liliana -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (9.8.2012 15:53:21)
|
Pun je svet idiota!!!!!!!!!! Pisalaa sam već o deverima i jetrvama i kakve muke sa njima mučim...toliko se u sve upliću da sam ja rešila da prekinem svaki kontakt sa njima, a i ozbiljno razmišljam na temu da se raziđem sa MM. U martu je sin od mlađeg mi devera na ulici tako izvređao moju mamu . Dete ima 5 godina i rečnik najprostijeg kočijaša,. Njegova se majka i otac mu nisu udostojili izvinuti mojoj majci, već je jetrva sagla glavu (sedeli su u kolima) i rekla mamlom da zatvori prozor! MaMA I JA SMO BILE ZGRANUTE (PISALA SAM VEĆ O TOME9 .Kd smo došle kući, dever je zvao MM i rekao mu kako to ništa nije tačno ii kak smo mama i ja to izmislile!!![sm=hudicek1.gif] U junu su slavili 1. rođendan svom sinu i jetrva zove MM na mobilni i kaže mu da dođe sa Tinom na rođendan, a ako ne može sa njom, onda da dpđe sam!!! Naglašeno je ja da ne dolazim!!! (Ja sam i onako mislila da ne icem). Oni kod nas ne dolaze, a MM vodi Tinu tamo iako sam ja rekla da ne može ići , jer ni njoj braća ne dolaze, tj. roditelji ih ne dovode kod nje. Pa nije moje djete neko tamo siroče da trči za nekim, a oni su mi kao neki prinbčevi za kojima se treba trčati!!![sm=hudicek1.gif] Elem, prošle sedmice zove dever MM i traži na zajam 100 euro. MM kaže da mora podići na banci, ali da ja imam i da će tražit od mene. Rekla sam mu: "Imam, ali ne dam_podigni na banku, pa daj!" Neću valjda im davati pare koje Tini štedim??? Da su bolji, dala bih bez razmišljanja. Vrhunac svega je sinoć bio kada je MM došao kući rekao mi da su ga pitali da im damo Tinino auto-sedište da idu na more (naravno, pare za more su pozajmili od MM). E, tu sam prsla. Rekla sam da ne može. Neka kupe sebi secište!!! Pa nek se njime odvezu svi u P. lepu mat++i++u!!!! Uf, kako sam besna!!! Ovamo o meni i mojima kljampaju sve najgore, a ne gledaju sebe!!! A kad im nešto treba- odmah dođu na moj prag da peze!!!![sm=lev.gif]
|
|
|
|