liliana -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (11.6.2013 11:44:24)
|
Znaš šta, forum je forum i imam pravo da kažem SVE ŠTO MI PADNE NA PAMET , ukoliko ne vređam ničiju nacionalnost, političko, versko, seksualno i drugo opredeljenje, ukoliko ne vređam i ukoliko na kulturan način iznesem to svoje mišljenje. To što ja kažem da ne volim Npr Stojku iz marinkove Bare, ja to kažem jer mi ide na ganglije, a nisam rekla da ej ne podnosim jer je Rajka - Radopdajka. Samo sam rekla da ej ne podnosim!!![sm=jezicek.gif] Mislim da sam bila jasna. Ko razume-razume-ko ne razume-ja mu zaista ne mogu pomoći, niti imam potrebu da mu objašnjavam-moje vreme košta!!! A što se tiče teme koja je zaključaja, zove se " Drugarice sa RR-nabrojte se , prebrojte se", a ti, draga Viking RR onda zaklljučaj i temu koja ima isti sadržaj. Ako ne smemo imat omražene osobe na RR, onda ne bi trebalo da imamo ni omiljene osobe na RR. I još nešto-nemoj obvo lično da shvatiš, jer nema apsolutno nikakve veze sa tobom!
|
|
|
|