Figaro88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (8.2.2013 22:09:31)
|
Meni nije jasno za sta nama u stvari sluze pedijatri,kada smo mi mame popile svu pamet sveta.Moja drugarica nijednom nije izvela dete napolje,osim do dz-a a bebac ima vec 5 meseci,kaze mekana joj glavica i ne sme da se pipka do 2,3g.Nece ici sa njom nigde bar tamo do proleca jer moze da se razboli,a strasno je zdravo da dete stalno bude u kuci,u koju ulaze stariji sa kojekakvim virusima.Druga daje bebi kravlje mleko,naravno razblazeno jer tako treba,sa dva i po meseca,kasice su tu cim napune tri,moze i cevap da zvacka nema veze.A najvise se jezim na ono pa sta i nas su tako i nista nam ne fali.E pa fali,sve vise mladih ljudi je bolesno,ja se nekada osecam kao da mi je bar 50.I ne kazem da sam ja savrsena majka,sve smo mi najbolje za nasu decu,ali zasto onda uopste ici kod doktora,hajde da se opet poradjamo u njivama,da umiremo od upale krajnika,kao da ti doktori uopste nesto i znaju[sm=smiley35.gif]I ja sam kreten sto se uopste opterecujem tudjim zivotima,ali ne mogu da shvatim taj ponos zato sto im je dete mirno moze ceo dan da sedi i gleda crtace,ili zato sto vec klopa rostilj i suhomesnato sa cetiri meseca.Eto,pokusala sam kod mame da se istresem a ona se naljutila,i ona je tako,pa mojoj braci eto nista ne fali,a ja sam izuzetak i taj period nema nikakvog uticaja na moje zdravstveno stanje sada[sm=smiley7.gif]
|
|
|
|