Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.4.2013 12:46:33)
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 A ovo su komentari uvaženih sugrađana, mahom po-starijih koje sam ja dobila poslednjih dana: - Ulazi u taj autobus, šta pričaš na telefon (bus poluprazan, mesta kolko oćeš nije špic) - Što ti lupaju te štikleeeeee - Gusko jedna ustani da dete sedne - Što me udari u nogu vidiš da imam štap (naime, matori sedi, štap mu između nogu, rukom se drćži za rukohvat na sedištu ispred sebe a noga mu na prolazu pa ja tako da bi prošla letim preko njegove noge) - Vidite gospođo bezobraznog kontrolora, traži mi kartu a imam 82 godine! (na šta sam ga tako pogledala da je sagnuo glavu bez reči) A vrhunac danas dok sam ulazila na kapiju ludača iz susedne ulice me sočno pljune (nosim crninu pa me redovno zasipa DNK materijalom), pošla sam u dvorište da uzmem nešto da opletem po njoj ali mi pobeže - sl put ću je polomiti, majke mi Strasno[sm=smiley36.gif] Izvini, ali morala sam da se nasmejem. Ti si imala bas bas baksuznu nedelju. Mene uzasno nerviraju foliranti. Jos vise me nerviraju ljudi koji su nemi k'o mule, ali kao da imaju trigere na odredjene ljude, pa uvek u istim prilikama progovaraju. I onda opet postaju mule. A da, da se razumemo, i glupi su kao mule. Tako da me danaske mule jako nerviraju i donose mi negativu.
|
|
|
|