ninulina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.4.2013 13:24:35)
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica978 Da ne verujes kakvih ljudi ima. Mene najvise boli sto se ja nerviram zbog njih. Sto je najveci fazon, ja sa svojim muzem nemam apsolutno nikakav problem, mi savrseno funkcionisemo, on je nezan, pazljiv, hoce i u kuci sve da pomogne ako je tu, ali ovi debilcici su katastrofa. Sad sam sisla i deverovu kcerku pitala, vodi li racuna o rucku i o hlebu, a ona kaze NE i smeje se. Uh kako bih ja to tukla, a nokti uredno namazani i na nogama i rukama, a drugo nista ne zna. Ne zna masinu za ves da ukljuci, a kamo li da zna koji se ves kako pere. Pegla, to je samo videla i cisto sumnjam da zna i cemu to sluzi. Sasvim joj je normalno da po blatu se igra s kerovima i udje u kucu blatnjava od glave do pete i sedne ne pomisljajuci da se presvuce. Ih, ne bih do sutra zavrsila kada bih sve nabrajala. Devojka, skoro 17 ce da napuni. tako je i kod nas draga moja, moj dragi i ja savršeni smo ovako između sebe , godinu i po smo živjeli nas dvoje sami nikada nikakav problem, uvijek se dogovarali ko će šta u kući da radi, kad je dan za koji posao, koga zovemo u goste, ma imali svoja pravila i po njima savršeno funkcionisali. a sad kako smo u zajednici to ne ide više tako i ako se svađamo onda se svađamo zbog zajednice jer ja ne dam da neko manipuliše samnom i mrzim bilo koju vrstu manipulacije a njega uvijek hvataju na te fore jer je previše dobar i onda ja dobijam nervni slom! ma eto imaš moj post gore od neki dan kada smo imali frku sa svekrvom koja se zavšila poplavom na kraju [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|