jance -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (30.8.2012 15:00:01)
|
uf odakle da krenem. smatrajte ovo mojim ovomesecnim istresanjem. prvo: e ako je zagoreo dzem! 100 babica kilava beba, tako to kod nas bude kad je dragi mi muz najpametniji kuvar od svih kuvara i kuavrica! i lepo mu kazem, izaberi sta i koga ces slusati i nemoj onda da slusas sve i svakoga, a ne ti malo po internetu, malo po komsinicinom, malo po svekrvinom, pa sta bude. i lepo kazem, nemoj davati svekrvi da ucestvuje, potrajace kuvanje a ona je ko malo dete, ako ne legne u svoje vreme, na glavu ce nam se popeti sa kukanjem kako je umorna. pa je naravno pojacala da bi se brze zgusnulo pa eto, zagorelo je. srecom ne jako, al dovoljno da se ja iznerviram i sve prelijem kod nas u serpu (kuvali smo u dve odvojene serpe, ona dole a mi gore) i posaljem je na spavanje. i da, kuvali smo do 2. zavrsili sve u 3. jedva gledam! po stoti jubilarni put sam bila kod maticara da izvadim jos koji papir i toliko sam se iznervirala da sam se tresla. u zadnjih mesec dana sam bila tamo valjda 15 puta, i svaki put kad odem da predam papirologiju pa je FT1P! pa se vratim kuci i nazove me zaova da mi kaze da nam je mozda nasla vezu za vrtic, da bi sat vremena kasnije javila, da joj je ta veza javila kako nece moci nista da uradi jer dete jos nema godinu dana. pa sta trebam da cekam sledeci septembar da ga upisem jer sada 15 oktobra puni godinu dana? e sva njihova glupava pravila mogu da shvatim, ali ovo pravilo mi je apsolutni i totalni apsurd! no, barem se nisam dugo nadala [sm=smiley13.gif] a o svekrvinom izigravanju zrtve i trpanju u sve moguce nase poslove bolje da ni ne pocinjem, nece mi cela strana biti dovoljna a i bicu off. da a i zadnje, ali ne i najmanje bitno: sada sam pristala da "zajedno" sredjujemo kucu i nikad vise! svaki put mi skoci pritisak zbog tvog: ck! pa kako je ovo dospelo ovde? pa da je na svom mestu, nebi trebao da ga slozis i pospremis!
|
|
|
|