RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (28.5.2013 23:39:20)

IZVORNA PORUKA: Leax RR

Ko me tera da s vremena na vreme pogledam vesti samo se zgrozim i iznerviram kada vidim OVO Strasno sta sve ljudi(ako ih tako mogu nazvati) rade, ma takve bi ja[sm=smiley35.gif]

Vidite, ja se tako jadno osecam kad procita ovo i stvarno se zapitam da li Boga ima? Ali stvarno.[sm=smiley19.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (28.5.2013 23:39:36)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

E ne mogu da verujem da ću godišnjicu braka da dočekam u bolnici!

[sm=smiley13.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (28.5.2013 23:44:23)

bem ti glupe izvestaje koje moram da pisem danas za prekjuce [sm=lev.gif]

Sanchy -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (9.6.2013 18:52:38)

Danas smo kod Hotela Jugoslavija na setalistu izgubili patikicu ,starku plavu i neko ju je lepo odneo kuci..Videla je jedna baba da je bila okacena duz staze ali je tamo vise nije bilo...sta ce kome decija patika[sm=smiley35.gif]...U Budvi sam ostavljala cela kolica ispred zgrade sad kad smo bili ,ma niko ih nije pipnuo a ovde jednu deciju patikicu neki skot je morao da uzme,,kakav smo to narod ja ne znam.,,ma jedva cekam da odem odavde,jedva..[sm=smiley35.gif][sm=smiley7.gif]

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (9.6.2013 21:05:05)

ooo,svasta,uzeo jednu patiku[sm=smiley29.gif]!

mati -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 6:56:15)

Strah me i u wc da odem...[sm=smiley19.gif]

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 6:57:04)

sta se desilo mati?vidim da si spominjala utrogestan...

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 6:58:33)

Sto mati nisam u toku, nesto nije u redu? videh i ja za Utrić?

puno te [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mati -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 7:06:03)

Pa nije me bilo dugo... Prokrvalila, zaglavila u bolnici i sad me strah sta cu da zateknem kad (da izvinete) skinem gace...

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 7:09:49)

Mati, mora biti sve u redu, lezi odmaraj,cuvaj se, stavljaj Utrice i razmisljaj pozitivno, verujem da je strah velik i da uopste nije lako, veliki[sm=smiley31.gif]

Figaro88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 7:10:49)

Mati potpuno te razumem,prosla sam kroz isto,strah je uzasan.Da li znas razlog krvarenja?Lezi,odmaraj,pokusaj da sto manje mislis na to,citaj nesto,gledaj serije[sm=smiley31.gif]

mati -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 7:14:26)

Pa od desetak razlicitih dr, ima toliko i razloga krvarenja. Muka mi je vise da svaki dan visim po bolnici i jurim za uputima. Mata se naplasio, cim vidi da ulazimo u bolnicki krug pocne da place, akad se desi, nemamo ga gde, pa ga jadnicka vodimo...

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 7:16:32)

mati,kao sto rekose,figaro i joka,stavljaj utrogestane i miruj,lezi koliko god mozes..bice dobro[sm=smiley31.gif]

Figaro88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 7:18:09)

Dusa mala[sm=smiley13.gif]Nadam se da ce ti brzo biti bar malo bolje[sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 7:20:22)

e dusa mala,[sm=angel.gif] Mati mora biti uredu,samo odmaraj, trudi se da radis nesto sto ti oduzima vreme da previse razmisljas

vikiveki -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 7:26:16)

Jao duša mala,znam ja kako je to...dr kad ne znaju šta mu je samo ga vodaju od jednog do drugog,pa mu još na kraju bude muka od svega[sm=smiley13.gif]

marince1 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 7:29:30)

Dusa jedna mala,izdrzite,procice

vikiveki -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 7:36:29)

Eee a sada sam baš puna negativne energije zbog ovih bodova i ogreva[sm=hudicek1.gif] isva ta energija usmerena je ka onim programerima koji su nas tako čvrsto uveravali da neće biti problema[sm=hudicek1.gif]

Figaro88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 7:38:42)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Eee a sada sam baš puna negativne energije zbog ovih bodova i ogreva[sm=hudicek1.gif] isva ta energija usmerena je ka onim programerima koji su nas tako čvrsto uveravali da neće biti problema[sm=hudicek1.gif]

Isto i ja,samo sto sam ja tuzna sto nas opet pobedjuju,a bas se trudimo[sm=smiley13.gif]

Ognjenka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 9:27:42)

Juce mi kod kumova, koji imaju cerkicu od skoro 3 godine, i jos je kuma i trudna sa drugim detetom svega par nedelja (oko 9 cini mi se).
Tu je bila i kumova tetka, dezurna dusebriznica koja stalno dolazi kod njih (kum nema mamu, pa ona smatra da treba da je zameni, valjda).
Zena nije normalna. Igra se sa kumicom i sve joj govori kako ce imati batu ili seku. I kuma kaze "Nemojte nista da joj pricate, kad bude vreme reci cemo joj mi." O ova samo nastavlja pricu o bati i seki i joj joj prica kako mama sad ima bebu u stomaku. Mala je zblanuto gleda i vidi se da joj nista nije jasno.
Onda pita mene "A vi nemate dece?", pa ne saceka ni odgovor jer ga zna, samo voli da pecka i prica kako je strasno sto moja svekrva (njih dve se znaju)nema unucice i kako smo mm i ja sebicni.
Neki ljudi nemaju mere, a ja moram da naucim da ih iskuliram.

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 9:30:15)

ognjenka[sm=smiley31.gif]
ne volim sto te vidim u ovoj temi,ali bas volim da te vidim!ljudska glupost i drskost su nesto na sta covek nikad nece oguglati...

Ognjenka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 9:34:58)

Brankic [sm=smiley31.gif]
Ima ona izreka "Glupost treba da boli"
Da boli, bilo bi mnogo manje takvih idiota.
No, proci ce me, to su samo trenutci kad sam malo down.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 9:40:43)

Već sam otplakala jutros....

AndreaK -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 9:44:22)

ja sam ubedjena da bi sva moja negativna energija prestala pronalaskom posla...ubija me u pojam sto vec sesti mesec sedim kod kuce. Doduse i posao nosi dodatne negativne vibracije (stres i sl), ali nemati ga dugo je za mene strasno porazavajuce u ovom momentu...[sm=smiley24.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.6.2013 9:47:42)

mati [sm=smiley31.gif]
ognjenka, samo zen, ne obracaj paznju kad znas kakva je, samo u svojoj glavi stavis na mute.
moje dete me sistematski unistava. u poslednjih mesec dana mogu na prste nabrojati koliko noci je spavala normalno. nocas smo opet od 2 do 5 bile budne. srecom, od prosle nedelje ne radim (ako se to moze nazvati srecom).

Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>