RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (28.12.2012 22:41:16)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ruke mi ponovo prokrvarile od ecema [sm=smiley19.gif]

htedoh reci ekcema[sm=smiley9.gif]

boba 11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.12.2012 6:55:52)

IZVORNA PORUKA: sneza24

Najviše me nervira kad mi dete plače a sveki uđe da pita šta joj je i daj ja malo da je nosam.Ko da će se kod nje smiriti i meni će biti lakše ako ne plače kod mene.

Na ovo pitanje je moja zaova rekla svekru
"KOLJEM GA"[sm=smiley36.gif]Inace taj problem je resila tako sto mu je uvalila dete da ga cuva sat vremena-da se malo poigraju i obavila presvlacenje pred dedom.Nikad je vise nije pitao[sm=smiley36.gif]Kaze da od tad kad je cuvao malog uvek dodje i gleda seku a njega i ne pogleda jer je skontao koliko je nemiran i tvrdoglav i zasto ustvari place

boba 11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.12.2012 7:01:52)

Juce mm vidim nesto stoji pred vratima u hodniku i nesto spusta.Odmah izadjem i pitam sta si to sakrio on se smejulji.Jel horoskop,on kaze da .Ja gledam gde je i uhvatim novine i direkt u sporet.On kaze nemoj a ja popi...la .Pre nekih nedelju dana kupio je neki horoskop od neke babe i rekla sam da ce svaki sledeci zavrsiti u vatri i da cu se razvesti ako nastavi da baca pare koje nema.Znaci otkacila sam juce a on cuti i ne sme da mi kaze nista[sm=hudicek1.gif]Opterecen je ovim budalastinama i feng shuijem poludecu[sm=lev.gif]

vojvodjanka87 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.12.2012 7:10:45)

Bobo bas zanimljivo,kod nas sam ja ta koja veruje a mm nece ni da cuje kaze budalastine[sm=smiley36.gif]

boba 11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.12.2012 7:15:40)

Kontam da je povezao dobitak na lotu sa tim "srecnim brojevima"ali dajte nismo deca pa da svaki dan prvo procitamo sta ce se desiti na poslu u ljubavi i kakvog cu zdravlja biti danas.Smesno

vojvodjanka87 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.12.2012 7:19:43)

Uh pa on jos dobio ma lotou ,ma nema sanse da ga odgovoris ,ni mene niko ne bi mogao,al srecno[sm=smiley36.gif]

boba 11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.12.2012 7:24:46)

IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87

Uh pa on jos dobio ma lotou ,ma nema sanse da ga odgovoris ,ni mene niko ne bi mogao,al srecno[sm=smiley36.gif]

Nisam ja te srece

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (30.12.2012 11:26:06)

prokisnjava mi kuhinja a napolju suncano [sm=zmeden.gif]
kontam da je sneg kroz one budze za ventilaciju upao unutra ali toliko da mi poplavi kuhinju pa to nema smisla [sm=hudicek1.gif]
poslala sam matorog na tavan i sizim ivrlo sam zadovoljna sto mi se to desilo i sto nema sanse da uhvatim majstora da to odradi do posle prazinika , jedino da se nas dvoje ventramo gore i mantramo da se ne strmeknemo
bem ti sve [sm=hudicek1.gif]

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (30.12.2012 13:05:57)

uh,bree!mrzim takve kursluse po stanu[sm=hudicek1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (31.12.2012 14:24:49)

Neverovatno je kako neko svojom nadmenom izjavom "novogodisnja KIČ dekoracija" uspeo tj uspela da mi upropasti dan! Pa taj kič je za nekoliko dana uneo vise radosti u kucu nego bilo sta cele godine! Neki vajni "Master " doticna gospodja koja misli da joj ostatak sveta nije ni do clanaka!
E, pa, Masteru, meni i mojoj porodici se taj kic i vise nego dopada i ima da furam taj fazon dok sam ziva!

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (31.12.2012 14:36:17)

Ivanka , ma bas te briga , pas laje vetar nosi

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (31.12.2012 15:24:58)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Ivanka , ma bas te briga , pas laje vetar nosi

Jeste Olga, u pravu si, ali moje raspolozenje jos nije srelo taj vetar [sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (31.12.2012 15:30:57)

ma daj , evo saljem ti ja taj vetar i da budem malo prosta : boli te koka
moja kuca sljasti , nova godina je , moje dete uziva a dr mr fri nek se zgrazavaju , kod nas je supeeer [sm=bravo.gif]
edit : u i i su jako blizu [sm=smiley36.gif]

vukosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (31.12.2012 15:32:22)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Neverovatno je kako neko svojom nadmenom izjavom "novogodisnja KIČ dekoracija" uspeo tj uspela da mi upropasti dan! Pa taj kič je za nekoliko dana uneo vise radosti u kucu nego bilo sta cele godine! Neki vajni "Master " doticna gospodja koja misli da joj ostatak sveta nije ni do clanaka!
E, pa, Masteru, meni i mojoj porodici se taj kic i vise nego dopada i ima da furam taj fazon dok sam ziva!

Ih zabole te.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (31.12.2012 15:36:44)

moja kuca sljasti , nova godina je , moje dete uziva a dr mr fri nek se zgrazavaju , kod nas je supeeer [sm=bravo.gif]

I moja, joj koliko kiča tu imaaaaaa... ne za jednu nego 3 kuće [sm=bravo.gif]
Da znaš dasi me oraspoložila Olga, fala ti sestro ko bratu [sm=smiley31.gif]

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (31.12.2012 15:38:24)

e , Ivanka , kad smo to resile ajde u kafanu da krenemo sa docekom [sm=bravo.gif]

vukosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (31.12.2012 15:44:08)

A sta mislis: "Ako nismo po tvom ukusu ne moras nam ni dolaziti"

Potpis: Zlica od Opaka

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (31.12.2012 15:46:03)

e , Ivanka , kad smo to resile ajde u kafanu da krenemo sa docekom [sm=bravo.gif]

Kod mene trenutno spavaonica kasnije ćemo u gostionicu prvo da nabacimo kičasto perje na sebe pa da se obujemo (ako i obuća nije kič jer prati trendove) pa da se olešimo od kuvane rakije i vina i odvrnemo muziku do daske [sm=bravo.gif]

(P.S. potražila sam u wikipediji šta je kič i okačila na fejs da se ljudi malo obrazuju za vreme praznika) [sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (31.12.2012 15:47:01)

IZVORNA PORUKA: vukosava

A sta mislis: "Ako nismo po tvom ukusu ne moras nam ni dolaziti"

Potpis: Zlica od Opaka

Cruella DeVil rules [sm=bravo.gif]

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (31.12.2012 15:49:27)

pogresna tema aliii : obozavam krajnje odmerene [sm=smiley24.gif]

NadaR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (31.12.2012 15:52:29)

Ish u kafanu! Zakljucacu vam negativu! :D

liliana -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (31.12.2012 17:30:59)

Ivanka, no sikiriking!!!
I kod nas je kičeraja do ****!!![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Zaboga, deca vole šareno, lampice, a kad ćemo im ugoditi ako ne dok su mali!!!
Opušteno, darling!!!

Anck Su Nmaun -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (31.12.2012 19:12:10)

Debil ide putem ispred mene autom i izbacuje petrde... kao da imam cunjeve pa treba da ih zaobilazim![sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif]

indy_25 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (9.1.2013 23:59:18)

Draga gospodjo nerviras me uzasno. Kao prvo ne sazaljevaj samu sebe iako ti je tesko, a drugo pronadji dobrog psihica jer ti je potrebna strucna pomoc. Stvarno si negativa!!!

jance -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.1.2013 10:10:14)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Debil ide putem ispred mene autom i izbacuje petrde... kao da imam cunjeve pa treba da ih zaobilazim![sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif]

juuuj sta bi takvim piiiiip uradila!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>