Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (16.8.2012 8:23:56)
|
Ma sve se zeznulo , mama me koci , ubija sa pricom ne direkto ali znas vec kako one to .. Nisam dobra mama , deca su mi raspustena ako ih ne dovedem u red ( ?!) sad bice kasno ! md stigle silne kazne , pitanje je da li mu uzimaju dozvolu , a mislio pametnjakovic kako mu niko ne pise kazne vec samo opomene , koji som ???!! Otkazali smo rodjendan mojoj dusi miloj ne mozemo ovog meseca finansijski da izguramo sve te popravke kazne slavlja jb`` on ne prica sa mnom , kao da sam mu ja kriva , Martu je uzeo jednom od kad se rodila i to zato sto sam ja morala u wc :( ove nedelje joj se nije ni obratio , Petru vozi u vrtic , kapiram da i sa njom ne razgovara , mogu misliti koliko joj je tesko u tisini dok ide u vrtic :( Ona je jedva ozdravila , Marta je placljiva valjda oseca svu ovu losu energiju u kuci , Aki je jedino dobar i zdrav i kloni se citave ove nase ucmalosti . eto bezveze , a mislila sam da sam dobro i da mogu sve da ignorisem a ne mogu , zao mi je
|
|
|
|