maslachak -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (24.5.2013 13:00:31)
|
nisam skoro pisala na forumu, ali danas sam morala da dođem ovde i podelim sa mamama šta nam se desilo.. krenuli smo jutros u vrtić i u kolima Višnja mi sedi u krilu, ja joj nameštam kosu i ugledam vašku, oduzmem se naravno jer ih mrzim, izvučem je i ubijem, pogledam još malo po kosi, nema ništa, par gnjida..dođemo u vrtić i ja kažem vaspitačici: "Pogledajte Višnju, ubila sam pre 5 minuta vašku, sem vrtića ne meša se sa decom, proverite i drugu decu pa da vidimo šta ćemo". Dovela sam je taman na doručak..kad posle pola sata zove vaspitačica i kaže "Jeste, Višnja ima vaške, druga deca nemaju morate da dođete po nju." I ja odem, šta ću..i kažem vaspitačici da je nemoguće da ni jedno drugo dete nema jer sticajem okolnosti mi zaista poslednjih mesec dva niti smo kod nekog išli, niti je iko kod nas bio, nismo se muvali ni po parkovima, za praznike smo putovali, stvarno se sem vrtića nije mešala sa decom..poludela sam jer da im ja nisam rekla niko ne bi ni primetio da ih ima..stalno im kao prave frizure, češljaju sve istim češljem..mislim, deca su u kolektivu 8h dnevno, nekada i više, da li je moguće da su toliko nemarni..kada je imala čvorugu na glavi i odranu ruku pravili su me budalom i govorili kako se to nije desilo kod njih jer bi me zvali, kao da ja ne pazim svoje dete kući. Sve u svemu smatram da su vaške u jaslama, na deci od 1-3 godina danas stvarno sramota..svi smo ih imali nekad u životu, ali u tom uzrastu su premali.. [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|