|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
4.1.2013 13:09:25   
daca77
Son, i ja pokusavam da dam odgovore na mnoga pitanja, ali na neka nemamuser posted image
Kod mene je to toliko komplikovano, pa je to i razlog zasto se dr ne snalaze.
Evo, i sada mi je T 37,3C...sta je onda podize, ako nije bilo O i nema progesterona?

< Poruku je uredio daca77 -- 4.1.2013 13:10:33 >

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2501
4.1.2013 14:05:30   
Sonreir
I meni je cudno da temp raste ako nije bilo O user posted image Nego, mozda je ipak bilo O, a taj tvoj dr je user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2502
4.1.2013 14:09:51   
daca77
Ja ubedjena da je bilo O i da je ovo cista zutog tela. Za koji sat cu znati sta se desavalo.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2503
4.1.2013 14:10:51   
Sonreir
Drzim palceve za rezultate user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2504
4.1.2013 14:31:05   
ivekpivek
e moja user posted image user posted image je stigla 45dc ,cim prode idem na detaljan pregled da utvrdim zasto je ovoliko ciklus bio dug ,sta mislite sta bi prvo trebala uraditi koje nalaze ,koji bi ovo mogao biti rezlog izostanka

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2505
4.1.2013 14:33:28   
ivekpivek
a da i jutros sam odmah kupila vrkuta caj i femisan a kapi ,dali mi neko moze pojasniti kako da ih pijem u koje vrijeme ciklusa ,i odlucila sam ovaj mjesec da neradimo na bebi vec da se malo ohladim posto sam previse opterecena i volila bi utvrditi zasto mi je ciklus bio lud

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2506
4.1.2013 14:35:22   
Sonreir
Ivek, ja mislim da nije nista toliko strasno da moras odmah trcati kod dr-a. U slucaju da ti i sledeci ciklus bude poremecen onda idi kod dr-a, a ako je samo 1 ciklus drugaciji onda mislim da nemas razloga za brigu. Moze biti vise razloga za kasnjenje ciklusa, ali verovatno nije nista strasno. Meni je zadnji put bio dug ciklus kada nije bilo O, i to se desilo samo tada tako da to nije razlog za brigu.
Imas temu o vrkuti i za femisan kapi - vrkutu mozes piti tokom celog ciklusa, od M do sledece M.

< Poruku je uredio Sonreir -- 4.1.2013 14:36:59 >

Direktna veza do poruke: 2507
4.1.2013 14:36:00   
iva80
Ivek slicna prica i kod mene, s tim sto mi user posted image jos nije dosla (kasni nedelju dana) a malo pre mi stigli negativni rezultati Bete user posted image Mozda je bilo nesto u vazduhu na prelazu ove dve godine pa nam se cuklusi pokarambasali user posted image
Ja sutra idem kod Dr.

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

Direktna veza do poruke: 2508
4.1.2013 14:45:40   
vojvodjanka87
Ivek ja femisan pijem vec mesec dana avrkutu sam kupila danasuser posted image Ovako femisan pijes 3 puta dnevno po 30 kapi a ako nemas veliki problem mozes i dva puta, tako pijes dva meseca bez prestanka pa onda pravis pauzu,vrkutu 3 puta dnevno po 1 casu prelijes kasicicu vrkute kljucalom vodom,bar ja tako,srecnouser posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2509
4.1.2013 14:52:37   
ivekpivek
a dali se vrkuta i femisan a mogu piti i ako ides na bebu,tokom citavog ciklusa

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 2510
4.1.2013 14:54:56   
ivekpivek
sonreir ovo mi se sad desilo i nikad u zivotu prije ,bas me cudi zasto mi je ovaj ciklus bioo taaakoo dugg,bila sam kod dr na UZ 2.og sve ok evo pratit cu opet bazalnu pa cemo viditi kakav ce graf sad biti

Direktna veza do poruke: 2511
4.1.2013 15:13:14   
lady_b
Devojke, izvinite sto ovako upadam.. Ali samo bih da se nadovezem za femisan a kapi.. Ja sam ih pila i mislim da su mi dosta pomogle da zatrudnim... pila sam ih oko 6 mjeseci i posle svake druge bocice sam pravila pauzu od 2 sedmice..a pila sam ih 3 puta dnevno po 20-25kapi.. i ne znam da li ima svrhe da se pored femisan a kapi pije i virak/vrkuta jer to je sastojak koji se nalazi u samim kapima.. mislim da ne biste pretjerale sa vrkutom..ako se moze pretjerati s njom user posted image

Direktna veza do poruke: 2512
4.1.2013 15:29:51   
vojvodjanka87
LADY znam da u femisanu ima vrkute ali mislim da ne moze da skodi opet to je samo biljka koja moze da nam pomogne ne treba da odmaze nije joj to svrha,ja cu pokusati pa videcemo jos malo da podpomognem femisan,ja pijem femisan 3 puta po 30 kapi i za mesec dana tako trebaju tacno dve bocice.

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 2513
4.1.2013 15:39:54   
degu

IZVORNA PORUKA: daca77

Ja ubedjena da je bilo O i da je ovo cista zutog tela. Za koji sat cu znati sta se desavalo.

E ovo sam i ja htela da kažem, imala sam i ciste žutog tela i normalan skok T tj ovulacije je bilo, i folikularne ciste sa anovulatornim ciklusom, postoji razlika, a naši dr-i je često ne primećuju nažalost. Ajde čekamo rezultate i držimo fige user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2514
4.1.2013 15:59:00   
daca77
Degu, sta znaci progesteron od 3,07ng/ml 10 ili 12dpo?

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2515
4.1.2013 16:02:39   
degu
Čekaćemo Maslačka ili Verku da ti odgovore, al mislim da je svakako bilo ovulacije. Možda i tebi fali Progesteronska podrška u lutealnoj fazi kao Verki. Sećam se da je njoj bio 5.5 a bila je trudna.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2516
4.1.2013 16:09:18   
Verolina

IZVORNA PORUKA: daca77

Degu, sta znaci progesteron od 3,07ng/ml 10 ili 12dpo?

Ja mislim da nije bilo O, ili ako je bilo, zuto telo je vec propalo.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2517
4.1.2013 16:16:36   
daca77
Verka, a sta uzrokuje povisenu tel.T?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2518
5.1.2013 9:47:04   
mala.bebica
user posted image

nista od moja user posted image , katastrofa, a toliko mi poduvan stomak ja mislam da cu da explodiram kao da sam u 4 m user posted image . ovo mi je rekordno ovako da mi kasni a nisam trudna user posted image .

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2519
5.1.2013 11:13:43   
Sonreir
Bebice, u ponedeljak kod dr-a ako nema M, nemas vise sta da cekas user posted image

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2520
5.1.2013 11:25:24   
Ed83
Dobro jutro, drage moje...

Prvo da vam cestitam novu godinu, i da Bog da da nam se svima ova najveca zelja u ovoj godini ispuni, da budemo zdrave i vesele...

Ja dobih M tacno 1.1.13, da Bog sacuva, hehe...

Evo ga danasnji graf

http://postimage.org/image/41tsfu17v/

nista posebno...

Eh, bila sam juce kod mog novog prof.dr.-a... Pravo sam odusevljena njime.... Sat vremena je odvojio samo za mene... Uzeo mi pola litra krvi za svakakve analize, radio uz i ponovo imam termin za 2 nedelje, da vidimo sta cemo i kako dalje...

Sto se tice onih spotting-a, kaze on, ako se jednom desi nije nista strasno, ako se desava cesce, kaze da skoro svaki spotting koji se desava u drugom delu ciklusa je rezultat necega sto nije u redu u prvom delu... Kaze da je moguce da nesto kod sazrevanja jc nije u redu i da zbog toga imah one silne spottinge... Tako da ce on sve moguce analize za koje misli da trebaju da se urade u svrhu dijagnoze, da ce uraditi :)... Rekoh ja, odusevih se covekom :)...

Odoh da cistim kucu.... Ljubnem vas sve redom :*

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2521
5.1.2013 11:52:35   
mamica3
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 2522
5.1.2013 11:57:52   
daca77
M.bebice, obavezno poseti dr.
Ed, bas mi je drago da si nasla nekog normalnog dr...a slazem sa njim po pitanju spottinga, jer i ja imam i znam da to nije dobro.
Ja pocela sa orgametrilom i od danas krecem sa Mikroginonom, pa cu videti. Mislim da sam jedina koja pije ova 2 leka u II fazi ciklusa.user posted image

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 2523
5.1.2013 12:01:20   
Jole84
Daco čudo ti nisu dali Primolut nor? Meni on najviše pomagao kod cisti,al da ne lupetam,možda su u pravu.
A kažite mi,ako su niže T u lutealnoj fazi,to znači da je O bila lošijeg kvaliteta ili je nije bilo?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2524
5.1.2013 12:03:20   
daca77
Jole, ako su jasno izdvojene 2 faze, bilo je O...ako, su skoro iste, jedva naslucujes skok, onda je sigurno loseg kvaliteta ili je nije ni bilo.
A meni je jedan dr rekao primult, a drugi Orgametril...nego, imam pola kutije Orgametrila, pa zato krenula...sada si me bacila na razmisljanjeuser posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 5.1.2013 12:04:58 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here