mamamikka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.12.2012 20:49:30)
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Upravu ste devojke, muškarci su svi u jednom isti,misle da oni najviše rade i da zaslužuju da se kući odmaraju i provode vreme u razonodi, a mi žene ionako ništa neradimo,pa nam i ne treba odmor. A ko je spremio doručak,ručak i večeru+ neku poslasticu,usisao,oprao ,opeglao gomilu veša i raspremio kuću?[sm=smiley36.gif] Pa to za njih nije ništa[sm=smiley21.gif] to se od nas žena i očekuje, da po ceo dan po kući[sm=kuza.gif] i opet se pitaju šta smo to mi radile dok su oni bili na poslu[sm=zmeden.gif]....A kada jednom u 15 dana nešto i urade u kući onda se toliko preopterete da ih sve boli nedelju dana[sm=smiley36.gif] potpuno je isto i kod mene, a ja radim. Ma eno ga rondza po kuci jer je umoran, a ja sam radila do 5, skuvala rucak, ispekla slavski kolac, skuvala sok od visnje i puding od cokolade, stavila ves da se pere, dala deci veceru, poigrala se sa njima "kamen, papir,makaze" i pevali smo deda mrazu do iznemoglosti, a sad kad sam sela i hocu malo vremena za sebe, sad je frka, jer je zaboga njemu petstota emisija danas bas pocela. [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|