Sanja90 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (26.3.2013 22:02:25)
|
IZVORNA PORUKA: Ognjenka Gospode boze...proslo je nekoliko sati a, ja jos uvek ne mogu da se opasuljim... Naime, stojim danas kod Sajma, guzva na stanici kao i obicno, jos je i sajam automobila...ali cujem da neko dete place, bas jako. Ne dere se, nego ono, bas tuzno place. I vidim ide decak od oko 5 godina, u jednoj ruci nosi balone, a u drugoj neko parce pite i place. Majka odjednom otima to parce pite, baca na beton i gazi, i dere se: -Majmune, majmune jedan! Rekao si da ces brzo pojesti pitu! Kakvi su to zalogaji? Kakvi? Vidi kolicne zalogaje uzimas, idiote! Dva sata jedes pitu, je"#$$% te pita! Zivot si mi unistio! Neces do sutra NISTA JESTI! Ima da CVILIS KAO PACOV od gladi. Majmune! Jos ga i podrugljivo imitira kako jeca... Ja stojim i ne verujem i shvatim da placem...pa leba mu...koliko nas se ovde godinama bori za dete, a neko takav ga ima...Bas me slomilo. Siroto dete... I jos neka zena pridje i molecivo kaze toj...spodobi od majke: -Gospodjo nemojte, kad vas molim, nemojte tako sa detetom. A ova je otera u onu stvar... Svete, kuda ides... auuuu svasta,kakvih majki ima Boze me sacuvaj[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|