Rivana -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (27.3.2013 14:51:27)
|
IZVORNA PORUKA: Ognjenka Gospode boze...proslo je nekoliko sati a, ja jos uvek ne mogu da se opasuljim... Naime, stojim danas kod Sajma, guzva na stanici kao i obicno, jos je i sajam automobila...ali cujem da neko dete place, bas jako. Ne dere se, nego ono, bas tuzno place. I vidim ide decak od oko 5 godina, u jednoj ruci nosi balone, a u drugoj neko parce pite i place. Majka odjednom otima to parce pite, baca na beton i gazi, i dere se: -Majmune, majmune jedan! Rekao si da ces brzo pojesti pitu! Kakvi su to zalogaji? Kakvi? Vidi kolicne zalogaje uzimas, idiote! Dva sata jedes pitu, je"#$$% te pita! Zivot si mi unistio! Neces do sutra NISTA JESTI! Ima da CVILIS KAO PACOV od gladi. Majmune! Jos ga i podrugljivo imitira kako jeca... Ja stojim i ne verujem i shvatim da placem...pa leba mu...koliko nas se ovde godinama bori za dete, a neko takav ga ima...Bas me slomilo. Siroto dete... I jos neka zena pridje i molecivo kaze toj...spodobi od majke: -Gospodjo nemojte, kad vas molim, nemojte tako sa detetom. A ova je otera u onu stvar... Svete, kuda ides... Nemojte odmah drvlje i kamenje na majku, deca ponekad zaista znaju da izlude roditelje, onda u afektu se kaze i nesto sto se ne misli. Sasvim sam sigurna ta majka mnogo vise voli svoje dete, nego sto ga obican prolaznik voli, mislim na tu babu koja se obratila zeni i umesla se. Mozda je klinja iskukao pitu, mozda je zeni izbio zadnji dinar iz dzepa sad mrljavi pa nece vise, pa je ona poludela, tako da nemojte tako svaka majka voli svoje dete, samo sto neke imaju konjske zivce neke slabije pa brzo pukunu. Kao ja na primer [sm=smiley1.gif] Sto ne znaci da ne voli svoje dete. [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|