|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
30.12.2012 11:59:46   
daca77
babby, mislim da se kod mene javio posle Ouser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2451
30.12.2012 12:01:01   
babby
ko bi ga znao kad dr. neznaju da nam objasne

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2452
30.12.2012 12:34:50   
milenatea
ja jutros nisam merila, mnogo sam lose spavala nocas. isla sam u toalet jer bas ide user posted image
jedina sreca je kod mene sto me ne boli stomak.
nosim toplomer sa sobom user posted image
drzim vam palceve da pozelene grafoviuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2453
30.12.2012 13:07:55   
mala.bebica
Ivek jel ides sutra kod dr il kupices test?
jutros malo me boluckao stomak ali prestao. a to sta kazes kao iscedak kao mokro jeste i ja sam imala to, kao vlazna user posted image
ako ne dobijem sutra idem kod dr. pa sta bude user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2454
30.12.2012 14:57:22   
ivekpivek
bebice imam kuci test uradicu ga ujutro ako nedobijem ,a ako dobijem svakako cu otici dr cim mi stane mada se jadna jos nadam da nece doci ,pa sta bude ,dabogda mi sutra vidile user posted image

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2455
31.12.2012 7:41:28   
ivekpivek
user posted image dobro jutro bazalke moje ,al kako kome dobro ,kod mene UPLASENOST I POMALO TUGA ,,RADILA SAM TEST I NEGATIVAN AL VJESTICE JOS NEMA KAD CE KO ZNA ,neznam vise sta da mislim al znam sigurno da idem dr cim prode nova godina posto il nerade il rade skraceno ,u mojih 29god koliko imam nikad mi se ovo desilo nije uvijek bi dobila od 30-35dana a vidi sad ,mada sam prosli mj dobila 37dc i svemu tom sam pridodavala kao posla sam na bebu pa mi se ciklus poremetio a sada se bas vala poremetio ,izvinite na ovolikom tekstu al stvarno neznam kome da se izjadam ,neznam vise sta da mislim ,sve je bilo ok dok nisam pocela raditi na bebicim je on poceo u mene ejakulirati sve se poremetilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2456
31.12.2012 8:19:16   
mala.bebica
Ivek pala je t danas 36.3 pocele grudi da me bole nisam radela t. Jos sam u krevet okacicu posle graf pozz draga

Direktna veza do poruke: 2457
31.12.2012 8:22:20   
daca77
Ivek, ne znam sta da ti kazem...meni uvek prvo padne T i to na 36,6 i tada dodje user posted image ...ali, svaka zena je prica za sebe.

Direktna veza do poruke: 2458
31.12.2012 8:32:18   
ivekpivek
a ja sam bas za pricu pihhuser posted image ,mislila sam da ce jutros pasti i da cu dobiti kad ona se opet digla ,ja neznam vise sta da mislim ,mada daco vidis da su kod mene uvijek nekako niske temp.ma hladna ko zmija user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2459
31.12.2012 8:34:33   
Verolina
Ivek, ti jemas jasnu razliku izmedju folikularne i lutealne faze. Mislim da je sa tobom isti slucaj kao i sa J@J@. Folikularna cista. To se jako cesto desava, posebno sa zenama koje imaju PCOS. ja nemam, pa mi se desavalo 6 meseci uzastopce. Kontraceptivne pilule su mi resile problem.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 2460
31.12.2012 8:45:00   
ivekpivek
ja imam sitnopolicisticne jajnike to mi je receno davno davno al nikad se tome nije pridodavala neka paznja posto bi zatrudnila nakon kojeg mjeseca 3,4,mj i uvijek su mi varirale 30-35d al ovo mi je bas zabrinjavajuce pothitno idem dr ,vec sam zvala moj radi popodne al odkad dokad nemam pojma zvacu opet popodne da vidim hoce li me primiti user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2461
31.12.2012 8:47:28   
Verolina
Nemoj samo da se brines, jer to zista nije nista strasno.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 2462
31.12.2012 9:13:08   
Bebana17
Dobro jutro, dame, evo mog grafica
user posted image

Ivek, ne znam sta bih rekla, dok ne padne nadas se, videćeš sutra sta će da se desi. Meni uvek padne T, i po dva tri dana pre nego što dobijem, tako da znam da stize, a ako ne ranije, na dan kada user posted image dodje T je ispod crte uvek. Sve smo različite. Naravno, uvek postoji mogućnost trudnoće, neke zene su tek posle nedelju dve dana kašnjenja dobile pozitivan test. Ko će ga znati....
Bebice, zao mi je sto je pala T. Graf je bio baš lep.
Nadam se da ćemo biti bolje sreće u narednoj godini, sve vas user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2463
31.12.2012 17:35:41   
mala.bebica
konecno malo da predahnem od kuhinje, ceo dan nesto spremam user posted image
jos nema user posted image da dodje, po malo me grudi bole
user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2464
1.1.2013 10:31:17   
ivekpivek
user posted image dobro jutro bazalke moje ,SRETNA VAM NOVA GODINA evo mog grafa ,mene sike bolee na sam dodir uf,jel moguce da test pogrijesi ,ja se nesto jos malo nadam posto me sike bole a i temp ,nepada ispod crvene crtice,odo piti kavu samo sam na tren uletila ,pozz

Direktna veza do poruke: 2465
1.1.2013 11:31:34   
mala.bebica
Srecna nova godina zelim vam sve najlepse
Kod mene nepomenjeno stanje. Jutros je bila 36.5 T. Ivek sta se ovo desava sa nama :)

Direktna veza do poruke: 2466
1.1.2013 12:07:29   
Meisje
Bazalke,samo da vam pozelim sto vise zelene boje u novoj godiniuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2467
2.1.2013 10:23:47   
mala.bebica
Dobro jutro bazalke,
idem po test danas no sutra cu ga raditi,
grudi po malo me bole ali ne tako kao za da dobijem, stomak po malo me bolucka no samo ujutru .
user posted image ja

mozda i nisam trudna, 19.12 radili su mi VUZ i nesto jako me je zdobolelo, neznam sta je bilo, dok je okretala sondu, i rekla mi je da imam 19 folikula na L jajnuku. i da imam PCOs, e mozda sad je to razlog sto mi kasni, videcemo sutra.

Ivek kako je kod tebi danas?

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 2468
2.1.2013 10:30:21   
ivekpivek
bebice naznam nista pomalo sam vec luda ,nema menzisa,sise me bole ,sutra cu dr danas nerade mislim,al opet cu ujutro uraditi i test za svaki slucaj ,neznam sta da mislim

Direktna veza do poruke: 2469
2.1.2013 13:19:04   
mamica3
ženice gdje mogu naći graf za praćenje T

Direktna veza do poruke: 2470
2.1.2013 14:34:26   
mala.bebica
http://www.fertilityfriend.com/

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 2471
2.1.2013 14:37:21   
mamica3
hvala ti

Direktna veza do poruke: 2472
2.1.2013 14:39:57   
iva80
Na koliko se zadrži temperatura kada se ostane u drugom stanju, u proseku? (znam da je individualno, ali od prilike) Da li bude 37 ili moze i niže, tipa 36,5/36,6?

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 2473
2.1.2013 14:43:27   
vojvodjanka87
user posted image

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 2474
2.1.2013 15:17:28   
mala.bebica
Iva80, svaka zena je individualna, ja evo 2 m merim, mozda neka bazalka sto zna ce da ti kaze oko T.

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here