Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (13.6.2013 11:42:49)
|
MM na košarci početkom maja povredio oko, išao sa povezom nekoliko dana, stavljali masti i kapi, kontrola svaki drugi dan i sve lepo prođe.... U ponedeljak mi kaže da ga boli oko ia da ne može ujutru da ga otvori po 15min jer ima neku skramu na oku! Njegova dr nije radila u utorak i odemo juče nas dvoje, on objasni šta je, prime ga i uđe on unutra.... Ja ostanem napolju da ga čeka mi mislim izaći će za koji minut, daće mu neke kapi, mast i idemo kući. JOK! Izlazi sa povezom posle ravno pola sata i krenemo kući. Pred kućom je već počeo da kuka kako ga boli a noćas nije ni spavao [sm=smiley19.gif] Morala da mu skine tu kramu što je imao na oku, zato je i proveo pola sata unutra, lokalna anestezija, čupkanje toga sa oka [sm=smiley19.gif] Samo pije lekove protiv bolova (koje inače nikad ne pije!), ne može da otovri oko, ako pokuša da otvori i drugo valjda ga ovo bolesno zaboli tako da ne otvara nijedno. Vodim ga do kupatila, oblačim, stavljam mu sve u ruke da bi mogao da pije, jede [sm=smiley19.gif] Žao mi ga je mnogo, trudim se da mu pomognem koliko mogu... Zamislite koliko ga je bolelo noćas kad kaže da je u jednom trenutku imao želju da iskopa oko!
|
|
|
|