RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

lanajelena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.8.2012 15:35:51)

Nije ludim od jutros je na indukciji [sm=smiley7.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.8.2012 15:37:45)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Gae mislim da preterujes ok ima nepismenih ali ovde vecina zuri dok pise i pravi naravno greske,procitaj tvoje postove gore imas nekoliko gresaka[sm=smiley36.gif] kao npr na zalost (odvojeno)

Daleko od toga da ja nemam grešaka, al' jedno je lapsus a drugo je ista greška iznova i iznova u svakom postu. I još jednom da ponovim nisam ovo napisala zarad svađe nego sa istresem svoju negativu, valjda tome ova tema služi.

adulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.8.2012 15:44:09)

nervira me sto mm mora da radi dva posla...volela bih je malo vise sa mnom...joooojjjj...

lanajelena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.8.2012 15:45:47)

Ma ok nisam ni ja za svadju samo konstatujem [sm=smiley1.gif]

vojvodjanka87 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.8.2012 15:47:29)

ja bi volela da moj radi 2 posla,bar bi svaki dan bili zajedno i spavali zajedno svaku noc,ovako pola meseca kao da ne zivim. . .[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.8.2012 16:45:51)

procitaj tvoje postove gore imas nekoliko gresaka[sm=smiley36.gif] kao npr na zalost (odvojeno)

Nebitno za temu, ali moram reci da su i na zalost i nazalost pravilni oblici.

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.8.2012 19:08:52)

IZVORNA PORUKA: ksena

procitaj tvoje postove gore imas nekoliko gresaka[sm=smiley36.gif] kao npr na zalost (odvojeno)

Nebitno za temu, ali moram reci da su i na zalost i nazalost pravilni oblici.

Vidi se ko je filolog ovde. [sm=smiley36.gif] Ja ne htedoh da cepidlačim i bez toga mi se čini da sam zatalasala, bitna je suština, imam ja lapsusa u kucanju redovno, posebno kad kucam sa telefona a lapsus je lapsus a nepismenost je nepismenost. [sm=jezicek.gif]

indy_25 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.8.2012 20:17:41)

Oooo a koliko tek ja imam gresaka u pisanju i gramatickih a i u rijecima, ni rijec dobro ne ispisem a kamoli recenicu :) Kucam stalno sa telefona a prozor ne vidim na pola tako da ni ne vidim sta kucam, tek kad posaljem poruku vidim sta sam napisala ali na zalost nemam vremena da ispravljam. A valjda ste vi svi ostali kojima smetaju i ubadaju ih u oci te gramaticke greske dovoljno obrazovani da razumijete o cemu se pise :)

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.8.2012 21:36:50)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Vidi se ko je filolog ovde. [sm=smiley36.gif]

ma i ja uvek pisem malim slovom, a bas i ne pazim na zareze, imamo za to temu o pravopisu.

Lilla -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.8.2012 23:14:18)

Heh [sm=smiley1.gif] Ja sebe nekad ulovim dok pisem da kontam kako bjese, da li se pise ovako ili onako. Sta ces, vrijeme ucinilo svoje, davno se zavrsila osnovna, da nije foruma mozda bih zaboravila i tacke da stavljam. Uostalom, ne treba nikoga da cudi to sto i obrazovani ljudi grijese u pravopisu, neko ko je recimo hemicar, matematicar ili ekonom nije za vrijeme studija vjezbao odvajanje negacije od glagola i slicno. Meni je bitno da se razumijemo, a kako ko pise i koliko je pismen, to je vec njegova stvar.

Nervozna sam ovih dana, dijete me rasturi. Opet zeza, nece da jede. Po sat ga jurim sa kasikom za svaki obrok i na kraju nista. Jedino flasica jos uvijek ide super. Boze, zasto opet??? Tjesim se da su zubi.

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.8.2012 23:24:37)

"obecavam da ce do kraja dana ove torbe biti na svom mestu" a onda je mrmot zavio cokoladu u foliju...

mrzim pms...

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (19.8.2012 23:13:58)

nisam znala gde da se istresem,pa cu ovde![sm=smiley7.gif]
danas sam bila u stanju da ubijem!!
sedim ispred kuce sa T i tatom,a preko puta nas,malo dijagonalno, ispred kuce zavezan rotvajler (koji inace nije dresiran,poludivlji je)...kako ko prodje on laje,a od gazda ni G...dvoriste kuce neogradjeno... i tata uzme T da je proseta,reko nemoj da ides dalje od kuce,vidis da onaj divljak skace,odveza ce se!! i samo je presao do pola ulice do komsije koji pere auto i u sekundi se stvorio rotvajler ispred tate i TIkice [sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif]..ja u soku,ne sme niko da reaguje,a gazdi nigde...kazem tati pomeri se,T se raduje,mrda nogicama,a dzukela krenula da ih njusi...ne znam koga da zovem,panika!!! naidju kola,sva sreca i pas se pomeri,dovoljno da tata udje u komsijsko ogradjeno dvoriste...ali pas je i dalje pusten..urlam,derem se,zovem gazde,ma kakvi,niko ne reaguje?!?!!??![sm=smiley21.gif] tek posle par minuta izlazi gazda,klinac,vezuje ga!!!
sva sreca da su mi u tom trenutku dosli gosti,inace bih izasla da se tucem!!! tata je samo rekao da ce raditi puska,vidi li ga opet ispred kuce,"kao vezanog"...tresla sam se kao prut!!!
sutra zovem komunalnu policiju i prijavicu slucaj,svedoke imam,pa da vidim da li ce doci!!![sm=smiley13.gif],moje naselje je mirno,lepe siroke ulice,divno za setnju,a da zbog njegovog psa ne smem da mrdnem,nece moci!! a inace ima 2 rota,jedan je u boksu,a drugi (taj sto je izasao) spava ispod terase,kao ogradjen...sve ce to lepo policija da vidi!!![sm=smiley5.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (19.8.2012 23:24:04)

Von strasno, mogu da zamislim kako ti je bilo, ja ne volim te besne pse, volim samo one dobrocudne, imali smo haskija , i prosle godine smo je dali na usvajanje, a sada mi je zao, una obozva pse, cak sada kada ih vidi rezi na njih[sm=jezicek.gif], juce gledamo pse na NG, a ona rezi ja kazem plasi ih makani, aona khhhhhh...

I trebas slucaj da prijavis, ne daj Boze da je nekog ujeo...[sm=hudicek1.gif]

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (19.8.2012 23:27:48)

a jos sam pre neko vece gledala na tv-u emisiju kako su doge rastrgle neku zenu,iz cista mira..mozete misliti pod kojim uticajem sam bila!!prestravljena![sm=smiley3.gif]
T obozava pse,skace,cici,vristi! zato sam se i uplasila,sta znam,da skoci,da ih obori,ogroman je!

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (19.8.2012 23:38:53)

Von, ljubim te i skroz te razumem da si se prestravila! Da je odranije poznat kao prgav ja bih odavno zvala komunalce da se objasne sa gazdom, ali nevezano za njega nemoj misliti da su samo veliki psi opasni - oni cesce nisu opasniji od malih pasa. Mali pate od sindroma velicine gde ce napasti vece i jace samo da bi se dokazali. Nemoj da napravis tu gresku da sklanjas Tiki od dobermana a da je pustis da pridje pekinezeru. Licno - zazirem od njih, mislim da sa njima i dalmatincima nije sve cisto [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Ne prilazim nijednom psu ako gazda nije tu, a ako je tu pitam da li mogu da se mazim.
Desilo se da nam pridju na ulici bez povoca, samo stanem izmedju psa i kolica-obicno samo produze dalje.

Brand new mama -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (20.8.2012 9:00:16)

Evo,ovako-nije neka negativa,ali me nervira.Stan mi je u haosu,jer se svaki vikend nesto do pola "uradi",i onda ja cijelu nedjelju srddjujem da bi to dovela bar u pocetno stanje. Moj zmu je postao puz,sve sto radi traje vjecnost,sa milion pauza,tako da jos nismo srddili stan,a vec smo 5 mjeseci ovdje.Juce je odje bio najtopliji dan(potencijalno i u ovoj deceniji) i htjela sam da odemo na bazen,ali.ne,nikako.Ja sam kreten sto njega uopste cekam i sto bilo sta podredjujem njemu.Od danas ga nigdje necu ni zvati,nista necu da organizujem,briga me hoce li imati 100 ili 3000 kila,mogu ga sto se mene tice sa kranom vaditi iz stana.Kad bude ukapirao da je u mom zivotu samo slucajni stanar,da mu se klinci javljaju kao komsiji.jer je upleten u njihov zivot koliko i neki malo obzirniji komsija,mozda mu i dodje iz dupeta u glavu.A ako i ne, sta da mu radim,plakace kad vec bude kasno

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (20.8.2012 10:07:27)

BB,znam da su mali opasniji,ne prilazim ni ja dok nema gazde..ali za ove znam da su poludivlji,jer nikad nisu ni prosetani,jedino kad su bili mali..znaci nemaju kontakt ni sa kim,osim sa gazdom[sm=zmeden.gif].a nisu ni dresirani!

PoisonEve -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (21.8.2012 23:06:04)

Ne pamtim kada sams e poslednji put ovako iznervirala!
Mislim da se ne bi opustila ni da istrcim maraton! U ovom trenutku uzasno mrzim neke osobe u svojoj okolini i mrzim da se osetim ko budala! Da mi se prica iza ledja jedna prica a pored mene druga!!!!

bratzz -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (21.8.2012 23:55:17)

Moja milica se opekla kafom po citavoj levoj ruci[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], dusa moja toliko je bila hrabra da nije skoro uopste plakala[sm=smiley13.gif] Sreca moja sto moja nana pravi melem za opekotine pa je to sanirano na vreme onoliko koliko je moglo biti sanrano u prvom trenutku i taman je proslo najgore moj otac je saznao za nezgodu i poceo da se dere na mene i naziva me svakakvim imenima i potencira da sam ja kriva i da sam losa majka, Zanam ja da on obozava moju Milicu i da mu je krivo sto se opekla ali necu dozvoliti da me naziva curkom, narocito onda kad sam u problemu i ocekujem od najlizih reci utehe i razumevanja, a njegovo ponasanje me navodi na to da prestanem da kontaktiram sa njim.

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.8.2012 0:03:24)

PE[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.8.2012 0:14:58)

PE i bratzz [sm=smiley31.gif]

bratzz -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.8.2012 14:47:06)

dunja hvala tvoj [sm=smiley31.gif] mnogo znaci
Danas smo mnogo bolje, milica je lepo spavala ali je ogulila izgorelu kozu pa smo isle na previjanje, u bolnici je malo plakala jer joj vezuju ruku zavojem ali zato kuci ne mari uopste, trci i igra se kao da je sve u redu. Sva sreca pa moj tata danas ceo dan radi, pa ga necemo videti inace bi se opet posvadjali i opet bi se zalila ovde

isidora88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (24.8.2012 20:18:57)

ja ne verujem sta se sve u ovoj betaniji dogadja[sm=smiley19.gif]
treba ih sve pohapsiti pa im presuditi kao sto su oni to ucinili ovim neduznim bicima[sm=smiley19.gif]
KLIK

Shishica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (24.8.2012 20:40:29)

Takva nemarnost nije samo tamo, ali sta da radimo? Nazalost svet je spreman za istrebljenje jedno veliko.

Inace sam trazila ovu temu da se izvicem [sm=hudicek1.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley7.gif]
Muka, ali MUKA mi je vise od vas, otkacite se vise od mene! Umislile da su bitne! E pa niste! Sjasite vise! Kod mene ste otpisane odavno pa se tako i ponasajte! Pi kakve gadosti na svetu, ne mogu vise da trpim nista! PU
(ovo nije upuceno rr-ajkama [sm=smiley1.gif])

A mm bi mogao isto da skonta vec jednom.. magarac. I sad je otisao kao uvredjen nesto, ne pokazujem mu paznju i ne znam ni da li trci ili gleda negde sport. Kreten ni telefon nema sa sobom..

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (24.8.2012 23:18:16)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Zašto je tako prokleto teško zapamtiti da su NEMOJ, NEĆU, NEMAM i NISAM JEDINA 4 glagola koja se pišu zajedno sa negacijom SVI OSTALI se pišu ODVOJENO od NEgacije???? Takođe je očito jako teško upamtiti da se prilozi i pridevi pišu ZAJEDNO sa negacijama. O nesrećnoj upotrebi glagola TREBATI da i ne govorimo, nakostrešim se svaki put kad pročitam nebuloze tipa: trebaM da, trebaŠ da i slično.

Zar je toliko teško biti pismen bar na nivou đaka drugog razreda osnovne škole????

Jao, ja padam u iskušenje da ispravljam ljude. [sm=smiley36.gif] Ovo boldovano umem da brljavim. [sm=jezicek.gif] Mene izbezumljuje što ljudi ne znaju da je JER uzročni veznik a JEL upitna rečca, koja čak mislim da se ispravno piše JE L' (po novom), nas su ulici da je JE LI dve reči, ali ako skraćuješ, onda je JEL' (čak ne mora ni apostrof), jedna reč. Isto slučaj sa DA LI i DAL.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>