mati -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (25.4.2013 14:20:31)
|
Kako samo dozvoljavam sebi da me potresu takve stvari. Zvoni mi tel nepoznat br. "zovem iz laboratorije, kako ste misliili da vam uradimo double kad niste ostavili UZ i uput lekara, dali ste krv to je u redu ali ja sa tim ne mogu nista", ja u panici, trcim , trazim torbu koju sam juce nosila, nadjem fasciklu i tog papira nema, svi su tu ali njega nema, i lepo joj kazem da je nemoguce da nisam predala, i sigurna sam da sam ga prilozila. Kaze ona drsko "znate, ja ne znam gde je vas UZ kod mene nije, dodjite i pronadjite osobu koja vam je vadila krv i rascistite to", ja je onda pitam sta da radim, da idem kod moje dr da ponovim sve pa da donesem opet, ili da dodjem da trazim. I usput joj kazem da je moj uput malo drugaciji jer nisam civilni osiguranik. Ne znam ni gde da je trazim, ne znam ko me zove. Trcim, trazim stvari da krenem i resim da necu nista ponavljati vec idem da im ga se nakrsim, da izvinete,...Pa necu ni da ponavljam. I zvoni tel, isti br, ali dr sestra(ona verovatno nije imala obraza), kaze "sve je u redu pronasli smo vas UZ, drugaciji je papir pa nismo videli" STA!!![sm=zmeden.gif] Ugrizla sam se za jezik i samo rekla da im nisam skrenula paznju na papir samo bi me majali... I jedva sam se smirila, a taman mi stigla drugarica na casicu razgovora...
|
|
|
|