Moiraina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.6.2013 10:07:39)
|
Konačno su posle skoro 3 meseca završili parkić ispred naše zgrade. Napravili su baš super, ima deo gde su staze sa klupama, igralište za decu i super je osvetljen (ranije je bio u polumraku). Igralište je ograđeno, sa kapijama koje se zatvaraju, dole je stavljena ona mekana podloga, ima svakakvih spravica za klince i tako... Uglavnom, juče su ga pustili u rad i jutros siđemo da se mali izigra dok ne počne vrućinčina. I naravno, zateknemo gomilu plastičnih flaša, kutije od cigara, đubreta koliko hoćeš i sve to u tom ograđenom delu (kante za đubre su postavljene na svakom koraku). Već nedostaju one ljuljalice (ne znam kako se to zove, one kao pletene gde može da se zavali/legne pa da se ljuljaš), bilo je dva komada, čujem od komšija da su već pukle pa su ih skinuli (videla sam juče sa prozora da se i po petoro dece odjednom ljuljalo na tome). One konjiće na feder (lepo piše da su za decu od 2-4 godine) zauzela dva klinca od po 9-10 godina i drndaju ih do granice pucanja (mama sedi na 2 metra odatle)... Čini mi se da će nam parkić trajati kraće nego što su ga pravili [sm=smiley21.gif] Jako me to ljuti, pa majku mu, zar ništa ne može da traje i da bude lepo nego odmah mora da se zatrpa đubretom i razvali [sm=smiley7.gif]
|
|
|
|