kod doktorke i krenuli sa folikulometrijom, ovaj ciklus graf izgleda ovako user posted image a ovulacija je bila najerovatnije 15 dan, jer sam bila na uz 12.dana i video se folikul, a 16.dana ga nije više bilo... Dobijam na 30ak dana...

Da li je neka imala sličnu situaciju, da joj bazalna skače nekako čudnouser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2555
11.1.2013 14:04:40   
daca77
bubice, O je bila mozda 13dcuser posted image

(odgovor članu bubica_mala)
Direktna veza do poruke: 2556
11.1.2013 14:09:57   
vojvodjanka87

IZVORNA PORUKA: babby

vojvodjanka mozda ce ovulacija
baby ne verujem jer mi je danas 24 dc racunam da cu da dobijem oko16. kasno je

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2557
11.1.2013 14:17:39   
bubica_mala
Baš nemam pojma, nešto mi je niska temp, al ko zna, sad me sve zbunjuje user posted image Bila sam ubedjena da je O 22dc, kad ono ćorak... sledeći mesec vadim hormone da vidim šta se tu dešava... i doktorka je po mom opisu skoka temp 22dc mislila da je u pitanju kasna ovulacija i skraćena progesteronska faza...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2558
11.1.2013 14:58:33   
Sonreir
Bubice, ja bih verovala UZ ako ti je vec dr rekla da je O bila 15dc bez obzira sto graf to ne potvrdjuje. Gledajuci tvoj graf iz prethodnog meseca mislim da ti je kratka lutealna faza (od O do sledece M) user posted image
Vojvodjanka, da li imas graf ili meris temp samo ovako? Pad tem na tako nisko ukoliko traje samo jedan dan moze biti implantacioni pad user posted image
Baby, cuda su ipak moguca, mozda je ovo neko tvoje malo cudo user posted image Ako ides kod dr i ne stize M onda ces mozda dobiti uput za betu pa ces resiti nedoumicu user posted image

Devojke, pomagajte mi! Meni je FF odredio O na 13dc i to mi je bilo ok, a danas mi je pomerio na 15dc, sta vi mislite kad mi je bila O?

user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

Direktna veza do poruke: 2559
11.1.2013 15:03:48   
bubica_mala
Verovatno ću i sledeći mesec raditi folikulometriju, pa ću opet ispratiti šta se dešava, a imaću i rezultate hormona...

Sonreir ja bih rekla da ti je O bila definitivno 13dc, mislim da je FF malko prolupaouser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2560
11.1.2013 15:04:49   
vojvodjanka87
Nemam pristup grafu jer mi komp nije kuci vec par dana,dva zadnja sam merila a jos imam osecaj jutros kad mi je bila niza T nego juce da sam toplija bila sam ubedjena,videcemo sutrauser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2561
11.1.2013 15:11:42   
Sonreir
Bubice, i ja mislim da FF gresi ali nema veze, ostavicu ga tako. Mozda je obelezio 15dc jer mi je u prethodna 2 ciklusa O bila 15-16dc, pa mozda zbog toga, ne znam. Kako god bilo, 13dc je pokriven, a za 15dc ima zaliha, pa ce biti onako kako je sudjeno. Ja bih na tvom mestu vide verovala folikulometriji nego FF, jer je FF obican program koji moze da pogresi - npr. kod mene je slucaj da ako na 13dc upisem da sam imala paprat na mikroskopu onda mi vrati O na 13dc, a to samo znaci da ne radi samo na principu temp.

Vojvodjanko, stavi graf cim stignes do kompa pa cemo moci lakse da komentarisemo user posted image

Direktna veza do poruke: 2562
11.1.2013 15:32:23   
bubica_mala
Ni ja ne verujem FF, al mi je očigledan skok temperature svaki mesec bio oko 22dc, tako da to sve zbunjuje, al pre ću da verujem dr šta kaže... Ja u FF unosim samo temp i iksiće :) da ga ne zbunjujem mnogo, pa neka sam procenjuje :)

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2563
11.1.2013 16:20:27   
Verolina

IZVORNA PORUKA: bubica_mala

Baš nemam pojma, nešto mi je niska temp, al ko zna, sad me sve zbunjuje user posted image Bila sam ubedjena da je O 22dc, kad ono ćorak... sledeći mesec vadim hormone da vidim šta se tu dešava... i doktorka je po mom opisu skoka temp 22dc mislila da je u pitanju kasna ovulacija i skraćena progesteronska faza...

Pa je l' ti videla zuto telo? Koliki ti je bio folikul pre prskanja?

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 2564
11.1.2013 16:21:15   
Verolina
Son, bila ti je 13dc.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 2565
11.1.2013 17:25:28   
babby
Son i ja mislim da ti je o bila 13 dc, a ja nebih ni betu radila uvek je mala user posted image , a bubice ipak je pre ultrazvuk u pravu nego f.f

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2566
11.1.2013 19:33:00   
maksmin
evo i mog grafa, prvi put mi se desilo da mi ff oznaci ovulaciju, pa sam ceo dan prilicno iznenadjena.

user posted image

e, sad mislim da mi je rano za ovulaciju, posto imam duze cikluse, ali ko zna...

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2567
11.1.2013 22:41:31   
bubica_mala
Nije mi spominjala žuto telo, samo da su jajnici normalne gradje... A folikul je bio 20mm 12dc...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2568
12.1.2013 9:03:27   
vojvodjanka87
36.8 pa 36.2 pa jutros 36.7 ,jel moguce da je tako zato sto ocekujem vesticu sesnaestog?

Direktna veza do poruke: 2569
12.1.2013 10:55:37   
milenatea
user posted image

evo mog, ali na pocetku ciklusa nisam upisivala x, sto i nije toliko vaznouser posted image

Direktna veza do poruke: 2570
12.1.2013 11:01:14   
Verolina
Ja bih rekla da je pukao folikuluser posted image

Direktna veza do poruke: 2571
12.1.2013 13:26:01   
milenatea
jupiiii i muckali smo, ali me nista ne boli nemam osecaj da ne ziga kao proslog meseca. overicemo veceras.
mnogo sam Happyuser posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2572
12.1.2013 16:00:41   
daca77
milenatea, odlican skokuser posted image

Direktna veza do poruke: 2573
12.1.2013 16:25:11   
Jole84
Meračice moje user posted image user posted image

meni nešto baš skakuće ovih dana,nije li cista neka sunce jooooj user posted image

user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2574
12.1.2013 20:08:47   
Sonreir
Jolence, nedostajala siii user posted image Valjda nije cista, sunce li joj njeno user posted image Znaces vise u drugom delu ciklusa ako se nastavi ovakvo skakutanje temp, a nadam se da nece user posted image
Baby, sta se desava, navijam za tebe user posted image
Milence, ulovila si O user posted image A sad sledi tezi deo, cekanje user posted image
Vojvodjanka, moguce je, napisala sam ti juce, pad temp na jedan dan moze biti implantacioni pad. Nego stavi graf pa da bolje vidimo celokupnu situaciju user posted image
Maksmin, ako su ti dugi ciklusi onda ce FF mozda pomeriti O posle nekoliko dana user posted image Ne preostaje ti nista drugo osim redovnih odnosa.
Meni je FF ostavio O obelezenu na 15dc, sortu li mu njegovu user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here