Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (20.5.2013 10:42:56)
|
Prvo, jako sam besna i tuzna zbog svega sto se desava Dunji[sm=smiley13.gif] Drugo,iznervirala me muzevljeva tetka, ona ludaca, vec sam pisala o njoj. Bili mi kumovi sa cerkicom od dve godine i ona joj rekla "baba". I onda se tetka uvredila zasto ona njoj kaze baba (a ima 74 godine). I ja joj kazem, pa zato sto si u njenim ocima baba. I jaaaaaaaaaaaoj, svasta mi je rekla. Kako sam nekulturna, kako sam nevaspitana, kako sam pokvarena, kako ni ja nisam toliko mlada moze i ona mene da zove babom. I ja pokusavam da joj objasnim da je nisam ja nazvala babom, vec dete od dve godine koje je tako vidi, jbga. I ona nastavlja i pride se toliko dere u dvoristu da su se komsije pocele okupljati. I tu sam pukla-rekla sam joj da ako je ona Ciganka sa opancima do kolena ne mora i nas takvima da pravi i da nas bruka pred ljudima ni za sta. I da meni po godinama moze biti baba, a maloj kumici moze biti ne prababa, vec cukunbaba. I ako ima problem sa prihvatanjem godina ima niz psihologa koji se time bave. Ni meni niko ne govori da sam devojcica kad nisam 9imam 32 godine)I tu je zavezala. Takodje sam joj rekla da ukoliko misli da je ikada vise u zivotu pogledam ocekujem izvinjenje. Mislite da se izvinila? Neeeeeeeeeeeeeee!!!! A onda je moja sveki (posto je to njena seka)pocela-V. nemoj tako, pa mi svi znamo tetku B., ona je takva, malo je bezobraznija itd. I ja sam joj rekla da ja vise necu da trpim njene uvrede. Za cetiri godine braka dobijala sam sledece epitete-nepismena, nekulturna, autonomasica, Precanka, pusacica, trosadzija, stipsa i sl. I to samo zato sto ne mogu da je slusam i sto se trudim da odem kad dodje, jer se samo dere i vredja.Vise da cutim i trpim necu. Kad je muzevljev brat od ujaka pre dve godine doveo zenu, pred sofrom od 80 ljudi je izjavila kako imam velike sise i da se plasi da njenog sestrica ne udavim. To je valjda trebalo da bude sala, a ja sam htela u crnu zemlju da propadnem. I dosta vise!!!Gde god da odemo ona me bruka. Pocela je da isteruje goste iz moje kuce i ja to vise necu da trpim. Mom kumu je rekla da ne dovodi vise dete kad mu zena nije tu jer niko nije duzan da je cuva. Pa ko je bre ona da tako nesto izjavi!!!!!!!!![sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|