Azra82 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (7.5.2013 9:57:51)
|
Zamislite sta mi se desilo : uradjena jekiretaza, plod poslat na patologiju, i cekamo da nas pozovu da dodjemo po nalaz. Kd sam isla na kontrolu, kazu jos nije gotov. OK, nista strasno. Zovem posle 10 dana kazu pa zvacemo vas kad bude gotovo OK, cekam i dalje. Posle 10 dana zovem opet, kazu nije jos. Prosle nedelje zovem kazu sad cemo provjeriti pa vas mi zovemo, i ne javljaju se vise. Sledeci dan isto tako. sledeci dan nazovem, izvristim se na njih, ona mi kaze imam hitan slucaj, rijesili smo to vase, zovem vas za minut i prekinu vezu. Vise se ne javlja. Tu sam vec poludjela. Posle 2 sata zove moj muz, ona mu lagano kaze dodjite po novac, to nismo uspjeli da odradimo, nestalo nam reagenasa (ili kako se vec zove). Ne mogu da vjerujuem. Odemo mi tamo, ja nisam htjela da ulazim jer poznajem sebe, znam da bi jos vise poludjela i polomila im sve tamo, usao je mm , ona sestra mu jos rekla pa sta ima veze, i onako preko toga nista ne bi saznali [sm=zmeden.gif] I zamislite, kiretaza je radjena prije 2 mjeseca, oni su odmah znali da to ne mogu da odrade i nisu nam rekli, vjerovatno su mislili da cemo da odustanemo. Mm im je svasta rekao, trazio vlasnika klinike, ali ga nije bilo tada. Oni se posle izvinjavali, ali ja i dalje kad pomislim na to poludim skroz...
|
|
|
|