Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (7.3.2013 9:49:02)
|
E, pa zene, ja sam vam juce imala takav zustar razgovor sa muzem. Kumce nam dobilo salmonelu i posto su se svi iz kuce testirali i niko je nema, doktori su rekli da nije od hrane. Posto devojcica nikada nije imala kontakt sa zivotinjama zakljucili smo da je to od nase macke. Ona doduse nije dirala macku, ali posto macak svuda spava, a ona je pipala rukicama (koje naravno nije oprala) i zaradilo dete infekciju. Ja tri i po godine govorim da izbace macku napolje, jer imamo dvoriste, ima gde da spava. I sad je moj muz docekao da mu se kum lepo izvini i da mu kaze da ce malecku dovoditi tek kad otopli i kad bude moglo da se sedi napolju jer oni ne smeju da rizikuju. Maleckoj je stvarno iritirana guza, dusa me zabolela kad sam videla. Mozda ona i nije dobila to od nase macke, ali kako oni ljudi kazu, nece da rizikuju. I ja juce poludim i posvadjam se sa muzem na krv i noz. Mislim, stvarno, nek stane vise na put nebulozama. Ja sam tu olinjalu macorcinu najmanje 10 puta videla na kuhinjskom stolu. Jbte, to mi je odvratno. Odvratno mi je i sto svoje dlake ostavlja svuda, a sad mi zbog macke nece ni kumce dolaziti u kucu. Svaka cast svim ljubiteljima zivotinja, ali macka je jedno odvratno, prljavo i dlakavo stvaorenje, nosac zaraze. A pride je i zla i nikad se sa kucetom ne moze porediti. Morala sam da se istresem![sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|