Ognjenka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (8.8.2012 14:15:11)
|
Eh, ja dosla ovde da se izjadam, a sad mi se moja muka cini mala... Ipak cu reci. Mozda zato sto je vruce i zato sto se konstantno kuvam, pa sam nervozna, mozda se u glavi jos uvek nisam oporavila od spontanog...ali ja stvarno pocinjem da verujem da nikad necu imati decu. Privatni dr ne cuje kad mu kazem da nemam para vise za IUI, a nece da mi radi drzavno, iako je zaposlen u Frontu. Jos mi rece "Imate 36 godina, mislite malo o tome". Drzavni dr u DZ nece da me leci dok ne smrsam. Napominjem da sam smrsala 16 kg za 6 meseci, sada imam 68 kg na 166 cm, a on tvrdi da nece ni da prica samnom dok ne skinem jos 10 kg. BMI mi je 24.4! Ja mu to kazem, a on kaze da sam sitne gradje i da i dalje IZGLEDAM DEBELO! Samo jednom u zivotu sam bila mrsavija od ovog, i to kad mi je mama bila bolesna i posle kad je umrla. Osim toga...kod mm-a na poslu su svi rodjeni u avgustu, i sad su izmislili da kupuje neke skuplje poklone i skupljaju malo-malo po 1000 din. Vec smo 5000 dali ovog meseca. On nikako da im kaze da ne mozemo to! I sad, kolega se verio pa su mislili da skupljaju po 2000 za veridbu! E rekla sam da ne moze vise!!! Ruzno od mene (mm-ova plata je za kredit , racune i markice, a moju trosimo na klopu, uglavnom, ne preostane mnogo za neka zadovoljstva) a, mi sve dadosmo na poklone... Hvala bogu sto postoji ova tema. Inace bi danas nekog koknula.
|
|
|
|