ninulina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (2.2.2013 18:04:29)
|
Ja sam nova i vjerovatno me niko od vas ne zna na ovom forumu ali ja prosto moram negdje ovaj bijes da istresem, jer mi je došlo da ujedam! Svi u kući već nekoliko dana bolujemo od stomačne viroze, svi osim mog dragog, i pošto nisam uspjela zaustaviti proliv prirodnim metodama kao što su čajevi i čokolada za kuhanje i slično ja mužu kažem idi mi do apoteke uzeti pro life ampule protiv proliva jer mi je dosta trudnica reklo da one ne škode trudnoći. A on kaže koliko to košta da znam koliko para da dignem sa bankomata, ma reko nazovi apoteku pa pitaj pa ćeš znati. I on tako zove i teti objasni stvari kako stoje a ona kaže ,, A ako vaša žena nema dozvolu od ginekologa ja joj to ne smijem dati" pita muž jel to znači da joj treba recept a ona kaže ,, Ne ne recept već dozvola od ginekologa, ako se nije konsultovala sa njim ne bih joj ja dala " i on onakav zbunjen kaže nije se konsultovala i završi razgovor, a ja bijesna hoću da pojedem i nju i njega! E reko sad opet fino nazovi dotičnu i objasni joj da je danas subota da moj ginekolog ne radi i da radi nalazi se u Banjaluci ja joj dozvolu niti bilo šta do ponedeljka ne mogu nabaviti a do ponedeljka mogu dehidrirati od proliva. I on tako nazove i objasni joj ona opet kao ne smije ona to mora da pita ginekologa bla bla bla i jedva on nju ubijedi da ću to uzeti na svoju odgovornost i pita on nju koliko koštaju pro life ampule a ona na to odgovara ,, ALI GOSPODINE TRENUTNO IH NEMAMO " [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|