Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 9:45:51
|
|
|
|
babby
|
moja t. poludela
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 11:24:18
|
|
|
|
daca77
|
babby i tebe zeza spotting...jesi li saznala uzrok? Bebana, ivek
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 11:37:25
|
|
|
|
dada951
|
Imam i ja taj spoting u sred ciklusa, moja dr kaze da je to normalno za zene preko trideset. Ja licno mislim da je kod mene u pitanju ovulacijsko krvarenje. Mada se desi da traje i po tri dana kao pocetak M.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 12:15:17
|
|
|
|
babby
|
e daco djaba sam ja bila kod dr.sve sto mi je rekla za to je da proverim progesteron 21 dana i nista vise kako je kod tebe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 12:17:49
|
|
|
|
Ed83
|
Evo da vam se pridruzim sa spotting-om... :) Imala sam ga oko ovulacije, sto ponekad imam i kao normalno je... Ali imah prekjuce na toi papiru svezu krv, ali samo to jednom i evo danas ponovo, 21 dc.. Ko ce ga znati sta je, ali posto imam termin kod dr-a posle nove godine (nova godina, novi dr i to prof. dr :)), videcemo sta ce reci, pa vam javljam)... Evo ga moj danasnji graf... http://postimage.org/image/g68kq2fyj/ Babby, tvoj cik-cak, a moj se uhvatio jedne T i ne pusta...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 12:23:07
|
|
|
|
babby
|
Ed naka nam u novoj oba budu trudnicka, a javi sta kaze tvoja dr za ovo nase cudo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 12:31:22
|
|
|
|
daca77
|
Ed, divan graf i obavezno javljaj sta je rekao dr... babby, ja sam radila progesteron 7dpo vise puta i pokazivao je dobru ovulaciju.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 12:47:13
|
|
|
|
mala.bebica
|
e drage moje. u 5 30 merim T i bila je 36.6, i produzila sam da spavam i kad sam se probudila oko 8h opet sam izmerila i bila je 36.9. sta vi mislite dal obecava nesto ovaj graf? jel postoji mogucnost da sam ? dal da kupim test il da cekam jos?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 13:19:58
|
|
|
|
ivekpivek
|
bebice meni se cini da bi ti trebala uraditi test ,mislim da je ovdje jedna ,imas li kakve simptome ,meni je 15dpo ja cu sacekati jos dan dva ako nedobijem ,aaaa jako se nadam da necu al eto nebi da se puno nadam da se nebi razocarala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 13:21:23
|
|
|
|
ivekpivek
|
hahahahah kako sam se sad slatko nasmijala svojoj poruci ee ovo je izjava dana ahahhaha
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 13:33:08
|
|
|
|
mala.bebica
|
meni se desavalo da mi kasni po 10d, pa nebi da se razocaram bas pre ng, nedaje mi mm da kupim test, kaze dok ja nevidim da ti kasni 15 dana nema test, uf nebi izdrzala ja simptomi, hm nebole me grudi kao pre da dobijem, neboli me krst, stomak dole. sve sto osecam je ponekad bol jajnika al to zaboli malo pa prestane. ( takav bol sam osecala kad sam radila inseminacija ) a kod tebe jel ima neke simptome ?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 13:46:29
|
|
|
|
ivekpivek
|
kod mene skoro nikakvih simptoma malo me grudi bole al nista strasno bila sam neku vece tako naduta sad nista ,tebi je veckoliko vidim 18dpo ja bi uradila test ,
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 14:29:04
|
|
|
|
mala.bebica
|
Ivek evo vidim sad pojavio se neki sekret, kao vlazno, nije gusti sekret, ma neznam kako da ti objasnim.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 14:50:23
|
|
|
|
ivekpivek
|
hahhahahah a valjda je to normalno meni se nekad pojavi nekad nestane kako kad nepridodajem tome veliku paznjuu ,ja sad mjerila temp .37 ,al izlezavam se ima dobrih satak vremena ,ma samo da ne pada bolje kad je visoko
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 18:42:33
|
|
|
|
Bebana17
|
Bebice, Ivek, mozete da radite testove, sigurno će pokazati ako su sto vam od srca zelim!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 18:49:06
|
|
|
|
Maslacak15
|
Mala bebice, mozda gresim, ali nisi merila temperature do 10 og dana ciklusa ( samo jednom 3). Zato mislim da nije bas pouzdano da je ovulacija bila tad kad kaze grafik. Narocito sto su i posle toga temperature relativno niske 36,3 36,2.... Temperatura jeste individualna ali mislim da je to neobicno nisko za lutealnu fazu. Da li je meris oralno ili ispod pazuha??
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 18:55:58
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ivekpivek i kod tebe slicno relativno niske temperature postovulatorno. 36,3 je stvarno neobicno malo, narocito vise dana tokom lutealne faze. Jednodnevni pad ok, to se cesto desava. Da li si proveravala progesteron 7 dana posle ovulacije? Pozdravljam te
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 21:21:18
|
|
|
|
mala.bebica
|
ovo je od prosli mesec ovo je trenutno Maslacak nisam merela jer bila sam par dana kod mojih u goste, cim sam se vratila kuci krenula sam sa T. ako ne dobijem do pon idem kod dr. pa da uradim beta, a sad mi se pojavio malo neki sekret mozda je to od hladnoce ceo dan negde jurcam bas sam se smrzla. nepijem od lekova nista, nema x , zaboravila sam kako to izgleda , pre par dana kad sam bila kod doca opet je pogledao hormone reko da su dobre. mada zaboravila sam da mu kazem da mi kasni 2 dana. tad sam ocekivala da dobijem. no svakako ako nedobijem do pon idem kod dr. nadam se da radi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 21:23:41
|
|
|
|
mala.bebica
|
merim ujutro u 5 30h oralno, ispod jezika, digitalni t, pa mozda zato je niska.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.12.2012 21:45:47
|
|
|
|
ivekpivek
|
maslacak nikad nisam vadila nalaz za progesteron niti bilo kakve nalaze vezane uz to hcg ,betu,niti sam ikad pratila kad mi je ovulacija bilo kako ,imam 2djece i obadvoje sam zanjela prirodno nakon kojeg mjeseca pravljenja ,ovo je prvi mjesec da mjerim ,pa mozda je takvo moje tijelo pa daje takve temp ,otkud znam ,ja cu sacekati do prekosutra najdalje ako do tad nedobijem radim test
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.12.2012 8:46:27
|
|
|
|
daca77
|
Ja krenula sa zagrevanjem Spotting se javio samo 2x-preksinoc i juce ujutru...od tada je sve u redu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.12.2012 8:48:35
|
|
|
|
ivekpivek
|
evo mog pada ja se bas nenadam necemu da ce biti od ovog U ZIVOTU MI NIKAD NIJE BIO OVOLIKI CIKLUS OVO JE UZAS ,od kad sam posla na bebu prosli i ovaj ciklus su boze sacuvaj sve se poremetilo ako dobijem aaa mislim da hocu gledajuci graf ,odmah iza idem na detaljan pregled kod dr.,mada nemam nekog iskustva jel ima kakve sanse ako jos nije pala ispod crvene crtice nekontam,BEBICE kakvo je stanje kod tebe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.12.2012 9:28:34
|
|
|
|
mala.bebica
|
dobro jutro, i moja T je pala a krenulo malo da me bolucka stomak kao za da dobijem, ali nema vise onaj sekret to je bilo samo juce, mozda se pojavilo samo od hladnoce.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.12.2012 10:17:44
|
|
|
|
ivekpivek
|
bebice evo i kod mene se sad pojavio nekakav iscjedak bijel osjetila sam samo da mi mokre gace kad tamo samo iscjedak bijeli ja mislila da sam dobila hahah ,jooj sve dok nedobijem ja se nadam ahahhaa ,daco sta je spoting vidim cesto se spominje a ja nemam pojma sta je to ,ko tele ahahaha
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.12.2012 11:53:54
|
|
|
|
babby
|
Daco i kod tebe kao i kod mene spotting 13 i 14 d.c meni moja dr kaze to je ovulacija
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?