jance -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (20.12.2012 17:36:30)
|
jako mi je zao (prosto mi se place) kako se mm familija ponasa prema njemu, pre svega njegov brat a moj dever... jednostavno mi nije jasno kako moze da bude toliko bezobrazan.... svi moraju da ograju oko njega da se on slucajno nebi naljutio, mm skace svaki put kad ovom nesto zatreba, a ovaj je bas neprijatan u razgovorima i u ponasanju moram da kazem. evo testerisali su drva pre dve nedelje, bio tu i zet, ali nisu stigli sve da urade. sveki kaze kako ce nam uskoro ponestati drva, a mm dolazi kuci svako vece u 7, mrtav umoran, jedva hoda jer imaju tempo na poslu da bi zavrsili do godisnjeg. zato je sveki zamolila devera da dodje pa da istesteri makar malo, da ima do vikenda pa ce onda mm. i covek ladno dosao, seo kod sveki, popio kafu, ustao i rekao kako on nece testeriti drva jer je mm rekao da ce on! i tako je mm danas slucajno zavrsio ranije, i umesto da mi pomogne u sredjivanju kuce za bozic, eto ga u garazi u polumraku testeru drva na cirkularu a ja sedim gore i molim Boga da si ne napravi nesto [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|