|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
2.1.2013 18:02:58   
ivekpivek
otisla maloprije na blef da vidim radi li dr i radi ,uraden pregled UZ ,E OVAKO KAZE NEVIDI NISTA U MATERNICI ,JAJNICI I MATERNICA UREDU ,NIKAVE CISTE ,BILA JE OVULACIJA ,PITALA GA JA DA NIJE NEKI HORMONSKI POREMECAJ KAZE DA NIJE VEC DA MU DODEM ZA TJEDNA DVA AKO NEDOBIJEM,UHHH MALO MI JE LAKSE POMISLJALA SAM NA SVASTA,tako mi je bilo i sa prvim djetetom receno i utvrdeno iducim pregledom trudnoca ,sad se pomalo nadam necem

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2476
2.1.2013 22:45:30   
mala.bebica
drzim fige da nedodje user posted image ,
Gde ste bazalke jel merite T user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2477
3.1.2013 8:14:04   
Bebana17
Ivek, navijamo da bude user posted image

Bebice, šta se sa tobom dešava?

Evo mog grafića
user posted image

Direktna veza do poruke: 2478
3.1.2013 8:16:39   
Bebana17
I, da bacim jedan hokus-pokus za 2013: neka user posted image ne dođe nijednom u ovoj godini user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2479
3.1.2013 9:58:27   
ivekpivek
bebana lijep grafic ,samo nek rastee,bebiceee sta je sa tobom jesi radila test ,jesi bila kod dr ,javljaj,kod mene sve isto nikakvih promjena

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2480
3.1.2013 11:55:40   
mala.bebica
cao zene, Bebana lepo raste T, pu pu tako da bude user posted image user posted image
eh danas sam uradila test i samo jedna crtica, pa poceo stomak da me boli dobicu ako ne danas onda sutra.
user posted image
a moj dr radi ponedeljak i sreda,
zadnji put kad mi je ovako kasnilo bilo je kad sam se spremala za vto, svaki dan neke analize...

Direktna veza do poruke: 2481
3.1.2013 12:02:28   
daca77
Bebana, super je graficuser posted image
m.bebice i tvoja T se drziuser posted image
Ja nisam mogla a da ne posetim dr i evo izvestajauser posted image :
Ovog ciklusa sam imala 2 folikula koja nisu pukla i prerasla u ciste velic. 31x23 i 28x24mm. Dr predlozio orgametril 2x1 i mikroginon 2x1 dnevno-konjska doza moracete priznati. A graf izgleda ovako:
user posted image

Direktna veza do poruke: 2482
3.1.2013 14:22:36   
ivekpivek
user posted image evo mog a sve mi se cini da cu dobiti ,al svakako i ako dobijem trazicu da mi vadi nalaze zasto mi je toliko kasnila al otom potom ,dok nedode necem se nadam

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2483
3.1.2013 17:00:05   
Bebana17
Daco, pa kako to dva folikula prerasla u ciste, a ff ti je lepo obelezio ovulaciju, nista mi nije jasno, zasto je onda temperatura porasla, ako folikuli nisu pukli?

Direktna veza do poruke: 2484
3.1.2013 17:09:20   
mala.bebica
Ivek jel si trazila da uradis beta? mozda nesto nevaljaju ovi nasi testovi user posted image , ja sam uzela bb test
a vidim da si se pocastila za x, a ja se razmisljam dal mogu pa cekam i cekam, user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2485
3.1.2013 19:27:06   
Bebana17
Bebice, gde si nasla bb test? Ja gde god da pitam, nemaju ga.

Direktna veza do poruke: 2486
3.1.2013 19:34:16   
daca77
Bebana, upravo sam i svoju dr zbunila raznovrsnim parametrima. A T mi je danas dostigla 37,4C...ni meni nista nije jasno.user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2487
3.1.2013 21:06:39   
ivekpivek
bebice slobodno mozes imati x al polako nemoj zestoko ako je tu i user posted image ,nece nista biti samo polako,a ja cu do ujutro procuriti imam takav osjecaj

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2488
3.1.2013 21:10:56   
vojvodjanka87
Ja sam od jutros pocela da merim bazalnu prvi put pa da vidim kako ce da ide,nego moj graf je drugaciji od vaseguser posted image objasnite mi kako to i gde radite plizuser posted image

Direktna veza do poruke: 2489
3.1.2013 21:36:37   
Verolina
Ih bre Dacouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 2490
3.1.2013 22:02:50   
Jole84
Dacika bre šta bi s tim cistama,sunce mu..user posted image

Vojvođanka,obećala sam da ću da ti objasnim "po srpski" user posted image samo kaži jel da krenem od početka ili si nešto skontala? user posted image

Evo mog grafika,ipak sam nosila toplomer,mada mi žao,mogla sam bar tih par dana da odmorim,al ajde...

user posted image

Malopre mi stigla veštica,par kapi samo,verovatno će da krene u toku noći,opet stara dilema: da li da označim danas 1dc ili sutra?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2491
3.1.2013 22:09:28   
vojvodjanka87
Hehe Jole user posted image siuser posted image ,ma otisla sam na onaj sajt fertility i nasla graf,samo trazio mi je logovanje pa sam morala da napravim acount tako da mi u vezi toga nista nije jasno,a i drugaciji je graf od vaseguser posted image ako ti ne krene skroz ja bi ga oznacila kao sutra jer je to par sati razmaka.

< Poruku je uredio vojvodjanka87 -- 3.1.2013 22:11:11 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2492
3.1.2013 22:16:04   
Jole84
Moraš da se registruješ prvo,pa onda možeš da se loguješ na svoj nalog.
Onda ideš na My chart i tu kreiraš svoj,upišeš ako ti je danas 1dc-tako što klikneš na onaj kalendarčić iznad grafa na današnji datum,tu upišeš temperaturu,vreme merenja (trebalo bi da bude isto vreme svakog jutra),videćeš ima tu još polja koja možeš i ne moraš da popunjavaš,kao što su cervikalna sluz,spoting i na kraju insemination-to ti je keksanje,beležiš YES kad bude mućkanje,i onda save. Tada ti graf sam obeleži tvoj prvi dan ciklusa jednom tačkom. Tako svakog dana,ući ćeš u štos vrlo brzo user posted image
Ako ti nešto nije jasno pitaj slobodno,možda sam malo konfuzno pisala user posted image

Direktna veza do poruke: 2493
3.1.2013 22:25:08   
vojvodjanka87
E pa to sam sve uradila ali ovaj graf nema taj dodatak dole kao kod vas na slikama,vec dva dana sam belezila mislim da se ok snalazimuser posted image Mnooogo ti hvala dobro si mi objasnilauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2494
3.1.2013 22:27:18   
Jole84
E za dodatak onda ispod T i vremena merenja,beležiš i krvarenje,spoting i mućkanje user posted image Srećno user posted image

Direktna veza do poruke: 2495
4.1.2013 8:06:06   
babby
d.jutro evo mog grafa ali se nenadam previse m.m.se vratila aglutinacija user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2496
4.1.2013 8:38:16   
daca77
Jole, bas mi je zaouser posted image
Babby, nikad se ne zna...graf je lepuser posted image
Evo i mog nesrecnika
user posted image
Danas radim betu, zbog sebe, iako mije dr rekla da uradim obican kucni test.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2497
4.1.2013 10:24:53   
iva80
Ja sam jednom prilikom pitala, ali mi niko nije odgovorio...iako znam da je individualno, da li kada se ostane u drugom stanju bazalna ostane na 37 ili moze biti i na 36.6?!
Hvala!

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2498
4.1.2013 10:38:28   
mala.bebica
Bebana bb test kupila sam u Moja Apoteka,kosta oko 200 din i kupila sam flasicu sterilnu pa umocila sam traku 5 sek i cekala. no pojavila se samo jedna crta.

user posted image

Ivek kako si danas?

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2499
4.1.2013 12:55:26   
Sonreir
Bebice, ne znam stvarno sta da ti kazem. Ako je test negativan onda ti M kasni iz nekog drugog razloga, a to ce znati jedino tvoj dr. Idi kod dr pa da mozes malo da se smiris, jer nije u redu da kasni bez razloga.
Bebana, lep grafic, navijam da ovaj pozeleni user posted image
Daco, ti si svima nama prava enigma - kakva sad cista kada ti je graf ovakav?! Nista mi nije jasno jer grafovi sa cistom izgledaju mnogo drugacije od tvog user posted image
Jolence, nadam se da ces nam brzo otici odavde user posted image Prvi dan ciklusa je kada krene redovno M, a ne kada krene spoting user posted image
Ivo, to ti niko ne moze reci konkretno jer ne znamo kolika ti je temp pre ovulacije. Konkretno za mene je 36,6 temp mala i tada bih verovatno dobila M, ali ako je tebi temp niza pre O onda je ovo za tebe mozda povisena temp. Srecno!
Ivek, izgleda da ti stize M, nazalost, mada ima nade sve dok nema M user posted image
Babby, nemoj odmah gubiti nadu, mozda bude nesto i ovako. Ja ne znam ni sta je to sto se vratilo tvom muzu, ali ako je jednom izlecio onda ce uspeti opet user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

Direktna veza do poruke: 2500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here