RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

minnica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 18:47:22)

Nemam šta pametno da kažem. [sm=smiley31.gif]

Dani.kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 18:58:27)

Verka vucem, vucem najvise sto mogu. Eto meni je bila treca sreca. U sredu je UZ pa cemo da vidimo sta dalje. A sto se tice posla boli nepravda i neprospavane noci ucenja gradjanskog i stvarnog...

Modessty -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 19:03:48)

eee Dani! Meni sekretar fakulteta odmahreko da je moje radno mesto sa srednjom školom i pošto nemam nikog da gura za mene diploma mi nikad neće biti priznata. Ja zato digla ruke od faksa jer mi je bilo prteviše para za obnavljanje godine za džabe. Sad mi kao žao, lai kako trenutno stoje stvari teško da bi negde drugde našla posao jer naravno sve ide preko veze.

Ko se ono žalio na lošije radno mesto nakon porodiljskog? Moja komšinica je pre mesec dana počela ponovo da radi nakon porodiljskog i dočekao je ugovor na 4 sata i naravno shodno tome manja plata. Pristala, šta će. Traži drugi posao u isto vreme. Da nije pristala dobila bi naravno otkaz

Figaro88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 19:08:20)

Strasno sta rade,a ovamo svi pominju kako se bore za natalitet[sm=smiley35.gif]

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 19:14:16)

ja kad odem na razgovor za posao pitaju imate li dece,planirate li itd.[sm=hudicek1.gif][sm=zmeden.gif]

Dani.kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 19:15:56)

Znam ja da je pravo samo u bunar...

Figaro88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 19:18:43)

IZVORNA PORUKA: 17 joka

ja kad odem na razgovor za posao pitaju imate li dece,planirate li itd.[sm=hudicek1.gif][sm=zmeden.gif]

Ja sam odbila da odgovorim na ova pitanja,nemaju prava da te to pitaju i ne moras da odgovoris.

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 19:21:43)

ZNAM ali eto dokle ide ljudski bezobrazluk[sm=zmeden.gif]

viking -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 19:40:34)

Moju sestru je u ITM-u dočekao otkaz prvog dana kad se vratila s porodiljskog.

IZVORNA PORUKA: Modessty

Ko se ono žalio na lošije radno mesto nakon porodiljskog? Moja komšinica je pre mesec dana počela ponovo da radi nakon porodiljskog i dočekao je ugovor na 4 sata i naravno shodno tome manja plata. Pristala, šta će. Traži drugi posao u isto vreme. Da nije pristala dobila bi naravno otkaz

amdn -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 19:41:47)

i mene :)

mamamikka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 19:55:41)

strašno šta nam rade!

salle -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 20:19:03)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

e, izvikala sam se i sada mi je lakse

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 20:22:01)

Salle koj te dirao?

Odri Hepbern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 20:26:48)

I mene verovatno ceka sut karta cim se vratim sa porodiljskog. Pokusavam da ga barem malo produzim, ali od toga nema nista.[sm=smiley35.gif]

salle -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 20:49:41)

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Salle koj te dirao?

mali mi ima temp ceo dan, malo kao nesto spustimo pa mu se vrati i tako ceo dan, sada sam ga stavila na spavanjac, a ovaj veliki samo nesto zapitkuje [sm=zmeden2.gif]

nemam vise ni gram snage, sada i njemu da dam vecericu, tusiranje i krevet!

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 20:57:12)

Odri, ma strasno stvarno[sm=zmeden.gif]

Salle, da brzo ozdravi

Odri Hepbern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 21:04:52)

Ma to je cest slucaj. Sta da se radi. Barem smo uspeli da upisemo malog u jasle od sept pa mogu da trazim drugi posao. Inace bismo upali u zacarani krug- ne mogu da radim jer nema ko da ga cuva, a ne mogu da dobijem jasle dok se ne zaposlim.[sm=smiley13.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 22:29:40)

samo da mi prođe ovaj i naredni dan...

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 22:31:23)

Salle, Ivanka [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 22:38:38)

trco ne daj se [sm=smiley31.gif]
ako mi dan sutra bude malo bolji eto mene povratnika da finiširamo ovo do ponoći [sm=smiley1.gif]

umorna sam ko crknuti pas
čekam da se moj dragi smisli da mu stavim kapi br 2 i mast br 2 u oko pa da svi polegamo, nadam se do ujutru
da ne pričam o tome što sam plava jer sam sinoć roknula na 20m od kuće, na putu do posla, desna šaka ugruvana (liptala krv iz rana kad sam se vratila u kuću nakon pada a Iva me pita "mama jel ti ruka nije dobro?) duša moja
koleno danas slavno poplavelo, a ja se još čudim što me boli
gornji deo desnog stopala skroz zguljen, sreća te ne moram da nosim čizme ali ako ova kišurina nastavi nabiću džakove za đubre pa napred
i od svih samo me moja mama pita kako sam, mama je mama [sm=smiley27.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 22:42:11)

i nervira me što posle svakog LIKE dođe CONFIRM!

Modessty -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 22:51:35)

Ivanka bre ovo ti stvarno nije dan!
Ej od kako je počelo ovo takmičenje sve nas bije neki baksuz! Moje se dete razbolelo, Ivanki se muž povredio pa sad i ona, Trca zeznula ruku a sad joj i zlatno drvce ne daju, Salle nastarada sa oduzetim poenima plus sad i dete bolesno..... Da ne nabrajam dalje... Baksuizno skroz!

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 22:53:10)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

trco ne daj se [sm=smiley31.gif]
ako mi dan sutra bude malo bolji eto mene povratnika da finiširamo ovo do ponoći [sm=smiley1.gif]

Sutra takmičenje traje do 15.59. [sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 22:53:15)

uhhh Ivanka bas te sve snaslo, da sve brzo prodje[sm=smiley31.gif]

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (14.6.2013 8:34:21)

Mrziiiiim vikend!!!!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>